Šta je godina PSA u koju ulazimo i koji FENG SHUI STAJLING za 2018.

by | Dec 29, 2017 | Blog, feng shui, Home | 0 comments

 

 I kada ste pomislili da ste sve spremili za doček Nove godine, shvatate da vam uvek fali nešto nešto. Odeća je spremna, ali ste shvatili da nije to ono što treba.  Po feng shui učenju, postoje odredjene boje, detalji i kristali koji su potrebni. Kako sad sve uraditi a da vas ne uhvati panika?

Nova 2018. godina je godina PSA, u elementu zemlje. Specifična energija stabilnosti, mira, lojalnosti, timskog rada, ljubavi i empatije, hranjenja i zaštite. 

Godina u kojoj element zemlja ima veoma presudnu ulogu u nekim stresovima koji su nas pratili poslednjih godina.NOVAC, POSAO, ZDRAVLJE, LJUBAV SU NEKE OD ŽELJA.

S obzirom da vlada element zemlja, nalažu se neke boje koje će pomoći ove godine da se pojača energija lična, poslovna.

 Energija elementa zemlje podrazumeva  boje svetlo braon, krem, žuta oker, terakot, boja cigle, boja žute i zelene gline, bež ili boja peska, neke boje mermera. 

Ulazak u Novu godinu svima predstavlja radost, jer sam naziv „nova“ znači početak, sreću, inovacije, dakle novo razdoblje života.

Za zapadnu Novu godinu, sledite uputstva koja su svakako bazirana na svim učenjima, ne samo na feng šui učenju.

Običaji još od starih naroda sa Balkana.

 

KOJE BOJE, NAKIT I DETALJI SU DOBRI DA VAM U 2018. KRENE DOBRO

Kako biste “pomogli” Novoj godini i prizvali tu sreću, Feng šui ima i nekoliko stilskih saveta:Bitno je da obučete nešto novo, kako biste privukli nove ideje i ciljeve.

OSNOVNE BOJE

Zbog elementa zemlje i uklapanja svih pet Feng šui elemenata, možete izabrati odeću krem, bež, boja zemlje, zelenkastu, žutu, neke nijanse boje sunca i vatre

 

CRVENA BOJA

Nešto CRVENO za ugled, sreću i akciju  Za  brže ostvarivanje ciljeva crvena boja akcije je yang boja element vatra.

A po kineskom horoskopu, 2018. godina je godina PSA i  potrebna je  yang energija vatre. To može da bude crveni veš ili podvezica. Crvene cipele i tašnica. Uskladite ove detalje sa krem, bež, ako volite crnom ali dosta zlatnih boja, srebrnih, lamiranih.   Crveni karmin i lepi i negovani nokti u boji korala ili zlatnoj što je ove godine hit.

Mindjuše i ogrlica od korala, rubina, ili jeftinija varijanta od cvenog granata sa dosta metala. Metal je ove godine veoma bitan za jačinu pa može u zlatnoj ili srebrnoj boji. Može i pravo zlato i srebro.

 

Za muškarce: Crvena maramica u džepu, jedan od ovihpredloženih crvenih kristala ili samo citrin. Pojačavaju dejstvo čarobne noći i muškarcima daju yang energiju. Yang ili jačina muške energije.

Za brže ostvarivanje ciljeva, tu je crvena boja, koja privlači radost, pa je dobro i da je muškarci iskoriste u ovoj 2018.

Ova boja kod muškaraca pojačava mušku, jang energiju, pa mogu u džep košulje ili sakoa da stave crvenu maramicu ili da nose crvenu kravatu ili leptir mašnu. Svakako je detalj u zlatno ili srebrnoj varijanti nešto kao must have.

   Kineski novčić za bogatstvo staviti u džep sakoa uz platnu karticu, a za žene je predlog da ih ubace u svoje male tašne jer svuda može da stae.

 

ZLATNA BOJA 

privlači novac i bogatstvo, te imajte i ovo na umu pri odabiru odeće i odevnih detalja za novogodišnju noć. Nakit, zlatni kaiš, zlatna tašnica i cipele. Nakit sa priveskom novčića ili  smejući Buda.

 

Možda nakit od citrin kristala za novac. Možda samo crveni nokti sa zlatnim šljokicama.

 

Za muškarce:  odelo ili casula varijanta  crna ili teget, tamno zelena ili svetlo braon, bež. Zlatni tragovi svilenog konca na kravati, najfiniji materijal odela sa protkanim nitima zlatne boje.  Zlatni sat ili samo metalni žuti sat.

Ako ne volite satove, onda stavite u džep par zlatnih kineskih novčića ingota.

 

I na kraju svima SREĆNA NOVA 2018. GODINA.

Za vas napisala: Mima Mikovic, inostrano sertifikovani  i akreditovani Feng Shui   konsultant i Kristaloterapeut i licencirani instruktor predavač kod IPHMsertifikat-mima[1] 
Inostrani  Certifikat USUI TEATE  &  TRADITIONAL JAPANESE  REIKI by  DAVE KING.    Life Coach  tel:061 6343143 ili 0616343142          Email: info@fengshuisrbija.com

You may manage your subscription options from your profile.[subscribe2][paypal_donation_button]

Podelite ovaj tekst: 

Za knjigu, kliknite ovde

poručite ovde knjigu

Za E-book kliknite ovde

<

Mima Miković

  • inostrano sertifikovani i akreditovani Feng Shui konsultant
  • licencirani instruktor predavač kod IPHM
  • Sertifikat USUI TEATE & TRADITIONAL JAPANESE REIKI
  • Style advisor @ CatyLine
  • Autor knjige "Feng Šui: Kineska mudrost i balkanska tradicija"

ZAKAŽITE KONSULTACIJU: Info@fengshuisrbija.com  +381616343143

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Dopašće vam se još: