ZVONO za ulazna vrata-video

Do sada  ste čuli da su glavna ulazna vrata  najvažniji ulaz za zdravu chi ili yang chi energiju. To se zove dobar feng shui. Da li je to po feng shui pravilima ili po pravilima gradjevinarstva i obezbedjenja, za vas to nije bitno. Svi imaju krajnji cilj dobar ulaz i zaštitu stanara. Ono što razlikuje feng shui od ostalih jeste što se feng shui analiza bazira upravo na “glavnom ulazu” chi energije, a to su vrata. 

Drugi ulazi chi energije su prozori i terase. Treći ulaz je preko plafona. Ponoviću jednu poslovicu koju često koristim tokom feng shui predavanja:

 

 

Naše telo je HRAM naše DUŠE

577251_595162680511796_1551414790_n

Ovako izgleda zvono kada ulazite u Budistički Hram na Dalekom Istoku

Zvono na vratima, najavljuje novu i svežu CHI ili ČI. Kod nas imaju sreću da stave ispred vrata samo vlasnici kuća, jer znaju da im neće neko skinuti i odneti.   Zato se pre ulaska u kuću zvono pomeri da se čuje zvuk, jer dolazi sveža chi koja donosi novac, zdravlje, ljubav, sreću itd. Ako živite u stanu, onda se drži unutar stana na ulaznim vratima ili na kvaki ili negde gore iznad vrata zakačeno da se otvaranjem vrata automatski pomeri i udari kao gong. Zato se drže gongovi na dalekom Istoku, kod hramova, pa je običaj da se pre ulaska udari gong i da vam se aura, frekvencija tela uskladi sa ulaskom u molitvu, kontemplaciju, meditaciju.

Naravno, to se dešava i u našim crkvama ili dzamijama, dakle u verskom hramu, prilikom molitve, kao da ste “izgubljeni u svemiru i prostoru” Zar Ne? Stoga zvuk zvona je ovde da prizove chi. 

Za pronalaženje glavnih ulaznih vrata postoji mnogo feng shui pravila. Kako pričaju grand masteri i na čemu se bazira drevna feng shui naukaAko ljudi ne umeju da pronadju vrata, kako može chi energija da ih pronadje?

Da bi se pojačala zdrava energija priliva za blagostanje, uvek se koristimo odredjenim pomagačima (pločica na vratima sa imenom, lepa kvaka, zvonce…)

U feng shuiju je slično i možemo koristiti takozvane feng shui lekove ili feng shui simbole  koji su pravi pojačivači  energije novca,   energije ljubavi i seksa,   karijere, novca i bogatstva

4ef6144b3979c0bb76ec5732eeb19b7d    ZVONO je odličan i najbolji feng shui lek i pojačivač  za blagorodnu energiju ili poznatu u feng shui kao sheng chi energija

 

 OKAČITE ZVONO ispred ulaznih vrata (ako imate mogućnost) ili  odmah unutar hodnika, kod prozora, kod terasnih vrata, na krovnom  prozoru..u bašti i svuda gde želite da usmerite chi energiju ka centru stana ili ka vama i vašoj porodici.

 ZVUK je važan u svakom segmentu života, pa i u feng shui kao veoma moćan feng shui lek. Evo par strana sveta u stanu sa odredjenom korespodencojom sa emocijama i poslom:

*da najavi dolazak nekoga (dolazak chi energije) kod ulaznih vrata ili strana sveta sever:

*da se opustite uz dobru muziku ili  da meditirate ( severoistok)

* da imate nove ideje i kreacije ( zapad)

*na terasi staviti zvono ili mobile..itd

Ima mnogo feng shui lekova i simbola pa pogledajte i odaberite šta se vama dopada. A na ovom videu ogledajte kako da sredite vaša ulazna vrata u kuću, hotel, lokal i ostalo.

Autor teksta: Mima Mikovic  Sertifikovani Feng Shui instruktor  i Kristaloterapeut i Life Coach by IPHM i Tradicionalni Japanski Reiki by Dave King 

www.catyline.com  /lifestyle/

Pogledajte ovde Za  feng shui konsultacije ili savete ili na tel. 0616343143 i 061 6343142 ili pišite na  info@fengshuisrbija.com

Na svim društvenim mrežama samo  #fengshuisrbija  Twitter:@FengShuiSrbija

Facebook: Facebook Page

Instagram:Feng Shui Srbija Mima Mikovic

YouTube kanal:You Tube

[paypal_donation_button]

mail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error

Hvala na čitanju