S obzirom da mi redovno stižu pitanja vezana za feng shui, kristale, ljubav ili zdravlje, postavila sam i na ovom blogu temu

-pitanja i odgovori

Jedno od tih pitanja jeste o roze kvarcu i ljubavnim mandarinskim patkicama. 

Sta je roze kvarc? Kakva dejsta ima na naše srce i emocije i LJUBAV?

Pročitajte ovde Roze kvarc i njegova svojstva

EVO PITANJA:
“Zdravo Mima!!! Imam jedno pitanjce. Vec dva puta mi se desilo da na meni puca nakit od poludragog kamenja, rozenkvarc i tirkiz da budem precizna. Sta je u pitanju? Hvala unapred! :***  “

 


Naravno da se desava da pucaju narukvice, ogrlice pa i sami kristali!

Kristali su poznati kao emiteri emocija i misli ljudi. Takodje i kao kolektori ili sakupljaci emocija samih osoba koji ih nose, ali i ljudi iz spoljasnjeg okruzenja osobe.

ROZE KVARC je direktno vezan za emocije, za srcanu cakru.

Ovde procitajte kako se pravi LJUBAVNI OLTAR

Pogotovo na ljubavnom planu. Takodje na medjuljudskim odnosima u poslovnom aspektu. Veoma vazan kristal za PR i osobe iz medija.

Pucanje je nagovestilo mogucnost prepunjenog kristala sa emocijama. Pogotovo ako su manji komadi i nisu uspeli da se ociste.

Ovde procitajte kako da ocistite kristale.

Kako da napunite kristale?

ČIŠĆENJE KRISTALA je poostupak veoma lagan i potrebno je s vremena na vreme to obavezno uraditi. Staviti ih u vodu sa morskom soli.

Posle oprati pod hladnom vodom i obrisati. Potom ih izloziti siuncu da se napune energijom, ili pored gorskog(providni) kristala ili ametista.Ovo vazi za sve kristale- mada ima nekih koji se nikada ne izlasu suncu, ne ciste u slanoj vodi isl. To je posebna prica, ali bi trebalo da prodavci kristala i nakita uvek naglase nacin ciscenja i punjenja kristala.

Medjutim , roze kvarc se NIKAD ne izlaze direktno suncevoj energiji jer gubi svoja svojsta i boju.

Takodje vazi i za TIRKIZ  kamen, koji se puni pored gorskog kristala ili kvarca ili pored bakarnog grumena ili neke narukvice.

IMG_20150730_121221

Na emotivnom nivou, pucanje narukvice su izazvali neocisceni kristali.

Pročitajte ovde Čišćenje i punjenje kristala-veoma važan postupak i kada imate nakit od kristala

No, s obzirom da se to desilo dva puta- onda je moguc bio nagovestaj raskida veze.

mandarinske-patkice

Za bolju i uspešniju vezu, brak ili novu emotivnu romansu, najbolji lek po feng šui principu jestu mandarinske patkice  i srce od roze kvarca.

Kako napraviti LJUBAVNI OLTAR? Kako postaviti krevet?

Koju posteljinu koristiti za bolju seksualnu energiju?

Odgovor pronadjite ovde: Bracna sreca stanuje na jugozapadu- tekst iz BILJE i ZDRAVLJE

 

Autor teksta: Mima Mikovic, inostrano certifikovani  i akreditovani Feng Shui   konsultant i Kristaloterapeut i licencirani instruktor predavač kod IPHM  sertifikat-mima[1]
Inostrani  Certifikat USUI TEATE  i  TRADITIONAL JAPANESE  REIKI by  DAVE KING.    Life Coach  tel:061 6343143 ili 0616343142          Email: info@fengshuisrbija.com 

 

 

[subscribe2]

error

Hvala na čitanju :)