ŽABICA JE FENG SHUI SIMBOL ZA NOVAC

Ona “uskače” u domove donoseći novac, bogatsvo i blagostanje. Žad je vredan i sveti kamen kod Kineza koji je oduvek korišćen da privuče LJUBAV i NOVAC

Ima isto  ili čak jače dejstvo od poznatog feng shui pojačivača- tronoga žabica

DA BI PRIVUKLI NOVAC

Da bi privukli novac: potrebno je da povremeno uzmete  kristalnu žabicu od žada u ruke i da vizalizujete ( zamislite ) kako držite novac

Kada donosite važne odluke: i ne znate šta da odlučite uzmite takodje u ruke i osetićete jaku energiju žada, dok imate u glavi odredjenu “molitvu” za realizaciju.

Gde da je držite : na novcu, karticama, drugim finansijskim papirima, ugovorima. U kutiji gde držite ugovore ili novac i nakit.

Na odredjenom mestu koje je predložio feng shui majstor po Letećim zvezdama za ovu godinu.(Xuan Kong)

Ovde možete da pročitate trikovi za novac  napisani za magazin Blic Žena 

ČIŠĆENJE KRISTALA

zad-zaba2 Žabica od žada se takodje čisti kao i ostali kristaliali jednom godišnje ( osim ako osetite da je “zaprljana”). Obavezno u januaru pre dolaska Nove kineske godine, koja počinje 4.februara.

Stavlja se u vodu sa malo morske soli, pod tekuću vodu ili se zakopa u zemlju ili saksiju sa svećem, da se izvuče negativna energija.

Nikako se ne stavlja na sunce. Zato se ostavi preko noći  uz gorski kristal da se napuni i onda je vratite na predvidjeno mesto.

 

Kineski novčići za privlačenje novca i bogatstva-VIDEO

 

 

Kristal CITRIN, da imate više samopouzdanja i NOVCA

 

Kristalno drvce-za NOVAC i LJUBAV

 

*Odricanje:Ne garantujem niti potvrđujem bilo koji od tvrdnji koje se odnose na metafizičke i alternativne isceliteljske moći ovog ili bilo kojeg drugog kristala ili kamena. Ove informacije se ni na koji način ne smeju koristiti kao zamena za medicinski savet.

Autor tekstaMima Miković,  inostrano certifikovani  i akreditovani Feng Shui   konsultant i Kristaloterapeut i licencirani instruktor predavač kod  IPHMsertifikat-mima[1]

 Life Coach  Inostrani  Certifikat USUI TEATE  i  TRADITIONAL JAPANESE  REIKI by  DAVE KING