Feng shui simboli- svi VIDEO

Feng shui simboli utiču na podsvest, na osetljivi deo naše duše i ličnosti. Zbog toga je potrebno sofisticirano odabrati i kupiti detalje koji su  Feng shui simboli i pojačivači , kako se to stručno zove.

———————————————————————————————
Fontana za dobru energiju posla i života

Za poslovni prostor, za kuću ili manja fontana za stan. Mnogo pomaže za smirenje, za bolju chi energiju, za uspeh i novac.
———————————————————————————-

Šta su Godišnje Leteće zvezde? Flying Stars

 

Godišnje LETEĆE ZVEZDE nisu bukvalno zvezde, jer nemaju veze sa astrologijom, a pogotovo ne sa astronomijom. Predstavljaju simbol za definisanje energija, koje se nalaze u prostoru.  više o tome imate ovde


Feng shui mačka za poziv yang energiji novca


Crni turmalin, protiv blokada kristal

Crni turmalin je jedan od najačih kristala koji se koriste u svojoj ličnoj zaštiti. Pretvara negativnu energiju u pozitivnu. Ne skuplja negativnu nego je odmah transformiše ili pretvara u pozitivnu..


Mnogo feng shui simbola na video iz Hong Konga

———————————————————————————————

Feng šui figure i kristali

————————————————————————————-

Kako rade tibetanske posude

Tibetanske posude se koriste za ličnu relaksaciju, meditaciju, otvaranje čakri…ali i za feng shui čišćenje prostora, podizanje zdrave chi u prostoru. Snimljeno je u manastiru sa severa Tajlanda, grad Chiang Mai.

—————————————————————————————–

UZ DOBRO ZDRAVLJE i NOVAC uz neke feng shui simbole. Za novac i bolju finansijsku situaciju razmislite da nabavite CITRIN kristal. Žabica za novac. Drevni kineski novčići.

 

———————————————————————————————

Kupuju se u feng shui prodavnicama na Dalekom istoku ili u nekim posebnim radnjama kod nas. Kupujete i stavljate samo one koji se vama dopadaju.

——————————————————————————————————–

—————————————————————————————————–

BAŠTA I FONTANA ZA POSLOVNI PROSTOR ILI VAŠU KUĆU

————————————————————————————————

FENG SHUI LEKOVI ILI SIMBOLI

—————————————————————————————-
Feng shui simboli od tikovine

II deo- Prodavnica nameštaja i ukrsnih predmeta od tikovine.Tajland kroz prizmu Feng shui…pogledajte jos neke Feng shui lekove koje mozete naci u nasim nekim radnja

——————————————————————————-

Feng shui simboli-I deo

I deo-Proizvodi od tikovine i kao Feng shui lekovi-Tajland kroz prizmu Feng Shui-Pogledajte par feng shui lekova koje mozete koristiti u ljubavi, ugledu, trazenju posla, karijeri, vecem novcu i prilivu novca, partnerstvu, otvaranje biznisa…

—————————————————————————————-

FONTANA za novac, pred ulazak u stan

 

Prilaz svakom hramu na Dalekom istoku je predivan, na način kako nalažu pravila po feng shui. U okviru tog prilaza je postavljena jedna ili više fontana. Hram je asocijacija na našu kuću, stan. Zato je i prilaz našem domu vezan upravo za ista pravila kao i za hramove na Dalekom istoku.

—————————————————————————————–

DRUŽENJE UZ KAFU I FENG SHUI

Druzenje feng shui uz kafu-II-Jul 2013.

*Odricanje:Ne garantujem niti potvrđujem bilo koji od tvrdnji koje se odnose na metafizičke i alternativne isceliteljske moći ovog ili bilo kojeg drugog kristala ili kamena. Ove informacije se ni na koji način ne smeju koristiti kao zamena za medicinski savet.

Mima Miković,  inostrano certifikovani  i akreditovani Feng Shui konsultant i Kristaloterapeut i licencirani instruktor predavač kod IPHM  sertifikat-mima[1]

Inostrani Certifikat USUI TEATE  i  TRADITIONAL JAPANESE  REIKI by  DAVE KING.   Life Coach.  061 63 43 143 info@fengshuisrbija.com 

mail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error

Hvala na čitanju