Mandarinske patkice za ljubav

 Mandarinske patkice i labudovi za ljubav

i međuljudske odnose -od različitih kristala roze kvarca i nekih drugih 

11249023_1095330627161663_6625062359164496136_o    Labudovi u paru za ljubav 

Za shvatanje odnosa i ponašanja svog partnera ili partnerke. Apsolutno vazne za odnos sa decom u svim dobima, pogotovo adolescentskom. Imaju isto dejstvo kao i srce od roze kvarca za ljubav.

Pogledajte OVDE tehniku FENG SHUI OSOBE ili LIČNI za brze promene u jubavnom i partnerskom zivotu.

Spavaća soba, ljubav, seks

GDE se stavljaju mandarinske patkice ili labudovi

Postavka po feng shui pravilima je različita. Potrebno je imati dva para patkica, na različitim mestima.

1.Za one koji su u vezi ili braku, postavite mandarinske patkice pored kreveta. Pojačavaju vaše odnose da ostanu jaki.

2. Za pojačavanje sreće u ljubavi, romansi, braku ili međuljudskim odnosima  na poslu. Staviti ih na jugozapadni sektor celog stana ili samo spavaće sobe i dnevne sobe.

U ofisu ili radnji i na radnom stolu, na jugozapadni deo. Ili na radnom stolu sa desne strane. (ovo je po BTB školi)

3. Po KUA broju , pravci koji su za vas ljubavni život i sreću. Svaka osoba ima svoje pravce u zavisnosti koja su grupa-istočna ili zapadna. Određuje se po datumu rođenja. Pojačavaju bračne odnose i pomažu u nalaženju svog partnera.

4. Za sve koji su samci, potrebno ih je staviti pored kreveta.  Ali da se mandarinske patkice gledaju licem u lice.

 

5. Ako vežete crvenom trakicom oko vrata obe patkice zajedno, služi za  pojačavanje lojalnosti partnera. Održavanje veze i da ostanu zajedno. Takođe može i da inicira svadbu ili veridbu.

 

Roze kvarca za dobru komunikaciju i LJUBAV

ČIŠĆENJE KRISTALA

Mandarinske patkice se takođe čiste kao i ostali kristali,  ali bar  jednom godišnje. Obavezno u januaru pre dolaska Nove kineske godine, koja počinje otprilike 4.februara, jer je svake godine različito (to je Lunarna Nova godina).

Stavljaju se u vodu sa malo morske soli, pod tekuću vodu ili se zakopaju u zemlju da se izvuče negativna energija.  Pročitajte više o čišćenju kristala.

Nikako se ne stavlja na sunce da  ne bi izgubile svoju lepu roze boju . Mogu da pobele i izgube svoj intenzitet. Zato se ostave preko noći  uz gorski kristal da se napune i onda ih vratite na predviđeno mesto.

Svake godine se menja mesto po natalnoj karti ili Letećim zvezdama.  Kao sto sam navela, 4.februara je Nova godina i promena energija u prostoru.  Tada se angažuje feng shui majstor za mesto postavke mandarinskih patkica ( jedan par, drugi ostaje na jugozapadu). Ovo je predviđeno  samo ako vam je stan već uradjen po feng shui pravilima.Ako nije, onda ih postavite  samo na jugozapad ili pored kreveta ( uz svoj ljubavni oltar)

 

*Odricanje:Ne garantujem niti potvrđujem bilo koji od tvrdnji koje se odnose na metafizičke i alternativne isceliteljske moći ovog ili bilo kojeg drugog kristala ili kamena. Ove informacije se ni na koji način ne smeju koristiti kao zamena za medicinski savet.

Autor teksta: Mima Mikovic Sertifikovani Feng Shui instruktor  i Kristaloterapeut i Life Coach by IPHM i Tradicionalni Japanski Reiki by Dave King 

www.catyline.com  /lifestyle/   telefon: 061 63 43 143     ili     pišite :info@fengshuisrbija.com     #fengshuisrbija

Sve  o feng shui konsultacijama  

na svim drustvenim mrezama samo  #fengshuisrbija  061 63 43 142   i 061 63 43 143 

[paypal_donation_button]

mail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error

Hvala na čitanju