Kineski novčići za privlačenje novca i bogatstva-VIDEO


KORISCENJE  novcica za bogatstvo

Postavka simbola u feng shui jeste verovanje da se dobrim predmetima- feng shui simbolima privlaci dobra sreca i dobra chi energija. Dok se postavkom zastitnih predmeta tzv. Feng shui lekovi, sprecava i ublazava razorna energija

Jedni od feng shui pojacivaca a ujedno i lekova su  I-Ching novcici.

I-Ching novcici su kineski novcici koji su okrugli sa kvadratnim oblikom u sredini. Okrugli oblik predstavlja nebo, raj a kocka zemaljsku ravan. Jedna strana novcica je Yang strana i ima 4 znaka, a druga strana Yin ima 2 znaka. Uvek se postavljaju sa Yang stranom na gore. Ovo je vazna postavka na cemu se bazira yin i yang energija fengshui.

Ovi novcici predstav ljaju prosperitet i dobitak i srecu. Takodje  imaju neverovatnu mogucnost ako se energizuju sa crvenom ili zlatnom vrpcom

Kako vezati novcice

Da bi se aktivirali ovi kineski novcici, prvo treba da ih vezete u skup od 3, 6 ili 9 komada sa crvenom ili zlatnom vrpcom. To sve zajedno daje najoptimalniji rezultat.

10003440_828497227178339_1742550453_n    Tri (3 ) predstavlja trojnost nebeske, zemaljske i covecije srece. Drze se u tasni, novcaniku, na neplacenim racunima, fakturama, ugovorima o kreditu isl.

Pročitajte ovde značenje brojeva sa kvantnog i feng shui aspekta.

   Broj od 6 novcica predstavlja nebesku srecu (pod kojom srecnom zvezdom-porodicom je neko rodjen).

Koriste se kao FENG SHUI LEKOVI za priliv novca ali i kao feng shui lekovi za LETECE ZVEZDE

KINESKI NOVCICI 9 uvezanih u misticni cvor

Broj 9 broj koji predstavlja celinu univerzuma. odlicni za uspeh i promociju. . Nezaboravan detalj u ofisima jer utice na uspeh i ugled neke firme kada je u pitanju Poslovni Feng Shui. Isto vazi kada se radi  Feng Shui Stana , dakle ugled familije u stanu ili kuci.

Moze da se drzi ispod tepiha, u hodniku, ili negde blizu ulaznih vrata. Za poslovni feng shui , ovaj feng shui lek se drzi ispod tepiha da se ne vidi. utice svojom energijom, a ne vizuelnim kontaktom, sto je dobro u zapadnom svetu.

 

Kako da zastitite bogastvo sa feng shuijem-kineski novcic

POSTAVKA NOVCICA

1) Obesite novcice iznad registar kase ili kod faktura i racuna & sa 3). Da pojacate posao i prodaju svog biznisa.( sa 6)

2) Postaviti kineske novcice na Jugoistok u cosku stola ili stana ili ofisa/za brzi dolazak novcane srece ( sa 6 )

3) Nositi ih u  torbici, novcaniku ili dzepovima ( sa 3).

4) Mogu da se zalepe na telefon. Okrenuce svaki telefonski poziv u mogucnost dobijanja posla i prihoda. Ovo je dobro za kompanije gde je posao vezan za telefon.

5) Ako se gradi kuca, dobro ih je postaviti ispod nosecih stubova kuce. Ako se renovira kuca ili gradi dobro je da se stave u zidove kuce, u pod ispod parketa i ispod praga kod ulaznih vrata. Pojacavaju jacinu kuce za prosperitet i boljitak. 

6)Kod taoista u feng shui metodi, pojacava se aktiviranje bogatstva prostora kada se novcici postave na sva 4 coska dnevne sobe ili ofisa. Pre toga su vezani vrpcom u cvor tzv. Misticni cvor.  Misticni cvor pojacava jacinu vibracije novcica za bogatstvom u domu, kuci ili ofisu.

Mozda vise volite ove dole zlatne novcice joji se zovu  ingot-drevni kineski novac, a sada se koristi kao jak feng shui simbol i drzi unovcaniku, tasni, radnom stolu, kutiji sa novcem itd..

ZLATNI INGOT drevni kineski novac,veoma jak feng shui simbol-VIDEO

 

 

Za vas pripremila: Mima Mikovic,Founder of fengshuisrbija.com&catyline.com Certificated Professional Feng Shui&Crystal Healer by IPHM. Tradicional Japanese Reiki & Life Coachsertifikat-mima[1]

Pogledajte ovde Za feng shui konsultacije ili savete ili na tel. 0616343143 i 061 6343142 ili pišite na  info@fengshuisrbija.com

Na svim društvenim mrežama samo  #fengshuisrbija  Twitter:@FengShuiSrbija

Facebook: Facebook Page

Instagram:Feng Shui Srbija Mima Mikovic

YouTube kanal:You Tube

[subscribe2]

 

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.