O meni

                      

3163381
   Moje ime je Miroslava Mima Miković,   Inostrano sertifikovani Feng Shui konsultant i Kristaloterapeut i akreditovani izvršni instruktor predavač i škola  kod IPHM  &Life Style Coach by Caty Line, Inostrani Certifikat USUI TEATE i TRADITIONAL JAPANESE REIKI by Dave King.

IPHM Approved Executive Training Provider

 

 

Moja knjiga FENG SHUI kineska mudrost i balkanska tadicija, mnogo bolje će pojasniti vezu i deo moga života, a vama dati mnogo smernica za bolji vaš život i okruženje.

Knjiga u izdanju LAGUNA je u prodaji a možete videti nekoliko stranica besplatno na sajtu Laguna.rs

 

Ako više volite, nabavite E-book  OVDE koja KOŠTA oko 2 eura.

Živim u Beogradu. Majka sam tri odrasle ćerke. Devedesetih godina sam otvorila Modnu kuću Caty Line, sa kojom sam bila poznata u tadašnjoj Jugoslaviji.

catyline

 

 

 

Sada radim Feng Shui analize, Life Coach / Životni trener i Image coach-kreiranje stila i imidža osobe, kristaloterapiju i obučavam druge da primenjuju u ličnom razvoju kroz radionice i seminare.

AKREDITACIJA i ČLANSTVO:

  • Američka asocijacija: AAMA & AADP (American Alternative Medical Association – USA)
  • Evropska i Svetska asocijacija: IPHM (International Practitioners of Holistic Medicine – Europe/ Worldwide)
  • Australijska i UK asocijacija : IICT (International Institute of Complementary Therapists UK & Australia)

Ovako izgleda prezentacija i gde sam prijavljena i akreditovana kao predavač i školaFENGSHUI SRBIJACOM-MIROSLAVA MIMA MIKOVIC-IPHM

ILI-Lični profil na IPHM
Offering  School, Workshops and Seminars in
Feng Shui Basic
Feng Shui Advanced
Crystals for Wellbeing and Fashion
Crystals for Healing
Location: Serbia, Belgrade
Tel: +381 61 63 43 143
Pišite: E Mail:  info@fengshuisrbija.com  i    info@catyline.com
Website: www.fengshuisrbija.com

Certifikat USUI TEATE i TRADITIONAL JAPANESE REIKI by David King

Singapurska Asocijacija – Feng shui workshop certifikati iz IFSA (IFSA-International Feng Shui Association)

Zahvalnice iz Privredne komore Beograda i mnogih udruženja, organizacija, modnih kuća, life coaching-a itd.

Vlasnica sam  sajta o feng shui drevnoj tehnici www.fengshuisrbija.com
– sajta o životnom i modnom stilu/life style/ i life coaching  www.catyline.com

Iako volim da kažem da radim moderan, zapadni feng shui, veštine su bazirane po starim kineskim principima.  Takodje  rad sa kristalima koja se bazira na ucenjima drevnih civilizacija koje je postovao i Nikola Tesla. Tradicionalni japanski reiki  i šamanizam, za koji kazu da je najvise trazeno znanje trenutno na Balkanu, uz  Life Coacha-a i NLP.

Pored drevnih veština, bavim se modnim aspektima života koji su preinačeni i u life coach-a ili životnog  trenera. Od modne stiliskinje do kreatora imidža i trenera menadžera i osoba iz medija o poslovnom stilu i dres kodu.  Nešto više o modnom i life style radu pročitajte OVDE

Davne 1994. godine sam se upoznala sa starom kineskom naukom feng shui i počela da učim. Bila mi je prepoznatljiva, kao i druge veštine drevnih naroda koje sam učila ( postala master i sensei  mnogih od njih).

Nisam baš znala zašto, ali sam kasnije shvatila da je to znanje oduvek bilo u meni. i  stari Sloveni, a pre njih i vinčanska civilizacija, su gradili kuće po feng šui principu.

