Feng shui terasa, bašta i vrt na krovu-VIDEO

by | Apr 30, 2013 | Feng Shui doma, Home | 0 comments

Terasa je produžetak neke sobe, kuhinje ili trpezarije. Pazite na kojoj je strani sveta, jer je sve vezano za raspored stana po feng shui. Feng shui BAŠTA na terasi je nešto što svi želite da uredite, da biste uživali na njoj. Harmonija terase i stana je usko povezana, pa vodite računa da na njoj ne držite stari nameštaj, đubre i slično, jer će se preneti u vaš dom i vaš život, generalno.

Sa malo mašte i znanja, možete složiti vatrene feng shui boje i neko lepo cveće ili boje zemlje i nameštaj sa biljkama koje donose novac. Najvažnije je da se vama dopada i da uživate u svojoj dekoraciji koju ste napravili.

 

Fantastični feng shui saveti za vaše terasebalkonelođe ili mini bašte

 

Za neke veće poduhvate, gde postaviti drveni nameštaj ili koje saksije staviti na koju stranu sveta, potrebno je poznavanje odnosa pet elemenata.

 

Kada vam fali prostor i manji deo krova može da posluži kao terasa  lođa. Važno je da znate u šta gledate i da nemate neke sporne feng shui crvene strele.  One su u vidu TV antene ili antene i repetitori za mobilnu telefoniju. Neki vrhovi krovova takođe mogu da vam nanesu štetu kada streme ka vama ali i pogled na groblje, bolnicu, klanicu i slično.

 

 

Feng shui BAŠTA na terasi. Sa malo mašte i znanja, možete ovako složiti vatrene feng shui boje. Najvažnije je da se vama dopada i da uživate u svojoj dekoraciji koju ste napravili. Obratite pažnju da imate one boje koje se vama dopadaju, a skoro 90% ste pogodili vašom intuicijom boje koje su u vašem elementu ili KUA broju što ćete proveriti ovdeElement i KUA broj 

 

 

Terasa je produžetak neke sobe, kuhinje ili trpezarije. Pazite na kojoj je strani sveta, jer je sve vezano za raspored stana po feng shui. Što znači, da voditer ačuna od kojeg materijala i koje boje ćete koristiti na terasi. Ako volite više neke biljke od drugog cveća, pogledajte ovde koje su biljke dobre u tekstuBiljke u feng shuiza novac i harmoniju

Produžetak sobe na terasi-provod beskrajnog ugođaja. Baš kako je opisano u tekstu Naš dom sveto mesto za opuštanje

 

 

Za IT zaluđenike, ovo je sjajan predlog. Ali i za piće i serviranje hrane. Lično, obožavam ovakve terase i vrlo često idem na krovove nekih restorana ili kafića, jer imaju savršen pogled, koji me smiruje. A i otvara vidike i vizije i daje vam mogućnost da se osećate božanstveno i carski.

Na slici vidite i famozni roštilj. Ovaj predlog je za baštu ali apsolutno je prihvatljiv i na terasama, zato što u gradovima i zgradama nemaju mnogi bašte.

 

Nije samo u kuhinji obavezno obedovanje, zar ne?

All photos: amazinginteriordesign.com

 

ŠTA TREBA ZA  feng shui konsultacije ili savete

Mima Miković, inostrano sertifikovani Feng Shui konsultant i kristaloterapeut i akreditovani izvršni instruktor predavač i škola  kod IPHM, pišite mi na info@fengshuisrbija.com ili se javite na 061 63 43 143sertifikat-mima[1]

Life Style Coach by Caty Line, Inostrani Certifikat USUI TEATE i TRADITIONAL JAPANESE REIKI by Dave King.

Knjiga se može kupiti u Laguna knjižarama ili na Laguna sajtu    ili   E-Book  kliknite ovde   Pogledajte i sajt o life style www.catyline.com

[paypal_donation_button]

 

 

Podelite ovaj tekst: 

Za knjigu, kliknite ovde

poručite ovde knjigu

Za E-book kliknite ovde

Mima Miković

  • inostrano sertifikovani i akreditovani Feng Shui konsultant
  • licencirani instruktor predavač kod IPHM
  • Sertifikat USUI TEATE & TRADITIONAL JAPANESE REIKI
  • Style advisor @ CatyLine
  • Autor knjige "Feng Šui: Kineska mudrost i balkanska tradicija"

ZAKAŽITE KONSULTACIJU: Info@fengshuisrbija.com  +381616343143

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Dopašće vam se još: