Zašto volim roze kvarc? Zato što mi donosi mir, relaksaciju, opuštanje, samilost i pojačava ljubav  u srcu. DEJSTVO NA EMOCIJE

Pospesuje VERNOST I LJUBAV i jaca smisao za lepotu. Boja: providna ruzicasta masno sjajna 

Moze da se koristi kao i  mandarinske patkice za ljubav. 

Ima takodje  dejstvo na telo sa tezistem na srcu i krvotoku. Sprecava trombozu, jaca srcane misice i cisti bubrege i jetru. Stiti polne organe, regenerise kozu i pomaze kod nesanice i sizofrenije.

1794792_803471833014212_63679147_n

privezak za ključeve ili stan

roze i gorski kvarc za prostor 

  Preporuka od Feng-shui majstora da se drzi u stanu ili poslovnom prostoru jer pojacava i harmonizuje auru tj.bioenergetsko polje stana ili lokala.

I za ciscenje kuce od negativnih energija

Negativne energije stana: zracenje TV ekrana, monitora i kompjutera, elektricni kablovi ,mobilni telefoni. Podzemne vode i vodeni cvorovi, gasovi vodovodne i kanalizacione cevi, kao i gasovod pa  prirodni gas. Pogotovo je opasno kod dece u sobama drzati TV ili kompjutere. Kolektor ktonske tj.negativne energije su i podrumi, garaze bunari i sl.Stimulise protok chi ili qi energije i upija sve negativne energije 

Skuplja sve radioaktivne materije koje su nam tokom bombardovanja rasute po atmosferi i zemljiu stanu i oko  njega.  

Drzati komad roze kvarca u obliku srca ili neobradjen u ruci kada se oseti   nemir, depresija, strah, uznemirenost, tuga, jad, bol u srcu.

Za lecenje prostora u stanu ili poslovnom prostoru preporucuje se veci komad neobradjenog roze kvarca. Staviti roze kvarc na bakarnu ili srebrnu posudu.

Ako poznajete feng shui pravila, optimalno mesto je u bagvi 2 na jugozapadu, element zemlja.  Takodje na sredini stana ili dnevne sobe. Na stocicu u dnevnoj sobi da je nadohvat ruke.

Procitajte ovde  kako se pravi  LJUBAVNI OLTAR

images

ČIŠĆENJE KRISTALA

Praznjenje kristala, roze kvarca je slicno kao i kod kvarca . Stavlja se u vodu sa malo morske soli ,pod tekucu vodu ili se zakopa u zemlju da se izvuce negativna energija ( isto kao i mandarinske patkice).

PUNJENJE KRISTALA

Punjenje roze kvarca je drugacije od gorskog, kristala. Nikako se ne stavlja na sunce da  ne bi izgubio svoju lepu roze boju. Moze da pobeli i izgubi svoj intenzitet.

Zato se ostavi preko noci uz gorski kristal da se napuni

*Odricanje:Ne garantujem niti potvrđujem bilo koji od tvrdnji koje se odnose na metafizičke i alternativne isceliteljske moći ovog ili bilo kojeg drugog kristala ili kamena. Ove informacije se ni na koji način ne smeju koristiti kao zamena za medicinski savet.

Autor teksta:Mima Mikovic

Founder of fengshuisrbija.com&catyline.com Certificated Professional Feng Shui&Crystal Healer by IPHM. Tradicional Japanese Reiki & Life Coachsertifikat-mima[1]

Pogledajte ovde Za feng shui konsultacije ili savete ili na tel. 0616343143 i 061 6343142 ili pišite na  info@fengshuisrbija.com

Na svim društvenim mrežama samo  #fengshuisrbija  Twitter:@FengShuiSrbija

Facebook: Facebook Page

Instagram:Feng Shui Srbija Mima Mikovic

YouTube kanal:You Tube

[subscribe2]