TV gostovanja

Ovde su predstavljena samo TV gostovanja, na kojima su ove televizije sa autorskim pravima, ali imam dozvolu da postavim njihove video klipove. Neke video sam dobijala kao poklon jer nisu  imali svoj you tube kanal. Ako želite da vidite savete o feng shui, onda pogledajte video klipove-VIDEO sa you tuba na kojem se nalaze  videi koji su autorizvani i napravljeni  lično od mene- kanal YOU TUBE na koji možete da se prijavite besplatno ( samo kliknete suscribe)

 


Od 26-te minute gledajte


TV PRVA

——————————————————————————————————————————————–

Malo smo se igrale sa kristalima i pričale jer se poslednjig godina mnogoviše koriste nego pre


TV KCN-pričao terasama, dvorištima

Kako doći do cilja i rezultata, knjiga o feng shui -TV

Gostovanje na TV Pink 2. Kako da sredite svoj prostor, uz razne tehnike koje su najbliže našoj kulturi. kristali i njihova uloga u našem životu. Zašto gubite nakit od kristala ili vam ispadaju i lome se? Možda treba da ih očistite. Kako ?Pričam neke detalje iz knjige.


Da li imate intuiciju za dekoraciju stanaTV Studio B

Mnogi se pitaju da li feng shui ima primenu samo u dekoraciji stana ili kuće ili je primenjiv i na drugim aspektima života? Šta kaže vaša intuicija? Da li ste pročitali knjigu Feng shui-kineska mudrost i balkanska tradicija?


Predstavljanje knjige na TV Happy

Velika je sličnost sa našim običajima i naroda na dalekom Istoku. U knjizi feng shui-kineska mudrost i balkanska pravila u izdanju Laguna.rs sam to mnogo opisala i dala neke smernice. Poslušajte i o ličnom oblačenju, bojama i kakve veze ima feng shui.


Šta može da se primeni, najava knjige o feng shui

Na video call za TV NOVA BiH, uživo u emisji Nova IN. Malo o feng shui energiji, nauci i životnom opredeljenju. Poređenje feng shui i Dalekog Istoka sa običajima, kulturom i građenjem kuća na Balkanu, po staroslovenskim pravilima. Najava knjige izdanja Laguna https://www.laguna.rs/n4815_knjiga_fe…


 Koje biljke držati u stanu, na terasi ili u bašti

 


Kada imate baštu, onda je lako da se sadi cveće ili drveće. Koje, to je u video klipu objašnjeno. Ali, ako imamo samo terasu, kako se onda ponašati? Koje ćemo onda biljke koristiti kao svoju malu oazu.
———————————————————————————–

Ljubav, zdravlje, deca- Šta žene žele? TV HAPPY


Kada dodje jesen, kreću drugačija pravila jer nas uvode u novi ciklus godišnjeg doba, ZIMU. Nove stvari i nova razmišljanja. Šta je to što ŽENE ŽELE, jedna od tema koje su nepresušne 🙂

—————————————————————————–

Odbacite STRAHOVE i BLOKADE-TV Happy-29.08.2018.

Razgovor na TV HAPPY u vezi sa gradjenjem kuća, stanova po feng shui i sličnosti gradnje naših starih naroda sa Balkana. Šta je dobro da se pogleda u stanu, ako vas nešto blokira. Da li se feng shui primenjuje i u poljoprivedi? Kako se prave bašte, vrtovi, parkovi?

———————————————————————————–

Priča o ljubavi, spavaćoj sobi i dnevnoj-TV HAPPY-16.07.2018.

Kada ste umorni i nervozni, nemojte raspravljati u kući ili stanu, izadjite na terasu ili pored reke.

Opremite vašu sobu za spavanje u bojama koje opuštaju ali i koje iniciraju ljubav i seksualnu energiju.U dnevnoj sobi se dele informacije medju ukućanima,deli ljubav i pažnja medju roditeljima i decom…Roze kvarc je za širenje emocija i dobro utičena srčanu čakru, na srce i emocije..

—————————————————————————————-

Kada kupujete stan, šta se gleda? TV HAPPY

Kako od postojećeg stana napraviti dobru energiju uz feng shui? TV HAPPY , Jutarnji program 09.07.2018.


Poslovni prostor, neki trikovi za novac i bolji uspeh

Kancelarija je mesto gde zaradjujemo, stoga je jako vazno gde sedite i kako je postavljen sto i stolica. Kao i neke stvari i radni pribor. Za emisiju “150 Minuta”, prilog pripremila Bojana Bojovic /Sep 6, 2017/

—————————————————————————————

Šta je feng shui i na koji način se yin i yang koristi leti ili zimi-TV PRVA 150 minuta

———————————————————————

Krevet za roditelje i dečiji kreveti 

Reporteri MONDA su zajedno sa Mimom Miković bili na Sajmu nameštaja i potražili idealan bračni i krevet za decu.

