Kristali za prostor

by | Jun 25, 2013 | Feng shui simboli, Home, Kristali | 1 comment

Šta su kristali za prostor

Neobrađeni su najbolji kristali za prostor i deca ih prosto obožavaju.   Emituju najjaču energiju samih kristala i pomažu u energetskom čišćenju prostora od loših energija.  Možete da ih držite svuda po stanu, u dnevnoj sobi na stolu, na podu, na polici ili kod dece.

Pogotovo feng shui energetsko čišćenje koje se zove space clearing od nataloženih patogenih energija zvanih podzemne vode, ktonske energije, vodeni čvorovi, elektromagnetna zračenja i loša energija stana od ljudi. 

Žuti  kristal je CITRIN

 veliki citrin

Kao geoda  i privesci- Odličan za privlačenje NOVCA i BOGATSTVA. I moć jačanja samosvesti i vrednosti, pa je omiljeni kristal kod MENADŽERA. Pročitajte viče o kristalu  CITRIN ovde na linku.

Veoma važan kristal kada imate problem sa stomakom bilo da je varenje ili neke neprijatne kiseline i probadanja. To je sve vezano za strahove, depresiju  ili nepodnošenje nekih ljudi u okolini ( ne možete da ih “svarite”).

citrin privesci

Pročitajte više ovde  CITRIN KRISTAL  za novac i kao privezak

 

Roze kristal  je Roze kvarc  

roze i gorski kvarc za prostor

Pospešuje VERNOST I LJUBAV i jača smisao za lepotu. Razvija dobre međuljudske odnose. Kad se drži  u stanu ili poslovnom prostoru, pojačava i harmonizujeauru ili bioenergetsko polje stana ili lokala.

Služi i za čišćenje kuće od negativnih energija : elektromagnetnih zračenja  TV, kompjutera, električnih kablova, mobilnih telefona.

 

  

Ljubičasto purpurni kristal je AMETIST 

ametist

On je poznat kao kristal za uzvišene energije, lakše snove i mnogo mirnije buđenje. Za relaksaciju i meditaciju. Za DECU  koja obožavaju ametist. Odličan je za decu i odrasle koji su agresivia i nervozni…smiruje ih.

Stakleno providan je KRISTAL KVARC

 

gorski kvarc prostor

Svojim zračenjem pretvara zemaljsko i vodeno zračenje u pozitivnu energiju (lekovitu). Pročitajte više o kristalu – Gorski kristal ili kvarc  i imate način čišćenja istog.

Veoma je važan kao punjač ostalih kristala:mandarinske patkice od roze kvarca za ljubavžabica od žada za novackristali za nošenje kao privezaksrce od roze kvarcai drugi kristali koji ne smeju  da se izažu suncu, dakle ne pune se na suncu. Kristal kvarc koji se napunio na suncu, stavite u sredinu, a oko njega ovedruge kridtale koji ne smeju da se izlažu sunčevoj energiji.

Zato je kvarc neprikosnovenU svakodnevnom životukao i u feng shui kao veoma jak zaštitnik ili feng shui lek/simbol..

Svi kristali obožavaju eterične mirise ilieterična i mirisna ulja u aromaterapiji, kako ih neko zove. Kada se kapnu par kapi na kristale, dobijaju još više na intenzitetu i cela prostorija miriše više sati.

Ujedno im je to jedan od načina čiscenja koji je objašnjen ovde

Način postavke kristala u prostoru

Postavite kristale na mesta koja vam je preporučio feng shui majstor.

Ako niste kontaktirali i dobili  feng shui savet onda postavite po vasoj intuiciji.
Vazno je da sledite neka od pravila koja su napisana u svakom tekstu posebno ( kod boje i imena kristala je tekst)

Možete da držite  po stanu, u dnevnoj sobi na stolu, na podu, na polici ili u dečijoj sobi. Ovo su najbolji kristali za prostor i deca ih obožavaju. Odlični su na školskom radnom stolu ili kod studenata da pokupe lošu energiju a da emituju divnu i blagorodnu chi.

Ponašajte se sa kristalom kao da je deo vas, tako će i on da se ponaša sa vama. 🙂

 

****Ne garantujem niti potvrđujem bilo koji od tvrdnji koje se odnose na metafizičke i alternativne isceliteljske moći ovog ili bilo kojeg drugog kristala ili kamena. Ove informacije se ni na koji način ne smeju koristiti kao zamena za medicinski savet.

Mima Miković, inostrano sertifikovani Feng Shui konsultant i kristaloterapeut i akreditovani izvršni instruktor predavač i škola  kod IPHM, pišite mi na info@fengshuisrbija.com ili se javite na 061 63 43 143sertifikat-mima[1]

Life Style Coach by Caty Line, Inostrani Certifikat USUI TEATE i TRADITIONAL JAPANESE REIKI by Dave King.

Knjiga se može kupiti u Laguna knjižarama ili na Laguna sajtu    ili   E-Book  kliknite ovde Pogledajte i sajt o life style www.catyline.com

 

 

 

Podelite ovaj tekst: 

Za knjigu, kliknite ovde

poručite ovde knjigu

Za E-book kliknite ovde

Mima Miković

  • inostrano sertifikovani i akreditovani Feng Shui konsultant
  • licencirani instruktor predavač kod IPHM
  • Sertifikat USUI TEATE & TRADITIONAL JAPANESE REIKI
  • Style advisor @ CatyLine
  • Autor knjige "Feng Šui: Kineska mudrost i balkanska tradicija"

ZAKAŽITE KONSULTACIJU: Info@fengshuisrbija.com  +381616343143

1 Comment

  1. Ametist

    Ametist je jedan od najlepseg poludragog kamenja, ali njegove cari nisu samo u lepoti, vec i u mnogim drugim osobinama, sa kojim deluje na coveka. Dobar je protiv alkoholizma, glavobolje, i mnogih drugih stvari, licno ga drzim ispod jastuka, radi zivopisnih snova, i stimulisanja istih 🙂

    Reply

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Dopašće vam se još: