Kristal CITRIN, za samopouzdanje i novac

Moj omiljeni kristal CITRIN, za pojačavanje unutrašnje snage kod osoba, za bolje ophođenje i shvatanje ko sam JA, za novac jer lakše smišljate šta da radite i verujete više sebi. Tada imate snage da nađete ili dodatn neki posao, otvorite vaš posao ili pišete na blogu ili snimate vaše you tube emisije itd..itd. sam pogled na sunčani kristal, daje osećaj unutrašnjeg sjaja sunca u sebi.


ŠTA JE CITRIN?

Citrin je kristal kao i kvarc, roze kvarc , ametist i dimni kvarc ili čadjavac jer imaju kristalnu rešetku.

Citrin ima prelepu žutu boju kao sunčana svetlost i energija. Postoje varijante od tamno oranž do svetlo žute boje. Zavisi gde se nalaze u prirodi i da li su toplotno tretitrani. Svaki ima svoj kvalitet. S obzirom na boju sunca, vezuje se za tzv. solar pleksus ili treću čakru. Ili jednostvno, za stomak ili želudac.

Po narodima sa Dalekog istoka, stomak je mesto  vezano za Tai chi, gde je snaga našeg tela. Citrin se smatra korisnim za poboljšanje varenja i jačanju fizičke izdržljivosti.

Pomaže u jačanju samopoštovanja, stoga je omiljeni kristal kod zaposlenih i onih koji žele da napreduju, menadžera ili samo da nadju posao.

Tako da je izreka:”ne mogu da ih svarim”, sada jasnija 🙂

Takođe se koristi kod dece koja su apatična, tužna , usporena ili studenata koji nikako da dovrše fakultet.

Odeća je takođe vezana kao feng shui odnos 5 elemenata  , pa je iskorišćen i stajling sa kristalnim nakitom, kao primerom.

Procitajte  ovde Boje odeće govore o nama kako da koristite boje i kristale u poslovnom svetu tzv. dress code. Obratite paznju na žutu boju u tekstu vezanu i za citrin.

Centar stana je TAI CHI, odakle se najbolja i najjača CHI širi na svih osam strana u prostoru ( tzv. bagve). Stoga se  citrin smatra kao feng shui simbol aktivator koji privlači bogatstvo i obilje.

 

GDE TREBA DA POSTAVITE  CITRIN ZA DOBAR FENG SHUI?

Ako posmatramo  klasičan feng shui, koji je vazan za strane sveta, onda ga postavite na jugoistok gde je mesto  za novac i bogatstvo.

U obliku koji se vama svidja ali i potpuno prirodnom, iz zemlje. Kao komad ili klaster, geoda, ploča, pepeljara ili drvo citrin ( jako dobar feng shui simbol  i za Leteće zvezde, posebna Feng shui škola ).

IMG_20151007_153543

Kao Kristalno drvce sa citrinom, pojačavate moć jugoistoka stana ili ofisa.

  citrin privesci

Možete ga staviti u novčanik da privučete novac.  Kao privezak  za ključeve od stana ili poslovnog prostora. Ili za dame, kao privezak za lančić, da bude uvek uz vas.

Pročitajte  ovde KAKO se ČISTI i PUNI KRISTAL

Kao i kristal kvarc isto i citrin. Ponašati se sa kristalom kao da je deo vas, tako će i on da se ponaša sa vama.

Feng shui trikovi za novac-BLIC ZENA

 

*Odricanje:Ne garantujem niti potvrđujem bilo koji od tvrdnji koje se odnose na metafizičke i alternativne isceliteljske moći ovog ili bilo kojeg drugog kristala ili kamena. Ove informacije se ni na koji način ne smeju koristiti kao zamena za medicinski savet.

Autor teksta: Mima Miković Sertifikovani Feng Shui izvršni predavač i instruktor  i Kristaloterapeut i Life Coach by IPHM i Tradicionalni Japanski Reiki by Dave King 

www.catyline.com  /lifestyle/   telefon: 061 63 43 143     ili     pišite :info@fengshuisrbija.com     #fengshuisrbija

Sve  o feng shui konsultacijama       na svim drustvenim mrezama samo  #fengshuisrbija  061 63 43 142   i 061 63 43 143

 SLIČNI TEKSTOVI: Mandarinske patkice od roze kvarca za LJUBAV         ŽABICA za NOVAC      Kristali za PROSTOR       KRISTAL kvarc     Kristal pustinjska ruža

[subscribe2]

 

mail

Comments

risancic.lidija
09/07/2016 at 19:57

Draga Mima, dibila sam kineske novčiće pa Vas molim da pojasnite kako se povezuju vrpcom. HvalaLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kristali za prostor

25/06/2013

error

Hvala na čitanju