Kako feng shui utiče na plodnost?

Sve je više parova koji imaju poteškoće u želji za proširenjem porodice. Imaju problema sa začećem, a nekima čak ni vantelesna oplodnja nije pomogla. BLOKADE u protoku chi energije u kući je jedan od razloga zašto ne dolazi do trudnoće, ukoliko je sve organski u redu.

 

holding-hands

 

Trudnoca

Šta je u stvari feng shui i kojim pravilima podleže. Ceo stan bi trebalo skockati kako bi chi energija “tekla kao reka”.

 

Ovde vam dajem 10 snovnih postulata u feng shui pravilima koji su pažljivo odabrani i postepeno ih primenite.

 Blokade donose nepravilan to či energije 

Da li su vam prostorije pretrpane i neuredne? Nema svežeg vazduhaDa li postoji drveće ispred ulaznih vrata koje zaobilazite kako bi ušli u kuću?  Imate li “teške” lustere iznad svog kreveta?

Sve ovo predstavlja blokadu u primanju pune energije u svom stanu.
1.Prvi korak u poboljšanju plodnosti uz feng shui je sređivanje nereda u stanu, odnosno kući. Kako nered u stanu utiče na nas život?

Kada pokušavate da zatrudnite, vaš cilj je da se uspostavi ravnoteža ženske i muške energije (jin i jang). Počnite sa čišćenjem svih prostorija i loše negativne eneegije prljavštine, haosa u ormanima i loših mirisa.

2.Bračna soba i krevet su jedan od najvažnijih protoka zdrave chi energije. Ona donosi i ljubav, seksualni partnerski odnos ali i potomstvo. Koristite neutralne dizajne i nijanse. Boje poput bele, slonovače, braon, krem, roze ili bordo-crvene promovišu odnos harmonije i seksualne želje.

3.Vaš krevet je jedan od najvećih simbola plodnosti i njega treba “negovati”.  Veoma je bitno da nema oštrih ivica ili predmeta koji idu ka krevetu jer vam uništavaju auru tokom sna.

Ako nije moguće izneti te stvari iz sobe, na njih zakačiti crvene trakice ili prekrite crvenim stolnjakom, predstavljaju zaštitu od takozvanih šar či (shar chi) energija.

4.Sledeća bitna stvar je eleminisati mešanja energija spavaće sobe sa elektronskim uređajima. Izbacite kompjutere i televizore iz spavaće sobe. Najbolje bi bilo da u spavaćoj sobi nemate ništa od toga.

5. Jako osvetljenje nije prikladno u bračnoj sobi. Obično se koriste difuzna svetla sa strane ili na plafonu.

Najopsanije je imati luster iznad kreveta jer predstavlja “crvenu strelu” na osobe koje spavaju. To izgleda kao nož uperen  u stomak. Zato se koriste plafonjerke.

6.Pogledajte kakva vam je kuhinja. Kuhinja je oaza dobre energije. Hrana je osnovni postulat zdravlja i važno je kako se priprema. Takodje pripazite na kvalitet hrane koju kupujete.

7. Koji ste pravac odabrali da spavate, kao i strana na krevetu je takodje veoma važna. Postoji takozvani KUA/QUA broj koji daje optimalne direkcije za svaku osobu posebno. To je najbolje da vam utvrdi vaš feng shui stučnjak, jer nekada niste svesni da ste prokrenuli tokove energija.

 

 dupli srecni znak za ljubav i seks

Simboli feng shui plodnosti kao moćni aktivatori

Postoji mnogo feng shui simbola plodnosti koji mogu biti moćni aktivatori energije. Najbolji feng shui simboli su:

-Postavite slike voća koje predstavlja plodnost. Jedna od njih je plod nara i obavezno gledajte da uvek bude svež ako ga držite u činiji na stolu.

-ili saksiju sa citrusima koji maju moć plodnosti

-Figure zečeva ili slonova u paru sa brojem dece koju želite da dobijete.

-Beli slon sa spuštenom surlom

-Jaja predstavljaju plodnost i novi život, tako da kristal u obliku jajeta kod vašeg kreveta poboljšava šansu za začećem.

-Ribe u paru su simbol bračne zajednice i treba ih postaviti u jugozapadnom uglu vaše spavaće sobe.

-Uvek savršeni i nadasve najjači aktivatori energija su kristali. Imaju posebnu moć kao ljubavni kristali  

-iskoristite dejstvo najjačeg roze kvarc za ljubav kristala koji utiče na emocije

-Faset kugle stavite ili u spavaću sobu ili na jugozapad stana

Sobe za srećne i zadovoljne BEBE

Za vas pripremila: Mima Mikovic Sertifikovani Feng Shui instruktor  i Kristaloterapeut i Life Coach by IPHM i Tradicionalni Japanski Reiki by Dave King 

www.catyline.com  /lifestyle/   telefon: 061 63 43 143     ili     pišite :info@fengshuisrbija.com     #fengshuisrbija

Sve  o feng shui konsultacijama       na svim drustvenim mrežama samo  #fengshuisrbija  061 63 43 142   i 061 63 43 143

 SLIČNI TEKSTOVI: Mandarinske patkice od roze kvarca za LJUBAV         ŽABICA za NOVAC      Kristali za PROSTOR       KRISTAL kvarc     Kristal pustinjska ruža

 

 

mail

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error

Hvala na čitanju