Feng shui biljke za novac-drvo novca

Drvo novca ili crassula ovata

U poslednje vreme sukulent biljke su postale popularne, što zbog svog specifičnog izgleda, lakog uzgoja, a najviše zato što je to “drveće sreće” i svi žele da ga imaju u svom stanu. Sukulenti imaju debele mesnate listove koji su okrugli ili idu “nagore” što po feng shuiju donosi uspeh, sreću i novac. Najpoznatije medju njima je DRVO NOVCA, ili crassula ovata.

Gde da postavite svoje novo “drvo sreće” i kako se ono gaji

Pošto ste odabrali svog ljubimca (ili više njih), postavite ga u dnevnoj sobi ili u severnom ili severozapadnom delu! Dodajte par kineskih novčića ili zlatni ingot, da pojača priliv novca.  Ako ne znate koje su strane sveta u stanu, pogledajte ovde Raspored stana po svojim sektorima .

Ukoliko niste u mogućnosti tu da postavite konsultujte se sa vašim feng shui konsultantom, koji će vam pronaći najbolje moguće mesto za vašu novu biljku. Više odslušajte u videu.

Jedan od najjačih simbola kako kažu feng shui masteri, je orhideja. Zato se nalazi na svakom stolu kod vlasnika ili menadžera firme ili CEO. Cveće, bašta, mirisi su veoma važni u feng shui simbolima. U Singapuru, u njihovoj Botaničkoj bašti postoji jedan kvart gde su samo orhideje.

 

 

Knjiga se može kupiti u Laguna knjižarama ili na Laguna sajtu    ili   E-Book  kliknite ovde 

Za vas napisala: Mima Mikovic, inostrano sertifikovani  i akreditovani Feng Shui   konsultant i Kristaloterapeut i licencirani instruktor predavač kod IPHMsertifikat-mima[1]
Inostrani  Certifikat USUI TEATE  &  TRADITIONAL JAPANESE  REIKI by  DAVE KING.          
Life Coach  

tel:061 6343143 ili pišite na info@fengshuisrbija.com

mail

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error

Hvala na čitanju