Obilazeći Meksiko, postojbinu  stare civilizacije Maja i Tolteka, došla sam do sličnih zaključaka. U Grčkoj  sam obišla sva važna stara mesta i neobična, koja kao da su mi bila u memoriji zauvek. Kao deža vu.  Stara minojska civilizacija , na ostrvu Krit, u Knososu, gradila je slično, kao što se grade naši manastiri. Na uzvišenju, gde je protok vazduha i sunca najoptimalniji.

Mala Azija, sadašnja Turska, pokazala mi je splet starogrčke, pa rimske, potom vizantijske hramove, freske , muzeje i sve što bih mogla da uporedim i sa egipatskom. Izrael, Jerusalim su  opet, novo iskustvo, nove knjige i novi uvidi. Naravno, niko nije  100% gradio po feng shui pravilu što je razumljivo zbog vremenske distance postojanja raznih civilizacija i naroda,  ali sličnosti postoje.

Učenja i putovanja (pogledajte galeriju slika OVDE)

Zbog joge sam i Feng shui odlazila na Daleki istok, obučavala se višem stepenu joge, refleksologije, meditacije. Završila sam Reiki i Gendai i postala Sensei (učitelj, master).

Takodje i Seminar USUI TEATE i REIKI i ŠAMANIZAM – POGLEDAJTE SLIKE OVDE

U Milanu sam se obučila hromoterapiji. Tako sam  radila u Milanu feng shui stanova, poslovni feng shui i modni stajling. Da se ne bi čudili, stil osobe se gradi na karakteru ličnosti.

Ako baza ili stan nije u saglasju sa kosmosom  po feng shuiju, onda ni osoba ne može da ima dobar i jak karakter.  Dakle, profilisanje ličnosti kroz feng shui i druge tehnike su mi pomagale da radim modni stajling i Life style coaching.

Tako sam davnih 90-tih godina u Beogradu to isto primenjivala na stajling osoba javno eksponiranih i sa estrade. Kao i poslovi na televizijama i produkcijama.

Hromoterapija je tehnika korišćenja boja u razne svrhe čoveka. Koristim je mnogo u feng shui prostora i ličnom feng shuiju ( naravno i u kreiranju imidža neke osobe).

Numerologija je sastavni deo učenja u feng shui (radim i po Pitagori). Takodje  sam naučila kineski i zapadni horoskop, koji se koriste uz numerologiju za  Feng Shui osobe.

U Majamiju (USA), brazilci su  me  obučili radom sa  kristalima. Ali sam takođe završila i u Engleskoj. Kristali  su jasno pokazali svoju moć lečenja na svim poljima od živih bića do životnih i radnih prostora. I Nikola Tesla je koristio kristale u svojim eksperimentima i javno ih hvalio. Iz poštovanja sam završila i internacionalnu certifikaciju za kristaloterapeuta, što sam navela na početku teksta.

Učenje o pet kosmičkih elemenata, što je u mojim tekstovima na sajtu, je veoma slično u svakoj alternativnoj nauci.

Zbog specifičnog načina rada kojim se bavim kao  feng shui profesionalni konsultant u obavezi sam da se edukujem kroz duhovni pristup materiji. Stoga su mnogi bili moji decenijski učitelji: NIKOLA TESLATODOR JOVANOVIĆ,   BAŠAR , S.N.LAZAREV,  MAJKL NJUTN,  NIKOLAJ KOZIRJEVEKART TOL  i mnogi drugi. 

U Engleskoj, London sam završila Zapadnu školu  Space clearing  (čišćenje prostora). U Americi neke nove pristupe Feng Shui (korišćenje više drevnih veština i Certfikovanu Diplomu).

Uz takva učenja, jako je impresivno posedovati i Feng shui Diplome  Internacionalne Feng Shui asocijacije iz Singapura, IFSA. Možete pogledati slike ovde.

