Saveti za prostor, kuću, stan i analiza osoba

Koje feng shui konsultacije se rade

Feng shui saveti bilo kojih arhitektonskih planova, projekata za izgradnju, unutrašnjeg dizajna, adaptacije, pejzažne arhitekture, bašti i bazena. Lični feng shui (analiza osoba) kao profil ličnosti. KUA brojevi i pravci ili kompasne direkcije dobre za osobe. Koja mesta su dobra da živite i radite. Koje boje ili kristale da nosite, mirise i aroma ulja itd..

Konsultacije sa svim tipovima stana, kuće, ofisa, radnje ili poslovnog prostora

 1.za stan i kuću

Fengshui konsultacije – Saveti za stan ili kuću kao i poslovni prostor, pronalaženje dobrog placa za gradnju.

2.Lični feng shui osobe

Ako patite od zdravstvenih problema, loših ljubavnih veza, gubitka novca, problema sa decom ili samo loše sreće    Feng shui konsultant vam može pomoći. Za to je predviđeno posebni saveti o Ličnom feng shui koji je ovde lepo opisan Lični feng shui

3. Poslovni prostor

Konsultacije za poslovni prostor, logo firme, reklame. Zove se Poslovni feng shui a možete ovde dole pogledat šta je sve potrebno

Konsultacije za stan i posao

Potreban je ovakav crtež, plan, projekat, tlocrt za pregled stana i konsultacije

 

 

 

Za lični feng shui

Feng Shui  je vezan i za bissines dres code-poslovni izgled u svakoj prilici (kombinacijom boja do većeg uspeha osobe). Zašto? Zato što neke boje utiču loše tokom intervjua za posao, neki delovi odeće su odlični i podižu ugled. Koju vrstu nakita da nosite, od kristala pogotovo i mnogo drugih saveta.

Ovde možete više shvatiti kakve veze ima feng shui sa odećom i

 

imidžom osobe Šta je imidž osobe i u kakvoj je vezi sa feng shui?

 

LETEĆE GODIŠNJE ZVEZDE se rade jednom godišnje pre Nove Kineske godine:

Posebne dekoracije prostora sa feng shui simbolima, cveće i biljke, kristali kao  simboli (po želji).
Feng shui energija pomaže ljudima u boljem standardu života, širenju ljubavi jačanju veza i brakova, boljem zdravlju, potvrđivanju poslovnih projekata, razvoju karijere, uvećavanju boljeg zdravlja uključujući i domaće ljubimce

Fengshui2-300x300

 

Knjiga Feng shui-kineska mudrost i balkanska tradicija+TV

Kako da znate da li imate loš feng shui

Imate konstantan umor, bolesti! Stalan problem u grlu, plućima, prehlade, glavobolje, alergije, negativne misli, loše razmišljanje o životu!

Novac dolazi ali za čas odlazi!   Stalne rasprave sa partnerom ili decom! Pravni i sudski problemi!   Loš odnos prema deci i njihovom školovanju i učenju! Problemi ili nerazumevanje u ljubavnim ili drugarskim relacijama! Stalan hod u mestu, jedan korak napred, dva nazad. Iscrpljenost, depresija i nervoza! Nesreće u prevozu ili vožnji autom, ili bilo koja nesreća uzrokovana metalnim predmetom! CELOKUPNO LOŠA SREĆA!

SVAKAKO neke od gore navedenih stvari vama su normalne,jer ste ih vi napravili da budu normalne. Tokom odteđenih situacija, čovek senavikne da radi isto pa posle ne primećuje a kada je došlo do problema, neshvata.

Ako ne vidite problem, ne znači da ne postoji problem !!!

Ne paničite ako primetite neke slične primere i kod vas,  time ćete znati kakav vam je Feng shui prostora- dobar ili loš. Potrebno je uraditi ODMAH nešto. Dozvolit da feng shui energija radi za vas.

Pogledajte u ovom videu da li vam je potreban feng šui

 

Pročitajte: Feng shui saveti: Da li želite da imate više energije?

Pogledajte:    Šta je potrebno za Feng shui konsultacije