Mandarinske patkice za ljubav

by | Dec 4, 2012 | Feng shui simboli, Home | 0 comments

 Mandarinske patkice i labudovi za ljubav

Mandarinske patkice su jedan od savršenih feng shui simbola za ljubav i partnerstvo. Ima nekoliko vrsta ali je nakpoznatiji par patkica od roze kvarc, koji su do sada sovojili srca mnogih pratilaca feng shuija.  Takođe su poznate kao odlični simboli za međiljudske odnose -od različitih kristala roze kvarca i nekih drugih

11249023_1095330627161663_6625062359164496136_o    Labudovi u paru za ljubav 

Za shvatanje odnosa i ponašanja svog partnera ili partnerke. Apsolutno važne za odnos sa decom u svim dobima, pogotovo adolescentskom. Imaju isto dejstvo kao i srce od roze kvarca za ljubav. Za shvatanje odnosa i ponašanja svog partnera ili partnerke. Apsolutno vazne za odnos sa decom u svim dobima, pogotovo adolescentskom. Imaju isto dejstvo kao i srce od roze kvarca za ljubav.

Spavaća soba, ljubav, seks

Saveti za prostor, kuću, stan i analiza osoba

GDE se stavljaju mandarinske patkice ili labudovi

Postavka po feng shui pravilima je različita. Potrebno je imati dva para patkica, na različitim mestima. 1.Za one koji su u vezi ili braku, postavite mandarinske patkice pored kreveta. Pojačavaju vaše odnose da ostanu jaki.

2. Za pojačavanje sreće u ljubavi, romansi, braku ili međuljudskim odnosima  na poslu. Staviti ih na jugozapadni sektor celog stana ili samo spavaće sobe i dnevne sobe. U ofisu ili radnji i na radnom stolu, na jugozapadni deo. Ili na radnom stolu sa desne strane. (ovo je po BTB školi)

3. Po KUA broju , pravci koji su za vas ljubavni život i sreću. Svaka osoba ima svoje pravce u zavisnosti koja su grupa-istočna ili zapadna. Određuje se po datumu rođenja. Pojačavaju bračne odnose i pomažu u nalaženju svog partnera.

4. Za sve koji su samci, potrebno ih je staviti pored kreveta.  Ali da se mandarinske patkice gledaju licem u lice.

 

5. Ako vežete crvenom trakicom oko vrata obe patkice zajedno, služi za  pojačavanje lojalnosti partnera. Održavanje veze i da ostanu zajedno. Takođe može i da inicira svadbu ili veridbu.

 

ČIŠĆENJE KRISTALA

Mandarinske patkice se takođe čiste kao i ostali kristali,  ali bar  jednom godišnje. Obavezno u januaru pre dolaska Nove kineske godine, koja počinje otprilike 4.februara, jer je svake godine različito (to je Lunarna Nova godina).

Stavljaju se u vodu sa malo morske soli, pod tekuću vodu ili se zakopaju u zemlju da se izvuče negativna energija.  Pročitajte više o čišćenju kristala.

Nikako se ne stavlja na sunce da  ne bi izgubile svoju lepu roze boju . Mogu da pobele i izgube svoj intenzitet. Zato se ostave preko noći  uz gorski kristal da se napune i onda ih vratite na predviđeno mesto.

Svake godine se menja mesto po natalnoj karti ili Letećim zvezdama.  Kao sto sam navela, 4.februara je Nova godina i promena energija u prostoru.  Tada se angažuje feng shui majstor za mesto postavke mandarinskih patkica ( jedan par, drugi ostaje na jugozapadu). Ovo je predviđeno  samo ako vam je stan već uradjen po feng shui pravilima.Ako nije, onda ih postavite  samo na jugozapad ili pored kreveta ( uz svoj ljubavni oltar)

*Odricanje:Ne garantujem niti potvrđujem bilo koji od tvrdnji koje se odnose na metafizičke i alternativne isceliteljske moći ovog ili bilo kojeg drugog kristala ili kamena. Ove informacije se ni na koji način ne smeju koristiti kao zamena za medicinski savet.

 

 

Podelite ovaj tekst: 

Za knjigu, kliknite ovde

poručite ovde knjigu

Za E-book kliknite ovde

<

Mima Miković

  • inostrano sertifikovani i akreditovani Feng Shui konsultant
  • licencirani instruktor predavač kod IPHM
  • Sertifikat USUI TEATE & TRADITIONAL JAPANESE REIKI
  • Style advisor @ CatyLine
  • Autor knjige "Feng Šui: Kineska mudrost i balkanska tradicija"

ZAKAŽITE KONSULTACIJU: Info@fengshuisrbija.com  +381616343143

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Dopašće vam se još: