Promene na planeti počev od 2012- do sadaVIDEO

PROMENA u 2012.


2012. GODINA YANG VODENOG ZMAJA

Ova strana je otvorena zbog dešavanja koja su uticala na sve ljude širom sveta.Od raznoraznih predvidjanja o apokalipsi Planete Zemlje u 2012.  do objašnjenja da se ništa strašno neće desiti. Neke promene na nivou kopna i mora jesu se desile. Promene na nivou čoveka su još veće. Nivo svesti i duše, razuma i emocija. To je ono što se očekuje u 2012. godini. LJUBAV je jedini LEK.

BEZUSLOVNA LJUBAV, poznata kao božija, kosmička, bezgranična i bezuzslovna ljubav PREMA SVIMA- ljudima, životinjama, biljkama. Ljubav prema PLANETI ZEMLJI. Neka od dešavanja 2012. godine, na Planeti su uticala i na promene u radu feng shui majstora. Vodeći se klasičnim baznim pristupom kompasne škole, dolazilo je više puta do raznih kontradikcija.

Zbog dole prikazanih objašnjenja na video klipovima, jasno i kratko ćete shvatiti zašto se magnetna igla na kompasu po nekada vrti u krug, ne smiruje se. Takodje, pokazuje u isto vreme različitu stranu sveta- S,SI ili SZ. Potom, se umiri i ( ko zna da meri) pokazuje po 10-15 stepeni razliku .

Ovo je dovelo do veoma različitih odluka kada se rade feng shui analize. Ko se bavi ovom vrstom konsultacija, odlično zna da ulazna vrata i direkcija gledanja su primat u donošenju odluka za dalji način rada i analize. Pogotovo ako su ulazna vrata na severu. Medjutim, zbog promene polova, veoma je bitno odlučiti se za izmereni broj na kompasu.S obzirom na „igranje“ Majke Zemlje, stari bazni način po kompasnoj školi će se po potrebi menjati tzv. psihometrijskim pristupom,  takođe i posebnim energetskim pregledom reiki ili kristalom.

Ovde pročitajte šta se desilo od ovih promena 2012, pa sve do danas: Promene na Planeti i ljudima posle 2012, dakle od 2013. godine

Objašnjenje o psihometrijskom pregledu prostora pročitajte ovde i pogledajte video clip.

…Nedavno su naučnici došli do neverovatnog otkrića. Čovek ostavlja svoj energetski otisak, na svakom predmetu sa kojim dolazi u dodir. Ako čovjek posjeduje veliku energiju to on bukvalno ispunjava sa “sobom” predmet. Naučnici kažu da u tome nema ništa neobično, jer je čovečiji organizam običan nosilac informacija. Tim kvalitetom ljudi su obdareni na molekularnom nivou.

Do nedavno naučnici genetičari niesu ni sumnjali da molekul DNK poseduje moćnu energiju, koja nije vidljiva okom. Ta struktura se odvaja od DNK, sadrži značajn deo informacija o čoveku i ima sposobnost da utiče na živa bića i predmete iz okruženja. Struktura koja se odvaja od DNK, ima talasnu, kvantnu prirodu…

Ovaj se bavi vecitom temom ogledala. U feng shuiju su ogledala veoma jaki lekovi.

Ogledala – prodor u budućnost (2011) ( “Зеркала прорыв в будущее”)Scenario i režija: Vitalij Pravdivcev

Medjutim, njihova postavka kao i oblici koji se koriste su veoma delikatni. Bas zbog ovoga se desavaju mnoge dobre ali i lose promene energija ili chi. Ogledala postavljena jedno preko puta drugog dovode do neprekidnog setanja chi i vracanja u proslost. poznato vam je da stanje proslog ili buduceg vremena dovodi da nikada ne zivite sadasnjost.Ž Pogledajteovaj video klip o istraživanjima interakcije ljudske svesti sa informacionim poljem planete, pomoću ogledalnih uređaja.

Magovi su oduvijek verovali da udubljena ogledala sabiraju u svom fokusu i neki astralni svijet,koji budi, kod čoveka sposobnost vidovitosti.

2012. godina po Starokineskom horoskopu je yang vodena godina zmaja. Zmaj je uvek asocijacija na vatru, jačinu i snagu.

Neobično jeste što se javlja na svakih 60 godina. S obzirom da je prava strana sveta zmaja Istok i Jugoistok-dakle drvo ( voda zaliva drvo), smatramo da je godina za DONOŠENJE I MOGUĆNOST VELIKE SREĆE. DAKLE, bez brige, sve dosadašnje info o 2012. jesu uvod u jaku godinu promena. Ko zna, razume!!!!

ZNANJE JE MOĆ! Ako vam nije jasno šta sam htela da kažem, molim Vas se opustite i odgledajte i ove druge kratke klipove.

Veoma lagano i sa dobrom voljom i strpljenjem, prodjite kroz ove video klipove.
Pomoći će vam da ostanete mirni i da na vreme napravite neke pomake u svom životu.

Jedna poruka koja je bila do skoro na you tube, a sad su skinuli video. Ostalo je bar ovo tekstualno pojašnjenje. PREVOD PORUKE:Prevela: Tatjana Radak, Andrea Fox Prevod


DVA SUNCA VEC OBJAVLJIVANO NA YOU TUBE, SADA I ZVANICNO.

PLANETA NIBIRU, DA LI JE TO ZVEZDA SUPERNOVA??

OGROMNA JE. KAZU DA CE ZAKLONITI SUNCE KRAJEM GODINE

http://www.nasa.gov/mission_pages/kepler/multimedia/images/Kepler-16_planet-pov-art.phpDAVID ICKE, veoma lako objašnjava o promeni polova i Šumanovoj rezonanci

Ruski video o Planeti Nibiru, promenama koje na s ocekuju i dva sunca.

 


Januar 2011.

TAMPA aerodrom na Floridi u Americi.
Američka TV 8 – objašnjenje o promeni polova i merenje severa-magnetskog i geografskog razlika je i za 10stepeni. Praktično, se fizički ništa nije promenilo, ali jesu magnetne energije.
07.01.2011.


DIŠITE SA RADOŠĆU, UBRZO ĆETE OSETITI RADOST

 

Pet tajni disanja

Disanje je jedna od glavnih misterija čoveka. Ključ je za mnoge tajne. Tajne ZDRAVLJA, tajne PRODUŽETKA života i tajne NAŠIH prirodnih MOGUĆNOSTI. Samo se po disanju razlikuje naša Planeta od svih ostalih u Sunčevom sistemu. Posle 2-3 minuta, ako ne dišete, život se prekida.

 

KRETANJE TEKTONSKIH PLOČA:

kretanje tektonskih ploča


Suptilno telo- čakra i kundalini sistem

 

ČAKRE — energetski centri (ogledala ljudske svesti) znači “točak” ili “okretanje”

Postoji osam glavnih čakri: MULADHAR ČAKRA (temeljni centar), SVADHIŠTHAN ČAKRA (krsni centar), MANIPUR ČAKRA (pupčani centar — solarni pleksus), ANAHAT ČAKRA (srčani centar), VIŠUDDHI ČAKRA (grlena čakra), AGJA ČAKRA (centar između obrva — treće oko), BINDU ČAKRA (mjesečev centar) i SAHASRARA ČAKRA (krunski centar — vrata oslobođenja).

Svaka od tih čakri povezana je s određenim osobinama a manifestuje se u izrazu naše svjesti.a kraj 2012, a pre tektonskih pomeranja na zemlji.


Klaus Dona – Skrivena istorija ljudske vrste

Klaus Dona: The Hidden History of the Human Race (2010) (Project Avalon and Camelot)

Klaus Dona je istraživač i arheolog koji je posvetio svoj životni rad otkrićima misterija iz prošlosti i to je sve uspešno predstavio u više predavanja, prezentacija i intervjua.