Saveti za prostor i analiza osoba

Feng shui saveti bilo kojih arhitektonskih planova, projekata za izgradnju, unutrašnjeg dizajna, adaptacije, pejzažne arhitekture, bašti i bazena. Lični feng shui (analiza osoba) kao profil ličnosti. KUA brojevi i pravci ili kompasne direkcije dobre za osobe. Koja mesta su dobra da živite i radite. Koje boje ili kristale da nosite, mirise i aroma ulja itd..

Konsultacije sa svim tipovima stana, kuće, ofisa, radnje ili poslovnog prostora

Fengshui konsultacije – Saveti za stan ili kuću

Konsultacije za poslovni prostor, logo firme, reklame. Zove se Poslovni feng shui

Potreban je ovakav crtež, plan, projekat, tlocrt za pregled stana i konsultacije

Feng Shui  stajling za poslovni izgled i u svakoj prilici (kombinacijom boja do većeg uspeha osobe). Zašto? Zato što neke boje utiču loše tokom intervjua za posao, neki delovi odeće su odlični i podižu ugled..Koju vrstu nakita da nosite, od kristala pogotovo i mnogo drugih saveta.

Šta je imidž osobe i u kakvoj je vezi sa feng shui?

 

 

LETEĆE GODIŠNJE ZVEZDE:

POSEBNE DEKORACIJE prostora sa feng shui simbolima, cveće i biljke, kristali kao  simboli (po želji).
Feng shui energija pomaže ljudima u boljem standardu života, širenju ljubavi jačanju veza i brakova, boljem zdravlju, potvrđivanju poslovnih projekata, razvoju karijere, uvećavanju boljeg zdravlja uključujući i domaće ljubimce

Fengshui2-300x300

 

Ako patite od zdravstvenih problema, loših ljubavnih veza, gubitka novca, problema sa decom ili samo loše sreće    Feng shui konsultant vam može pomoći.

 

Knjiga Feng shui-kineska mudrost i balkanska tradicija+TV

KAKO da znate da li imate loš FENG SHUI?

Imate konstantan umor, bolesti! Stalan problem u grlu, plućima, prehlade, glavobolje, alergije, negativne misli, loše razmišljanje o životu!

Novac dolazi ali za čas odlazi!   Stalne rasprave sa partnerom ili decom! Pravni i sudski problemi!   Loš odnos prema deci i njihovom školovanju i učenju! Problemi ili nerazumevanje u ljubavnim ili drugarskim relacijama! Stalan hod u mestu, jedan korak napred, dva nazad. Iscrpljenost, depresija i nervoza! Nesreće u prevozu ili vožnji autom, ili bilo koja nesreća uzrokovana metalnim predmetom! CELOKUPNO LOŠA SREĆA!

SVAKAKO neke od gore navedenih stvari vama su normalne,jer ste ih vi napravili da budu normalne. Tokom odteđenih situacija, čovek senavikne da radi isto pa posle ne primećuje a kada je došlo do problema, neshvata.

Ako ne vidite problem, ne znači da ne postoji problem !!!

Ne paničite ako primetite neke slične primere i kod vas,  time ćete znati kakav vam je Feng shui prostora- dobar ili loš. Potrebno je uraditi ODMAH nešto. DOZVOLITE DA FENG SHUI ENERGIJA RADI ZA VAS

Pročitajte: Feng shui saveti: Da li želite da imate više energije?

Pogledajte:    Šta je potrebno za Feng shui konsultacije

 

 

 

 

 

 

Mima Miković, inostrano sertifikovani Feng Shui konsultant i kristaloterapeut i akreditovani izvršni instruktor predavač i škola  kod IPHM, pišite mi na info@fengshuisrbija.com ili se javite na 061 63 43 143sertifikat-mima[1]

 

Life Style Coach by Caty Line, Inostrani Certifikat USUI TEATE i TRADITIONAL JAPANESE REIKI by Dave King.

 

Knjiga se može kupiti u Laguna knjižarama ili na Laguna sajtu    ili   E-Book  kliknite ovde 

Pogledajte i sajt o life style www.catyline.com

Comments

Jadranka
11/12/2020 at 16:50

Dali mozete da pogledate moj nacrt nektetnine?Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error

Hvala na čitanju