Energetski pregled  prostora , od podzemnih voda, podruma, negativnih energija, zračenja i slično, radim bez rašlji i viska, isključivo mentalnom energijom pomoću kristala iz kristalne rešetke Zemlje. Možete zvati  feng shui kao dekoraciju enterijera, životnog i poslovnog prostora, bašte ili čoveka. Kako god da se shvata, energija feng shui radi svoje i treba se prepustiti

PRESS 1994-2014.– sve ove godine sa slikama i VIDEOMEDIJSKI  PRIJATELJI:
Medijske kuće: RTS, TV PINK, Studio B, POLITIKA, KOŠAVA, TV HAPPY, TV B92, TV PRVA

Gostvanja na TV pogledajte OVDE  

 

           A na zvaničnom YOU TUBE kanalu pogledajte ostale video klipove

Radio: NAXI, 101,  202,  Radio Beograd,  PINK,  TOP FM,  RADIO 3

Print mediji:  COSMOPOLITAN, VEČERNJE NOVOSTI, POLITIKA, BLIC, ZDRAVIJI ŽIVOT-SCENE London

WEB Portali : lepotaizdravlje.rs nadlanu.com  mondo.rs

merakonline.com cosmopolitan.rs   tracara.com   moodiranje.com

nadlanu.com   organvlasti.com  zdravzivot.com mondo.rs

politika.rs   vesti.rs   novasvest.rs     navidiku.rs ,  COSMOPOLITAN , POLITIKA

Politika BAZAR   Zena Blic   BILJE I ZDRAVLJE , DENTAL TRIBUNE KURIR-info.rs,  HELLO magazin ,   DNEVNO.rs   MAGIČNA ZONA   

AURA.BA iz BiH

 

Mima Miković, internacionalni certifikovani holistički i Feng shui konsultant

Modne i marketing agencije: ELIT (Italija), FORD (USA),  NAMES, WOMEN, RICCARDO GAY (Italija), STORM , ASSASSIN, NEW FACES  (Velika Britanija), Forma VIVA- ELIT i TATOO ( Srbija),  DIVINE  (Kipar) TREVOR SPIRO (Engleska-UK)    i   ORANGE

Frizerski saloni: Ambo-Ars, Milan Sarić, Šobota, Aleksa La Vie ( Srbija), Vidal Sassoon, Toni &Gay, ORA HAIR ( Engleska)

Estradne ličnosti:  Ceca Ražnatović ( prva stilistkinja od 1994-2000) i mnoge druge -Saradnja sa organizatorima Miss Indija

Humane Organizacije: Savez slepih , Udruženje slepih i slabovidih BELI ŠTAP

Medicinske Organizacije: BALANSMEDIKA

Kompanije: ADIDAS, KRONOS, LUCKY STRIKE, PERNOD RICARD SRBIJA,VIDAL SASSON, DAVINES, BENTLE, ASTON MARTIN, CHRYSLER, Ušće Shoppin Center,

Stadion centar   TENDAMONT,   PAMETNI OGLASI-Kanada

Organizacije: Privredna Komora Beograd ,

Septembar 2012.serijal od šest epizoda na RTS-u za Ministarstvo rada –Uprava za rodnu ravnopravnost

SAZNAJTE koju Feng Shui Školu ja predstavljam u konsultacijama i savetima: Razlika izmedju KLASIČNOG I BTB FENG SHUI

SAZNAJTE kakva je razlika kada neko pročita par kniga i misli da može sam da sredi svoj prostor:Zašto Feng Shui konsultacije treba da radi profesionalac?

SAZNAJTE kako se rade feng shui konsultacije:Konsultacije-Saveti

Dodatne informacije o meni možete pronaći na donjim linkovima: Link do  CATY LINE sajta o modnom i životnom stilu/ life style/:  www.catyline.com 

Link do FACEBOOK stranice o feng šuiju:  mimafengshuisrbija

 Feng Shui Srbija-Mima Mikovic

             FengShuiSrbija

           mimamikovic_fengshuisrbija

      Feng shui Srbija-Mima Mikovic

    Mima Mikovic-FengShuiSrbija

 Mima Mikovic-Feng Shui Srbija

Pitanja – Tel:  061 63 43 143     i    061 63 43 142  Pišite: E Mail:  info@fengshuisrbija.com  i    info@catyline.com

TV gostovanja