———————————————————————————–

Gostovanje na TV PRVA u emisiji PRAKTIČNA ŽENA – Feng šui za privlačenje novca i bolju energiju u domu

Published on Nov 3, 2016Prakticna zena

———————————————————————————-

TV RTS -Feng shui Srbija TV RTS /Serbian Broadcasting Network/ Dnevna soba, kancelarije, dečije sobe, terase, kućni ljubimci

Kako da sredite i dekorisete vasu dnevnu sobu po pravilima feng shui?.Koje boje i koju vrstu namesetaja? Sta da radite kada i spavate i zivite samo u jednoj sobi?
Kancelarija i ofis po feng shui pravilima. Kako da dekorisete i uredite vas radni sto? Home offis ili kucna kancelarija po feng shui. Koje boje vole vasa deca, kako da znate gde da postavite namestaj, krevetac radni sto za skolarca ili studenta.Koje kucne ljubimce bi trebalo da kupite vasoj deci? Da li je dobro drzati ptice u kavezu? Da li je dobro drzati macu ili kucu u stanu?

———————————————————————————–

TV BN- Emisija RADOST ZIVOTA

Stan treba drzati svez, cist, namirisan, svetao. Kako..lagano uz feng shui pravila. SPACE CLEARING

———————————————————————————

TV SKY+  Za Beograd

Prica o feng shui i kako primeniti u svom prostoru. Gostovanje 6.jun 2014 na TV SkyPlus

———————————————————————————-

TV KCN

Published on Jul 23, 2013-Priča o feng shui blokadama.Interakcija kosmičke energije sa ljudima i prostorom.Kako ukloniti blokade u stanu?Koje boje su odlične po feng shuiju- i za prostor ali i za ljude. Gostovanje na TV K:CN -emisija “Srbija ON Line”, jul2013.

———————————————————————————————-

TV Pink & TV BN – Emisija RADOST ŽIVOTA – 

Ljubav, život i radost je nesto što svi žele.nekada se stvari poremete…pa postajete tužni, nesrećni i bez svoje ljubavi. ŠTA je potrebno da se uradi da vam procirkuliše zdrava chi. Ljubavna i srećna energija.

———————————————————————————–

TV BN – Emisija Radost zivota – novac

Feng shui trikovi za novac. Za stan ili poslovni prostor. razlikuju se postavke ali u principu se vodi računa o balansu ili yin-yang lekovima. Dakle, ništa previše, ništa zgusnuto ili jako napadno, jer to onda nije harmonizovan prostor


TV KCN 29.3.2015


TV Inđija

 

ŠTA JE FENG SHUI 


Na koji način ga odmah primeniti u svom prostoru? Konkretno 10 feng shui pravila koja su lagana za sve koji žele sami nesto da urade.
Kako provetriti stan po feng shui pravilima da udje zdrava i blagorodna chi energija ?
Šta se radi kada je kupatilo u sredini stana? Više o kupatilu po pravilima feng shui.
Kako se uredjuju dečije sobe po feng shui pravilima. Koje boje za dečiju sobu, krevet, nameštaj, prostirke.
Spavaća soba je ujedno i ljubavna soba. Šta onda uraditi da se izbalansira yin i yang energija sobe? Kristali kao feng shui lekovi


TV PINK-20.12.2014 “-Dobro jutro”

Kako da se spremite za Novu Godinu? Na koji način da odaberete dekor? Gde postaviti jelku u stanu ili ofisu? Šta je najvažnije uraditi pre svega?

———————————————————————————-

TV K:CN – Kafenisanje

U studiju prezentujem feng shui lekove i objasnjavam koji za sta sluzi.


TV Kopernikus

Razgovor na temu:”Sta je feng shui i kako utice na ljude? Interakcija i odnos feng shui i formiranje stila coveka. Nered u vasem prostoru je losa energija prostora.


Gostovanje na TV STUDIO B

Sta su to godisnje LETECE ZVEZDE u Feng Shui. Kako se energija sektora po prostoru menja u saglasju sa 5 kosmickih elemenata.


Gostovanje na TV SKY

Feng Shui saveti koje uspesno mozete sami da uradite u svom stanu ili ofisu. Objasnjenje sta je KUA broj i pod kojim elementom osoba vibrira i kakave veze to ima sa njegovim stilom i oblacenjem.


Gostovanje na TV Kopernikus

Prica o feng shui, interakcija kosmicke energije sa ljudima i prostorom. Blokade u stanu i kako ih ukloniti. Koje boje su odlicne po feng shuiju- i za prostor ali i za ljude.


Feng shui Mima Miković – Jutarnji program TV PINK

 


Feng shui saveti za deciju sobu-Jutarnji program TV HAPPY


SAVETI PROTIV DEPRESIJE – Jutarnji program na TV Studio B


TV B92 – Gostovanje-Kad je zima, saveti za svetlost


Gostovanje u emisiji Leto u Beogradu – TV studio B

Krevet za savršenu seksualnu energijuGostovanje na RTV PINK 

Za vas pripremila: Mima Mikovic, inostrano sertifikovani  i akreditovani Feng Shui   konsultant i Kristaloterapeut i licencirani instruktor predavač kod  IPHM sertifikat-mima[1]

Sve  o feng shui konsultacijama    i feng shui usluge 

na svim drustvenim mrezama samo  #fengshuisrbija

  tel:061 6343143 ili  info@fengshuisrbija.com