Kritika, neiskustvo izaziva loše vibracije

by | Sep 12, 2017 | Blog, Home, Lični feng shui | 0 comments

Svedoci smo raznih negativnih dešavanja. Ona nas upućuju da se na iskustvu ovakve vrste, naučimo da iz pada, depresije i propasti podignemo i krenemo dalje. Da, ovo je najajči način shvatanja svoje misije na ovoj planeti, u ovom životu.

Međutim, zbg velikog emitovanja negativnih, zlobnih, emocija, ispoljavanja straha za život, egzistenciju, dolazi do veće kritične mase loše energije. I ona tada ovlada  ilinadjača ostalu masu dobre i kvalitetne energije.Ovo je u feng shui predstavljeno kao yin energija. On izaziva bolesti, strahove, udar na zdravlje uopšte.

Ispoljava se kada je manjak yang jake, snažne i muške energije. Energije sunca i vatre. Harmonija i balans ovih energija, dobrih i loših je baza na čemu se zasniva i feng shui i sve nauke i cela Planeta.  Dakle, harmonija i balans je važan u svim aspektima života. Možete shvatiti ovo i kao STAV kod nekih osoba. Optimizam ili dobra energija onda prevlada lošu 🙂 STAV je isto što i VEROVANJE, jer je to jedno sa drugim uz pozitivnu energiju, ili optimizam. Međutim, odnos yin i yang energije je vrlo dobro prikazan kroz ishranu na Daleko Istoku. Svaka hrana ima svoju yin ili yang energiju. To se odnosi i na emocije. Dakle, kritikovanje i nemilosrdno savetovnje glupim i nadasve praznim pričama, je odraz neiskustva.

Iskustvo, znanje i mudrost

 

Svako ko ima iskustva i znanja, ko je mudar će sačekati da ga neko pita za savet. Nema potrebe da se nameće i deli nešto što drugi ne shvataju. Iz Biblije znate ovu rečenicu  “Ne bacaj bisere pred svinju.”Tako će neko ispasti smešan, lud a da ni sam neće shvatiti, jer je to zbog neznanja i neiskustva. Naša stara poslovica glasi :” Čega se pametan stidi, budala se ponosi.” Stoga, ISKUSTVO  dovodi do znanja i mudrosti. Samo MUDRA osoba..ne prosipa .. svoje znanje bez potrebe, ne meša se u tuđe stavove bez pitanja, ne kritikuje, nije zavidna, zajedljiva. Jednom rečju nije iskomplesirana, nego je MUDRA. Bez strahova i stresa, samo je ljubav važna. I da naučite šta je ljubav…

 

Kako da eliminišite stres

Bez ljubavi dolazi do strahova i samoće

 

Možda će vas interesovati i šta je Patrijarh Pavle pričao o vremenu.

Da li postoji prošlo i buduće vreme? Patrijarh Pavle

 

Podelite ovaj tekst: 

Za knjigu, kliknite ovde

poručite ovde knjigu

Za E-book kliknite ovde

<

Mima Miković

  • inostrano sertifikovani i akreditovani Feng Shui konsultant
  • licencirani instruktor predavač kod IPHM
  • Sertifikat USUI TEATE & TRADITIONAL JAPANESE REIKI
  • Style advisor @ CatyLine
  • Autor knjige "Feng Šui: Kineska mudrost i balkanska tradicija"

ZAKAŽITE KONSULTACIJU: Info@fengshuisrbija.com  +381616343143

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Dopašće vam se još: