Feng shui biljke za novac-drvo novca

by | Aug 29, 2021 | feng shui, Feng Shui doma, Feng shui simboli, Home | 0 comments

U poslednje vreme sukulent biljke su postale popularne, što zbog svog specifičnog izgleda, lakog uzgoja, a najviše zato što je to “drveće sreće” i svi žele da ga imaju u svom stanu. Sukulenti imaju debele mesnate listove koji su okrugli ili idu “nagore” što po feng shuiju donosi uspeh, sreću i novac. Najpoznatije međju njima je DRVO NOVCA, ili crassula ovata.

Gde da postavite svoje novo “drvo sreće” i kako se ono gaji

Pošto ste odabrali svog ljubimca (ili više njih), postavite ga u dnevnoj sobi ili u severnom ili severozapadnom delu! Dodajte par kineskih novčića ili zlatni ingot, da pojača priliv novca.  Ako ne znate koje su strane sveta u stanu, pogledajte ovde Raspored stana po svojim sektorima .

Ukoliko niste u mogućnosti tu da postavite konsultujte se sa vašim feng shui konsultantom, koji će vam pronaći najbolje moguće mesto za vašu novu biljku. Više odslušajte u videu.

Jedan od najjačih simbola kako kažu feng shui masteri, je orhideja. Zato se nalazi na svakom stolu kod vlasnika ili menadžera firme ili CEO. Cveće, bašta, mirisi su veoma važni u feng shui simbolima. U Singapuru, u njihovoj Botaničkoj bašti postoji jedan kvart gde su samo orhideje.

 

 

Za vas napisala:Mima Miković, inostrano sertifikovani Feng Shui konsultant i kristaloterapeut i akreditovani izvršni instruktor predavač i škola  kod IPHM, pišite mi na info@fengshuisrbija.com ili se javite na 061 63 43 143sertifikat-mima[1]

Life Style Coach by Caty Line, Inostrani Certifikat USUI TEATE i TRADITIONAL JAPANESE REIKI by Dave King.

Knjiga se može kupiti u Laguna knjižarama ili na Laguna sajtu    ili   E-Book  kliknite ovde Pogledajte i sajt o life style www.catyline.com

 

Podelite ovaj tekst: 

Za knjigu, kliknite ovde

poručite ovde knjigu

Za E-book kliknite ovde

Mima Miković

  • inostrano sertifikovani i akreditovani Feng Shui konsultant
  • licencirani instruktor predavač kod IPHM
  • Sertifikat USUI TEATE & TRADITIONAL JAPANESE REIKI
  • Style advisor @ CatyLine
  • Autor knjige "Feng Šui: Kineska mudrost i balkanska tradicija"

ZAKAŽITE KONSULTACIJU: Info@fengshuisrbija.com  +381616343143

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Dopašće vam se još: