Kristal CITRIN, da imate vise samopouzdanja i NOVCA

STA JE CITRIN?

Citrin je kristal kao i kvarc, roze kvarc , ametist i dimni kvarc ili čadjavac jer imaju kristalnu rešetku.

Citrin ima prelepu žutu boju kao sunčana svetlost i energija. Postoje varijante od tamno oranž do svetlo žute boje. Zavisi gde se nalaze u prirodi i da li su toplotno tretitrani. Svaki ima svoj kvalitet. S obzirom na boju sunca, vezuje se za tzv. solar pleksus ili trecu cakru. Ili jednostvno, za stomak ili zeludac.

Po narodima sa Dalekog istoka, stomak je mesto  vezano za Tai chi, gde je snaga naseg tela. Citrin se smatra korisnim za poboljsanje varenja i jacanju fizicke izdržljivosti.

Pomaze u jacanju samopostovanja, stoga je omiljeni kristal kod zaposlenih i onih koji žele da napreduju, menadžera ili samo da nadju posao.

Takodje se koristi kod dece koja su apatična, tužna , usporena ili studenata koji nikako da dovrše fakultet.

Odeca je takodje vezana kao feng shui odnos pet elemenata, pa je iskoriscen i stajling sa kristalnim nakitom, kao primerom.

Procitajte  ovde Boje odece govore o nama kako da koristite boje i kristale u poslovnom svetu tzv. dress code. Obratite paznju na zutu boju u tekstu vezanu i za citrin.

CENTAR stana je TAI CHI, odakle se najbolja i najjaca CHI siri na svih osam strana u prostoru( tzv. bagve). Stoga se  citrin smatra kao feng shui lek koji privlaci bogatstvo i obilje.

GDE TREBA DA POSTAVITE  CITRIN ZA DOBAR FENG SHUI?

Ako posmatramo  klasičan feng shui, koji je vazan za strane sveta, onda ga postavite na jugoistok gde je mesto  za novac i bogatstvo.  

U obliku koji se vama svidja ali i potpuno prirodnom, iz zemlje. Kao komad ili klaster, geoda, ploca, pepeljara ili drvo citrin ( jako dobar feng shui lek  i za Leteće zvezde, posebna Feng shui škola ).

   IMG_20151007_153543     Kao Kristalno drvce  sa citrinom, pojačavate moć jugoistoka stana ili ofisa. Mozete ga staviti u novcanik da privuce novac.

  citrin privesci  Kao privezak  za kljuceve od stana ili poslovnog prostora. Ili za dame, kao privezak za lancic, da bude uvek uz vas.

 

*Odricanje:Ne garantujem niti potvrđujem bilo koji od tvrdnji koje se odnose na metafizičke i alternativne isceliteljske moći ovog ili bilo kojeg drugog kristala ili kamena. Ove informacije se ni na koji način ne smeju koristiti kao zamena za medicinski savet.

Procitajte  ovde KAKO se CISTI i PUNI KRISTAL

Kao i kristal kvarc isto i citrin. Ponasati se sa kristalom kao da je deo vas, tako ce i on da se ponasa sa vama. Procitajte tekst     Feng shui trikovi za novac-BLIC ZENA

 

Autor teksta: Mima Mikovic Sertifikovani Feng Shui instruktor  i Kristaloterapeut i Life Coach by IPHM i Tradicionalni Japanski Reiki by Dave King 

www.catyline.com  /lifestyle/   telefon: 061 63 43 143     ili     pišite :info@fengshuisrbija.com     #fengshuisrbija

Sve  o feng shui konsultacijama       na svim drustvenim mrezama samo  #fengshuisrbija  061 63 43 142   i 061 63 43 143

 SLIČNI TEKSTOVI: Mandarinske patkice od roze kvarca za LJUBAV         ZABICA za NOVAC      Kristali za PROSTOR       KRISTAL kvarc     Kristal pustinjska ruza

[subscribe2]

 

2 thoughts on “Kristal CITRIN, da imate vise samopouzdanja i NOVCA”

  1. Draga Mima, dibila sam kineske novčiće pa Vas molim da pojasnite kako se povezuju vrpcom. Hvala

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.