Feng shui simboli- svi VIDEO

Feng shui simboli utiču na podsvest, na osetljivi deo naše duše i ličnosti. Zbog toga je potrebno sofisticirano odabrati i kupiti detalje koji su  Feng shui simboli i pojačivači , kako se to stručno zove.

 

 

 

UZ DOBRO ZDRAVLJE i NOVAC uz neke feng shui simbole. Za novac i bolju finansijsku situaciju razmislite da nabavite CITRIN kristal. Žabica za novac. Drevni kineski novčići.

 

Kupuju se u feng shui prodavnicama na Dalekom istoku ili u nekim posebnim radnjama kod nas. Kupujete i stavljate samo one koji se vama dopadaju.

BAŠTA I FONTANA ZA POSLOVNI PROSTOR ILI VAŠU KUĆU

FENGSHUI LEKOVI ILI SIMBOLI

DRUŽENJE UZ KAFU I FENG SHUI

Druzenje feng shui uz kafu-II-Jul 2013.

*Odricanje:Ne garantujem niti potvrđujem bilo koji od tvrdnji koje se odnose na metafizičke i alternativne isceliteljske moći ovog ili bilo kojeg drugog kristala ili kamena. Ove informacije se ni na koji način ne smeju koristiti kao zamena za medicinski savet.

Mima Miković,  inostrano certifikovani  i akreditovani Feng Shui konsultant i Kristaloterapeut i licencirani instruktor predavač kod IPHM  sertifikat-mima[1]

Inostrani Certifikat USUI TEATE  i  TRADITIONAL JAPANESE  REIKI by  DAVE KING.   Life Coach.  061 63 43 143 info@fengshuisrbija.com 

[subscribe2]

Please follow and like us:
mail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error

Hvala na čitanju