Kako feng shui utiče na život?

by | Oct 5, 2020 | feng shui, Feng Shui doma, Home, Poslovni Feng Shui | 0 comments

 Feng Shui je drevna kineska nauka o usklađivanju života  u saglasju sa snagama kosmosa. Stara je 5000 god. Ona je logika, nije religija, pa se nemojte nervirati ako mislite da će vas neko terati da stavljate feng shui simbole koje se vama ne sviđaju. Kada se šetate gradovima, šumama, lepotama prirode majke zemlje,osećate li da je sve u skladu sa vama i univerzumom?

Ako se osećate loše, znači da su se poremetili neki zakoni koji su bili u harmoniji ili balansu.

Balansiranje energija u prostoru

 

Tradicionalne feng shui veštine su umetnost balansiranja i harmonizacije kosmičke či energije sa ljudima i prostorom.

Dovode do životnog boljitka, zdravlja i usaglašene ljubavi. Pomažu da nađete povoljnu lokaciju za stan, kuću, poslovni prostor. Da sredite unutrašnju dekoraciju, okolinu i popravite zdravlje i energetski balans.

Usaglasite ljubav i odnos u familiji. Pojačate međuljudske odnose i komunikaciju sa decom. Napredujete u karijeri i privatnom biznisu. Na kraju, da lakše povećate priliv novca, neophodan u vremenu materije u kojoj živimo. Feng shui nije religija. Ona je LOGIKA.

Mnoge stvari koje se primenjuju tokom feng shui analize jesu logične. Naravno, slične su starim slovenskim pravilima koje su naši narodi na Balkanu primenjivali prilikom gradnji kuća i manastira.  

(Pročitajte REČ AUTORA   kako radim na Balkanu drevne principe feng shui)

Feng shui je drevna nauka koja je sačuvana od zaborava i koja se primenjuje u svim segmentima života. Jednostavan primer su dva uspešna grada Hong Kong i Singapur, koji su apsolutno urađeni po feng shui pravilima.

I Singapur, prelepi grad koji je jako neobičan za naše zapadne pojmove.

 

 

Feng shui se  koristi u svakom aspektu života kod ljudi, pa tako i u izgradnji ličnog imena, stila i karaktera. Što vam je poznato kod usklađivaja boja, dekora, odeć i svega što predstavlja neki stajling ili stil. Vezano je za određene osobine ličnosti koje se rade po određenim KUA brojevima i  zavise od yin i yang osobe, kao i 5 elemenata pod kojim ta osoba vibrira.

Kada je baza kao što su stan, kuća ili ofis izgrađeni u saglasju sa kosmosom po feng shui pravilima, onda i osoba ima dobar i jak karakter i sprovodi svoje planove do cilja.

Koja su 10 feng shui pravila koje možete sami da iskoristite pogledajte i pročitajte ovde.

Možete ovde da pogledate gostovanje na TV Pink 2. kako da sredite svoj prostor, uz razne tehnike koje su najbliže našoj kulturi. kristali i njihova uloga u našem životu. Kristal rubin je Nikola Tesla koristio za laserski zrak koji se najviše koristi u hirurgiji. Zašto gubite nakit od kristala ili vam ispadaju i lome se? Možda treba da ih očistite. Kako? Pričam neke detalje iz knjige.

 

Uspešan posao i naplata faktura, dobra dobit, feng shui može da vam pomogne. Za sve je potrebna ljubav, snaga i volja…Za ofis ili radni prostor, lakše je da imate neke detalje koji će vam dati pomoć i vetar u leđa 🙂 Gostovanje na TV PRVA-Kancelarija je mesto gde zarađujemo,stoga je jako važno gde sedite i kako je postavljen sto i stolica. Kao i neke stvari i radni pribor. Za emisiju “150 Minuta”

 

Mima Miković, inostrano sertifikovani Feng Shui konsultant i kristaloterapeut i akreditovani izvršni instruktor predavač i škola  kod IPHM, pišite mi na info@fengshuisrbija.com ili se javite na 061 63 43 143sertifikat-mima[1]

Life Style Coach by Caty Line, Inostrani Certifikat USUI TEATE i TRADITIONAL JAPANESE REIKI by Dave King.

Knjiga se može kupiti u Laguna knjižarama ili na Laguna sajtu    ili   E-Book  kliknite ovde   Pogledajte i sajt o life style www.catyline.com

[paypal_donation_button]

 

Podelite ovaj tekst: 

Za knjigu, kliknite ovde

poručite ovde knjigu

Za E-book kliknite ovde

<

Mima Miković

  • inostrano sertifikovani i akreditovani Feng Shui konsultant
  • licencirani instruktor predavač kod IPHM
  • Sertifikat USUI TEATE & TRADITIONAL JAPANESE REIKI
  • Style advisor @ CatyLine
  • Autor knjige "Feng Šui: Kineska mudrost i balkanska tradicija"

ZAKAŽITE KONSULTACIJU: Info@fengshuisrbija.com  +381616343143

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Dopašće vam se još: