Prošlost, sadašnjost i budućnost postoje istovremeno!

Znam da ste ovo čuli odavno, a možda i sami o tome mislite isto!

Neko će se čuditi a možda i u sebi potvrdjivati. Bitno je da se primi što više informacija i onda se analitički čovek sukobi sa svojim predrasudama i pravilima kontrolora čovečanstva.

Ipak, odlučite u šta ćete verovati.

JA ZNAM U ŠTA VERUJEM. 

Ako želite, pogledajte ovde Promene na planeti-VIDEO

(O naučnom otkriću Nikolaja Kozirjeva)

“Drevni mudraci su znali o vremenu i vremenima SVE, što se moglo znati u ovom Kosmosu. Koncept vremena je toliko relativan, tako da čak i na Marsu, nama najbližoj planeti, zemaljsko vreme je besmisleno. Tako kaže drevna mudrost.
Ona takođe uči da ono što je na Zemlji sadašnjost, u Univerzumu može biti – budućnost, a prošlost može biti – sadašnjost.

Film nastao 2000. godine

Uploaded by  on Nov 26, 2011

Drevni Zakon analogije (Hermesov zakon) tvrdi da se u svijetu sve odražava na sve- “Kako gore, tako dolje”. I za male i za velike kosmički zakoni su isti- nema ni malog ni velikog. Kao i fizičari, koji izučavaju ultra male objekte u svemiru koji su otkrili suptilni i supersuptilni svijet (u kojima, kako se ispostavilo, nema ni vremena ni prostora), tako i astrofizičari proučavajući gigantske objekte u Svemiru, eksperimentalno su dokazali da je vrijeme ujedinjeno.

Ovo izvanredno otkriće astrofizike otkrio je u Pulkovskoj opservatoriji, koja se nalazi u blizini Sankt Petreburga (u to vrijeme Lenjingrada), istaknuti sovjetski naučnik Nikolaj Kozirjev.”

Da li postoji prošlo i buduće vreme? Patrijarh Pavle

Prenela :

Mima Mikovic Sertifikovani Feng Shui instruktor  i Kristaloterapeut i Life Coach by IPHM i Tradicionalni Japanski Reiki by Dave King 

www.catyline.com  /lifestyle/   telefon: 061 63 43 143     ili     0616343142 pišite :info@fengshuisrbija.com     #fengshuisrbija

 

[subscribe2]