Kristali za prostor

KRISTALE mozete da drzite svuda po stanu, u dnevnoj sobi na stolu, na podu, na polici ili kod dece. Ovako neobradjeni su najbolji kristali za prostor i deca ih prosto obozavaju.   Emituju najjacu energiju samih kristala i pomazu u energetskom CISCENJU PROSTORA od losih energija.

Pogotovo feng shui energetsko čišćenje koje se zove space clearing od natalozenih patogenih energija zvanih podzemne vode, ktonske energije, vodeni cvorovi, elektromagnetna zracenja i losa energija stana od ljudi. 

PROCITAJTE OBJASNJENJE UZ BOJU KRISTALA

Zuti  kristal je CITRIN, kao geoda  i privesci- Odlican za privlacenje NOVCA i BOGATSTVA. I moc jacanja samosvesti i vrednosti, pa je omiljeni kristal kod MENADZERA. Procitajte vise  CITRIN

 veliki citrin

 

Veoma vazan kristal kada imate problem sa stomakom bilo da je varenje ili neke neprijatne kiseline i probadanja. To je sve vezano za strahove, depresiju  ili nepodnosenje nekih ljudi u okolini ( ne mozete da ih “svarite”).

citrin privesci

Procitajte vise o  CITRIN KRISTAL ZA NOVAC

roze i gorski kvarc za prostor

Roze je ROZE KVARC  

Pospesuje VERNOST I LJUBAV i jaca smisao za lepotu. Razvija dobre medjuljudske odnose. Kad se drzi  u stanu ili poslovnom prostoru, pojacava i harmonizuje auru ili bioenergetsko polje stana ili lokala. I za ciscenje kuce od negativnih energija : elektromagnetnih zracenja  TV, kompjutera, elektricnih kablova, mobilnih telefona

Priča o LJUBAVI-TV NAŠA

ametist 

Ljubicasto purpurni je AMETIST 

Za uzvisene energije, lakse snove i mnogo mirnije budjenje. Za relaksaciju i meditaciju. Za DECU  koja obozavaju ametist. Odlican za decu i odrasle koji su agresivia i nervozni…smiruje ih.

Stakleno providan je KRISTAL KVARC

FLUORIT-čarobni kristal

Svojim zracenjem pretvara zemaljsko i vodeno zracenje u pozitivnu energiju (lekovitu).

gorski kvarc prostor

Procitajte vise GORSKI KRISTAL ILI KVARC

 

Veoma je vazan kao punjac ostalih kristala :mandarinske patkice od roze kvarca za ljubav,  zabica od zada za novackristali za nosenje kao privezaksrce od roze kvarca i drugi kristali koji ne smeju na sunce.

Zato je neprikosnoven  U SVAKODNEVNOM ŽIVOTU I U FENG SHUI  kao veoma jak zastitnik ili feng shui lek. 

Svi kristali obozavaju etericne mirise ili ETERICNA ULJA ili mirisna ulja, kako ih neko zove. Kada se kapne par kapi na kristale, dobijaju jos vise na intenzitetu i cela prostorija mirise vise sati.

Eterična ulja i mirisi

Ujedno im je to jedan od nacina ciscenja koji je objasnjen OVDE

NACIN POSTAVKE  kristala U PROSTORU

Postavite kristale na mesta koja vam je preporucio feng shui majstor.

Ako niste kontaktirali i dobili  feng shui savet onda postavite po vasoj intuiciji.
Vazno je da sledite neka od pravila koja su napisana u svakom tekstu posebno ( kod boje i imena kristala je tekst)

Mozete da drzite  po stanu, u dnevnoj sobi na stolu, na podu, na polici ili u decijoj sobi. Ovo su najbolji kristali za prostor i deca ih obozavaju. Odlicni su na skolskom radnom stolu ili kod studenata da pokupe losu energiju a da emituju divnu i blagorodnu chi.Ponasati se sa kristalom kao da je deo vas, tako ce i on da se ponasa sa vama.

 

****Ne garantujem niti potvrđujem bilo koji od tvrdnji koje se odnose na metafizičke i alternativne isceliteljske moći ovog ili bilo kojeg drugog kristala ili kamena. Ove informacije se ni na koji način ne smeju koristiti kao zamena za medicinski savet.

Mima Mikovic Sertifikovani Feng Shui instruktor  i Kristaloterapeut i Life Coach by IPHM i Tradicionalni Japanski Reiki by Dave King 

www.catyline.com  /lifestyle/   telefon: 061 63 43 143     ili     pišite :info@fengshuisrbija.com     #fengshuisrbija

Please follow and like us:
mail

Comments

25/02/2015 at 22:12

Ametist je jedan od najlepseg poludragog kamenja, ali njegove cari nisu samo u lepoti, vec i u mnogim drugim osobinama, sa kojim deluje na coveka. Dobar je protiv alkoholizma, glavobolje, i mnogih drugih stvari, licno ga drzim ispod jastuka, radi zivopisnih snova, i stimulisanja istih 🙂Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error

Hvala na čitanju