Kristal ametist i krunska čakra-korona i video

Ljubičasti ili violetni talasi su krenuli  još 20.02.20. što ste pratili kroz moje objave oko šumanove rezonance. To su talasi koji leče planetu i nas sve i stvaraju zaštitu. UV talasi ili ultravioletni, podsetiću vas, služe za sterilizaciju (u bolnicama, stomatologiji, salonima pedikir i manikir, frizerskim radnjama). Pre 10-tak i više godina, ti UV zraci su bili u nekim toaletima od meka do drugih restrana, time su dezinfikovali sve, ali se na žalost, ukinula ta praksa.

Šta su violetni talasi

Ovi talasi su dosta jaki i lekoviti, nadam se da će nam stići od sunca i kosmosa što pre, da pomognu planeti i nama zemljanima oko ovog virusa.
Ali, zar nije simptomatično kako se ovaj virus nazvao korona-kruna? Dakle, nešto oko ovih talasa oko krunske čakre čija je boja baš ultra violetna ili ljubičasta. Baš kao i ametist, sa svojom ljubičastom bojom i talasima. Virus je simbolično i dobio ime  jer ima veze i sa koronom-krunom-krunskom čakrom, dakle osvešćivanje i buđenje čovečanstva.
Na nama je  sada  da održavamo dovoljno visoku vibraciju, da se ne plašimo ničega, ne dižemo paniku jer će sve biti u redu.

Ovde je slika šumanove rezonance od 19.marta 2020. Energetski talasi su jako duboki,  kao što vidite ove bele linije prelaze standardnu šumanovu rezonancu, prikazanu u hercima (hz). Ovi talasi su lekoviti za celu planetu, pa se molim da potraju kao i sunce, bez oblaka.

Kako utiču violetni zraci na nas

 

Što se tiče manifestacije tih talasa na nas, bićete kao “bačeni ” u san (neko ko ima više duhovne fukcije trenutno) ili ćete prolaziti kroz neke procese bolnih nogu, ruku, trećeg oka-šesta čakra,  bolovi kroz krunsku čakru ili teme glave i td.
 Zbog svega navedenog, saveti koji nam daju vlade naših zemalja treba poslušati: pokušajte da održavate čistoću stana ali i sebe, perite kosu, više vremena sedite na sunce na terasi ili prozoru. Ne izlazite i ne mešajte se bez preke potrebe nego radite na svom podizanju vibracije, bez straha i panike. Ja nisam ni imunolog ni epidemiolog, pa ne mogu stručne savete da pišem, zato preporučujem da se pridržavamo njihovih saveta.
Mogu neke naše koji bi nas smirili, kao ovo: Ko zna da uđe u meditaciju, uradite to. Ko je uspešan u reikiju radite sebi i ukućanima.
Ko zna više o aromaterapiji ili kristaloterapiji, podelite znanja. Ja ću svakako napisati neke recepte u sledećem tekstu. Neko neka radi yogu i pranayamu ili dubok disanje. Ko voli neka čita knjige i piše nešto. Ima mnogo na tv emisija stručnih, novih a na internetu su uz preporuku vlade, pustili da gledamo mnogo besplatnih kulturnih sadržaja. 

Šta nam pomaže u ovim trenucima

Za početak, koristite ametist koji je upravo za krunsku čakru, za krunu..za teme na glavi. Lezite i stavite ga iznad glave, pa tako možete ostati oko 15 minuta. Oni koji duže imaju ovaj kristal, mogu i da prespavaju. Nosite kao privezak a možete i kao kristal za prostor, na stolu u dnevnoj sobi ili na nekoj komodi. 

Da li su svi kristali ametista isti

ametist ševron

 

Posle nekih pitanja čitalaca, da li je ametist ševron isto dobar, odgovor je ovaj:
Ametist je ametist, kristal sa istom hemijskom formulom SiO2. On je kao i još 4 kristala pravi kristal..imaju kristalnu rešetku u svom molekulu.
Dakle, da li je ševron ili bilo koji, AMETIST JE ISTI. Zašto je razlika?
Razlika je u mestu gde se iskopava, a ima ga po celom svetu. Najlepši primerci kristala ametista se iskopavaju u Brazilu. Njihova čistoća se ogleda u providnosti ili prozirnosti.
Tako je kristal ametist i postao poludragi kamen i predstavlja jedan od važnih kristala kod juvelira. Njegova vrednost je različita baš kao i dijamant ili brilijant.
Međutim osnovne stvari ne treba zaboraviti, njegova kristalna stuktura, dakle već navedeno SiO2 i učinak koji ima na ljude. Zbog ultravioletnog talasa ili zraka koji korespondira ametist, kaže se da utiče na pinealnu žlezdu(epifizu) i hipofizu, dakle na krunsku čakru.
Druga razlika je u obliku i primesama. Ovaj očigledno ima neke primese ili inkluzije u sebi. Oblik je okrugao, pa se može držati u rukama, za kristalo terapiju, ali je najbolji onaj sa vrhom kao na slici glavnoj.
čist ametist
O novim receptima od eteričnih i baznih ulaj, za čistoću, dezinfekciju, podizanje boljeg nivoa svesti i samopoštovanja ili sigurnosti i jačini, u sledećem tekstu.
Do tada, pogledajte neke recepte na videu o mirisima i uljima.

Mima Miković, inostrano sertifikovaniFeng Shui konsultant i kristaloterapeut i akreditovani izvršni instruktor predavač i škola  kod IPHM,pišite mi na info@fengshuisrbija.com ili se javite na 061 63 43 143sertifikat-mima[1]

Life Style Coach by Caty Line, Inostrani Certifikat USUI TEATE i TRADITIONAL JAPANESE REIKI by Dave King.

Knjiga se može kupiti u Laguna knjižarama ili na Laguna sajtu    ili   E-Book  kliknite ovde   Pogledajte i sajt o life style www.catyline.com

 

 

 

mail

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error

Hvala na čitanju