Razna pitanja o feng shui, kristalima i simbolima

10 thoughts on “Razna pitanja o feng shui, kristalima i simbolima”

 1. Poštovana Mima , molim Vas da mi pomognete : generalno , gornji levi ugao kuće – stana , se smatra područjem bogatstva . Međutim , po kua broju , moja oblast bogatstva je JI . Kristale postavljam u gornji levi ugao ili na JI?
  Hvala!
  Nataša

 2. Poštovana,
  imam pitanje u vezi postavljanja akvarija. Pročitala sam da ne smije biti desno od vrata, misli li se pri tom samo na ulazna vrata ili na vrata prostorije u kojoj se nalazi? Ja bih željela staviti akvarij u dnevnu sobu s lijeve strane vrata, ali bi bio s desne strane ulaznih vrata; ona su postavljena tako da im je s lijeve strane zid i čitav stan im je s desne. Je li to štetno i postoji li kakav feng shui lijek za takvu situaciju?
  Unaprijed puno hvala!
  Srdačan pozdrav!

 3. Postovana

  Zivim u zgradi na prvom spratu.Na jednom cosku se nalazi odvod za vodu toaleta cele zgrade.Jako je bucno I neprijatno.Da li postoji nacin da se to neutralise postavkom odredjenog predmeta ili postoji neka druga metoda? Hvala unapred!

  Pozdrav!

  • Svaki vodeni tokovi, cvorovi ili hartmanov cvor predstavlaju po feng shui veliku opasnost po ukucane. Pogotovo sto je kod vas konkretno u spavacoj sobi. Mada i tu moze da se sanira ako se zna gde je.Najbolje je da izolujete tu vodu sa majstorima. Na koji nacin i kako ja iz pisma ne mogu da vidim niti da vam dajem ad hok preporuke. Pozdrav

 4. Postovana,
  U nasem stanu, na cetvrtom spratu, imamo deciju sobu koja je uska i dugacka, gde su ulazna vrata sobe direktno nasuprot prozora. Procitala sam u feng shui literaturi da je to veoma nepovoljno. Da li je to istina i ako jeste moze li se nesto uraditi po tom pitanju?
  Unapred hvala na odgovoru!

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.