Kineski novčići za privlačenje novca

by | May 23, 2013 | Feng shui simboli, Home | 0 comments

KORIŠĆENJE  NOVČIĆA

Postavka simbola u feng shui jeste verovanje da se dobrim predmetima- feng shui simbolima i aktivatorima privlači dobra sreća i dobra chi energija. Dok se postavkom zaštitnih predmeta tzv. Feng shui simboli/lekovi, sprečava i ublažava razorna energija.

Jedni od feng shui pojačivača a ujedno i simbola/lekova su  I-Ching novčići.

I-Ching novčići su kineski novci koji su okrugli sa kvadratnim oblikom u sredini. Okrugli oblik predstavlja nebo, raj a kocka zemaljsku ravan. Jedna strana novčića je Yang strana i ima 4 znaka, a druga strana Yin ima 2 znaka. Uvek se postavljaju sa Yang stranom na gore. Ovo je važna postavka na čemu se bazira yin i yang energija fengshui.

Ovi novčići predstavljaju prosperitet i dobitak i sreću. Takodje  imaju neverovatnu mogućnost ako se energizuju sa crvenom ili zlatnom vrpcom.

KAKO VEZATI NOVČIĆE

Da bi se aktivirali ovi kineski novčići, prvo treba da ih vezete u skup od 3, 6 ili 9 komada sa crvenom ili zlatnom vrpcom. To sve zajedno daje najoptimalniji rezultat.

10003440_828497227178339_1742550453_n 

  Tri (3 ) predstavlja trojnost nebeske, zemaljske i čovečije sreće. Drze se u tašni, novcaniku, na neplacenim racunima, fakturama, ugovorima o kreditu isl.

 

 

 

 

Pročitajte ovde značenje brojeva sa kvantnog i feng shui aspekta.

   Broj od 6 novčićapredstavlja nebesku sreću (pod kojom srećnom zvezdom-porodicom je neko rodjen).

Koriste se kao FENG SHUI AKTIVATORI za priliv novca ali i kao feng shui lekovi za LETEĆE ZVEZDE

 

 

 

 

 

Broj 9 broj koji predstavlja celinu univerzuma. odlični za uspeh i promociju. . Nezaboravan detalj u ofisima jer utiće na uspeh i ugled neke firme kada je u pitanju Poslovni Feng Shui. Isto važi kada se radi  Feng Shui Stana , dakle ugled familije u stanu ili kući.

Moze da se drzi ispod tepiha, u hodniku, ili negde blizu ulaznih vrata. Za poslovni feng shui , ovaj feng shui aktivator se drži ispod tepiha da se ne vidi. utiče svojom energijom, a ne vizuelnim kontaktom, što je dobro u zapadnom svetu.

 

 

Kineski novčić za zaštitu bogatstva

POSTAVKA NOVČIĆA

1) Obesite novčiće iznad registar kase ili kod faktura i računa & sa 3). Da pojačate posao i prodaju svog biznisa.( sa 6)

2) Postaviti kineske novčiće na Jugoistok u ćosku stola ili stana ili ofisa/za brzi dolazak novčane sreće ( sa 6 )

3) Nositi ih u  torbici, novčaniku ili džepovima ( sa 3).

4) Mogu da se zalepe na telefon. Okrenuće svaki telefonski poziv u mogućnost dobijanja posla i prihoda. Ovo je dobro za kompanije gde je posao vezan za telefon.

5) Ako se gradi kuća, dobro ih je postaviti ispod nosećih stubova kuće. Ako se renovira kuća ili gradi dobro je da se stave u zidove kuće, u pod ispod parketa i ispod praga kod ulaznih vrata. Pojačavaju jačinu kuće za prosperitet i boljitak.

6)Kod taoista u feng shuimetodi, pojačava se aktiviranje bogatstva prostora kada se novčići postave na sva 4 ćoska dnevne sobe ili ofisa. Pre toga su vezani vrpcom u čvor tzv. Mistični čvor.  Mistični čvor pojačava jačinu vibracije novcica za bogatstvom u domu, kući ili ofisu.

Mozda više volite ove dole zlatne novčiće koji se zovu  ingot-drevni kineski novac, a sada se koristi kao jak feng shui simbol i drži u novčaniku, tašni, radnom stolu, kutiji sa novcem itd..

 

ZLATNI INGOT drevni kineski novac,veoma jak feng shui simbol-VIDEO

 

 

 

Za vas pripremila: Mima Mikovic, Founder of fengshuisrbija.com&catyline.com Certificated Professional Feng Shui&Crystal Healer by IPHM. Tradicional Japanese Reiki & Life Coachsertifikat-mima[1]

Pogledajte ovde Za feng shui konsultacije ili savete ili na tel. 0616343143 i 061 6343142 ili pišite na  info@fengshuisrbija.com

Na svim društvenim mrežama samo  #fengshuisrbija  Twitter:@FengShuiSrbija

Facebook: Facebook Page    YouTube kanal:You Tube

[my-instagram-feed user_id=17841402142541440 skin_id=10517]

[paypal_donation_button]

 

Podelite ovaj tekst: 

Za knjigu, kliknite ovde

poručite ovde knjigu

Za E-book kliknite ovde

Mima Miković

  • inostrano sertifikovani i akreditovani Feng Shui konsultant
  • licencirani instruktor predavač kod IPHM
  • Sertifikat USUI TEATE & TRADITIONAL JAPANESE REIKI
  • Style advisor @ CatyLine
  • Autor knjige "Feng Šui: Kineska mudrost i balkanska tradicija"

ZAKAŽITE KONSULTACIJU: Info@fengshuisrbija.com  +381616343143

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Dopašće vam se još: