Svetlost, lampe i sunčeva energija

Možete li zamisliti život bez svetlosti?

U Feng Shui, rasveta je jako važna karakteristika, jer se svetlo smatra za  poreklo  chi ili životne energije.  KAKO je osvetljenje-svetlost izvor  Chi , on je i jedan od starih nebeskih lekova.

Dakle u Feng shui, svetlo i osvetljenje i boje  su jako važni aspekti  života, jer je  lišavanje sunčeve svetlosti u apsolutnoj vezi sa građenjem ličnosti. Na primer, ako se dete ili prosečna osoba ostavi u zgradi bez prozora, sunca, svetla,  negativni efekat će biti sasvim očigledan, a manifestovan direktno na psihu. Takođe i su prozori vezani za priliv novca. 

Ljudska bića ne mogu bez svetlosti, pa samim tim ni bez prozora. Ako je zgrada sa prozorima koji su niski ili mali, bez dovoljno dnevne svetlosti, efekat uticaja negativnih  energija mraka, će opet uticati na promenu psihe i karaktera takvih ličnosti. To je apsolutno loša gradnja  kuće ili zgrade ( što se vidi iz horoskopaili natalne karte zgrade po letećim zvezdama), pa voditi računa o visini i veličini prozora. Kada su uslovi životne sredine čoveka mrak, stagnacija, beživotna, negativna ili prostorija bez prozora, uglavnom je feng šui posledica loša psiha dece, ljudi i psiha starijih osoba. 

 Prozori i sunčeva energija

 KAKO koristiti boje Feng shui da poprave raspoloženje i atmosferu

Dodatno  osvetljenje može da donese novu energiju. Zato je svetlost moćan Feng Shui lek gde  transformiše energiju prostora.   

Međutim i previše svetlosti ili prekomerna upotreba  osvetljenja takodje može da izazove loš Feng Shui problem, na isti način kao i da je prostorija bez svetlosti.

Isuviše osvetljenja može da izazove uznemirenost, hiperaktivnost, nervozu što je loše, jer je najjače aspektovano kod male dece i u poslovnom prostoru,kod zaposlenih ljudi.

Zato je važno da ste prilagodili dečiju sobu sa dnevnom svetlosti, lampe i sijalice na prilagođenim mestima po feng shuiju, neonske lampe odbaciti iz upotrebe, kao i cfl štedljive sijalice.

Umerena svetlost daje osećaj toplote sunca rasta i napretka i osećaj života

 

Knjiga se može kupiti u Laguna knjižarama ili na Laguna sajtu    ili   E-Book  kliknite ovde 

Za vas napisala: Mima Mikovic, inostrano sertifikovani  i akreditovani Feng Shui   konsultant i Kristaloterapeut i licencirani instruktor predavač kod IPHMsertifikat-mima[1]
Inostrani  Certifikat USUI TEATE  &  TRADITIONAL JAPANESE  REIKI by  DAVE KING.          
Life Coach  

tel:061 6343143 ili pišite na info@fengshuisrbija.com

[paypal_donation_button]