Roze kvarca za dobru komunikaciju i LJUBAV

Zašto volim roze kvarc? Zato što mi donosi mir, relaksaciju, opuštanje, samilost i pojačava ljubav  u srcu. DEJSTVO NA EMOCIJE

Pospešuje VERNOST I LJUBAV i jača smisao za lepotu. Boja: providna ruzičasta masno sjajna 

 GDE SE KORISTI ROZE KVARC

Može da se koristi kao i  mandarinske patkice za ljubav. 

1794792_803471833014212_63679147_n

 

 

privezak za ključeve ili stan

 

Ima takođe  dejstvo na telo sa težištem na srcu i krvotoku. Sprečava trombozu, jača srčane mišiće i cisti bubrege i jetru. Štiti polne organe, regeneriše kožu i pomaže kod nesanice i šizofrenije.

 

 

 

roze i gorski kvarc za prostor 

  Preporuka od Feng-shui majstora da se drži u stanu ili poslovnom prostoru jer pojačava i harmonizuje auru tj.bioenergetsko polje stana ili lokala.

 

 

 

 

Koristi se za čišćenje kuće od negativnih energija

Negativne energije stana: zračenje TV ekrana, monitora i kompjutera, električni kablovi ,  mobilni telefoni.

Podzemne vode i vodeni čvorovi, gasovi vodovodne i kanalizacione cevi, kao i gasovod pa  prirodni gas. Pogotovo je opasno kod dece u sobama drzati TV ili kompjutere. Kolektor ktonske tj.negativne energije su i podrumi, garaze bunari i sl.Stimuliše protok chi ili qi energije i upija sve negativne energije 

Skuplja sve radioaktivne materije koje su nam tokom bombardovanja rasute po atmosferi i zemljiu stanu i oko  njega.  

Držati komad roze kvarca u obliku srca ili neobrđen u ruci kada se oseti   nemir, depresija, strah, uznemirenost, tuga, jad, bol u srcu.

Za “lečenje” prostora u stanu ili poslovnom prostoru preporucuje se veci komad neobradjenog roze kvarca. Staviti roze kvarc na bakarnu ili srebrnu posudu.

 

images

Ako poznajete feng shui pravila, optimalno mesto je u bagvi 2 na jugozapadu, element zemlja.  Takođe na sredini stana ili dnevne sobe. Na stočiću u dnevnoj sobi da je nadohvat ruke.

Pročitajte ovde  kako se pravi  LJUBAVNI OLTAR

 

 

 

 

ČIŠĆENJE KRISTALA

Praznjenje kristala, roze kvarca je slicno kao i kod kvarca . Stavlja se u vodu sa malo morske soli ,pod tekucu vodu ili se zakopa u zemlju da se izvuce negativna energija ( isto kao i mandarinske patkice).

PUNJENJE KRISTALA

Punjenje roze kvarca je drugacije od gorskog, kristala. Nikako se ne stavlja na sunce da  ne bi izgubio svoju lepu roze boju. Može da pobeli i izgubi svoj intenzitet. Zato se ostavi preko noći uz gorski kristal da se napuni .

 

*Odricanje:Ne garantujem niti potvrđujem bilo koji od tvrdnji koje se odnose na metafizičke i alternativne isceliteljske moći ovog ili bilo kojeg drugog kristala ili kamena. Ove informacije se ni na koji način ne smeju koristiti kao zamena za medicinski savet.

 

Autor teksta:Mima Mikovic, Founder of fengshuisrbija.com&catyline.com Certificated Professional Feng Shui&Crystal Healer by IPHM. Tradicional Japanese Reiki & Life Coachsertifikat-mima[1]

Pogledajte ovde Za feng shui konsultacije ili savete ili na tel. 0616343143 i 061 6343142 ili pišite na  info@fengshuisrbija.com

Na svim društvenim mrežama samo  #fengshuisrbija  Twitter:@FengShuiSrbija

[paypal_donation_button]

 

mail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error

Hvala na čitanju