Optimalno po feng shui- COSMOPOLITAN

by | Aug 30, 2012 | Home, Lični feng shui, PRESS | 0 comments

Najzdravije mesto za život

Pronalaženjem jedinstva energije, prostora i ljudi, možete doći do životnog balansa, ljubavi i stalne sreće. Ako se stalno pitate zašto ste umorni i neraspoloženi, dok ljubav koju željno iščekujete nikako ne stiže, plus naporno radite, a stalno vam fali novac za normalan život- onda je sigurno došlo do blokade energije u vašem stanu ili kancelariji. Feng šui konsultant Mima Miković pomoći će vam da uz pomoć ove drevne nauke povratite balans, otvorite puteve energije i pretvorite svoj životni prostor u najzdravije mesto za život. Ovde pogledajte sve na jednom mestu feng shui stana

Naslovnica Cosmopolitan iz septembra 2010.
FENG SHUI je nauka koja se bavi balansiranjem energije prostora i ljudi.

Profesionalni  FENG SHUI pomaže u nalaženju povoljne lokacije za stan, kuću, poslovni prostor, tokom sredjivanja unutrašnje dekoracije, životnog okruženja i energetskog balansa. Primenom feng shui pravila usaglasićete ljubav i odnose u familiji, uočiti greške, a pomoći će vam i da dodjete do boljeg priliva novca i napredovanja u karijeri.

 

Odretite kom elementu pripada svaki deo vašeg stana

Feng shui se bazira na principu odnosa. odnos pet elemenatajedan je od važnijih delova analize Feng shui konsultacije. Pravilno izbalansirana energija osobe u skladu sa svojim elementom  i svojim KUA brojem, direktno je  vezana za odnos u prostoru, dobro zdravlje, harmoniju i sreću.

Veoma je interesantna veza pet kosmičkih elemenata koji su primenjeni bilo u kojem prostoru.

1. VODA fontana, akvarijum, slika vodopada, delfin, kornjača, žabica od žada, Sever
2. DRVO ( etar) (živa drvenasta biljka, klima, fen) Istok i JugoIstok
3. VATRA (rasveta, sveće, grejna tela, kamin,feniks -petao,trougao,suncokret) Jug
4. ZEMLJA (detalji u prostoru kamen, keramika, pločice) SeveroIstok, Centar i JugoZapad
5. METAL (električni aparati,kvake, srebrni ramovi za slike, ukrasi) Zapad i SeveroZapad

Delovi prostora koji se zovu bagve ili polja u stanu ili kancelariji su takođe vezani za ove elemente

cosmopolitan

Da biste lakše shvatili kako da odredite mesta u stanu, koja su vezana za elemente, dobro bi bilo da znate strane sveta, a to se lako odredjuje. Stanete u centar stana i pogledate gde izlazi sunce to je istok. Zalazi na zapadu, pa se time vodite dok budete merili kompasom.

Izaberite najbolji prostor za život

Kad abirate lokaciju za kuću, stan ili poslovni lokal, vodite računa o tome da je plac ravan, kvadratnog oblika. Prilaz kući da nije direktan put ili najgore raskrsnica. Slepe ulice su veoma negativne, što i samo ime govori.

Vodite računa da vidik sa prozora ne gleda na dalekovod , fabriku, groblje, kapelu, bolnicu, auto put. Ako je to slučaj , postoje feng shui lekovi koji mogu da pomognu da se ublaže te negativne spoljne energije.

Najoptimalniji oblik stana ili kuće jeste u obliku kruga (malo teže za gradske uslove) i kvadrata.

Stan je podeljen po feng shui na devet polja ili bagvi.

Po nekoj FENG SHUI Školi, podela je na 8 bagvi i centar.

– Sever..Polje ili Bagva 1, karijera. Boje u tom delu stana su od plave, tamno plave do crne, kao boja duboke vode. Optimalno je da budu ulazna vrata ovde.

– Na jugu je mesto ugleda i reputacije. U feng šuiju to polje se označava brojem 9. Vodite računa da imate nešto u bojama vatre od žute do crvene, dobro osvetljenje, sveće, diplome.

-Istok je mesto inovacija, rasta,vezano i za element drvo. Polja ili bagve u prostoru na ovoj strani su 3 i  jugoistok 4. Boje koje su korespodentne sa elementom drvo i koje bi trebalo da budu zastupljene u ovom delu stana su plava, zelena i braon.

-Zapad stana je vezan za element metal. Negde ga zovu i polje zlata, a označavaju ga brojevi 7 i severozapad 6.

 Najvažnije u stanu jeste da vam je centar stana čist i bez nagomilanih stvari, kako bi protok energije od ulaznih vrata uspešan.

Centar stana kao i severoistok i jugozapad korespondiraju sa elementom zemlje  i poljima 5,8 i 2 u prostoru.

Pogledajte ovde Odnos 5 kosmičkih elemenata

Boje koje je dobro imati u centralnom delu prostora su zelena, crvena ili žuta. Polju broj 2 ( jugozapad) koje je vezano za emocije , ljubav, partnerstvo i prijemčivost najviše odgovaraju žuta, oker, narandžasta i roze. Nesto vise i sire procitajte ovde boje  i osvetljenje

Imajući u vidu ove osnovne savete za organizaciju prostora prema feng shui ,uz pomoć smernica koje vam daje Mima Miković, rešite probleme koji vas muče i postignite ono što želite.

original izašao: COSMOPOLITAN –Mima Mikovic, inostrano certifikovani  i akreditovani Feng Shui   konsultant i Kristaloterapeut i licencirani instruktor predavač kod IPHMsertifikat-mima[1]

Inostrani  Certifikat USUI TEATE  i  TRADITIONAL JAPANESE  REIKI by  DAVE KING.    Life Coach  tel:061 6343143 ili 0616343142          Email: info@fengshuisrbija.com

[paypal_donation_button]

 

Podelite ovaj tekst: 

Za knjigu, kliknite ovde

poručite ovde knjigu

Za E-book kliknite ovde

<

Mima Miković

  • inostrano sertifikovani i akreditovani Feng Shui konsultant
  • licencirani instruktor predavač kod IPHM
  • Sertifikat USUI TEATE & TRADITIONAL JAPANESE REIKI
  • Style advisor @ CatyLine
  • Autor knjige "Feng Šui: Kineska mudrost i balkanska tradicija"

ZAKAŽITE KONSULTACIJU: Info@fengshuisrbija.com  +381616343143

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Dopašće vam se još: