Male tajne za vašu ljubav

by | Oct 30, 2019 | Feng Shui doma, Home, Opšti progres | 0 comments

Do sada je vaš život bio samo vaš ali se desila ljubav, postali ste deo nečijeg sna.  Neko se ušetao u vaš život, neplanirano, a veoma smelo. Vama je ostalo samo da uživate i da vaš zajednički  san ostane što duže. Zato ćemo se koristiti nekim lepim pomoćnim sredstvima, koja se zovu feng shui simboli za ljubav.

Pored uređenja vaše sobe, spavaće sobe, po određenim feng shui pravilima, sada ste došli do dela ukrašavanja, ovo je najlepši deo i zato je akcenat jači. Podsetiću da je spavaća soba jako važna prostorija u stanu. U njoj provodimo dosta životnog vremena jer se odmaramo, spavamo, punimo naše baterije.  Međutim ovo je mesto za ljubav i ljubavne igre, pa je stoga njeno ukrašavanje i nameštanje kreveta i nameštaja kao i boja dosta delikatno.

U spavaćoj sobi  je najoptimalnije da postavite difuzno svetlo  ili abažure pastelnih boja sa mekim osvetljenjem jer stvara atmosferu romantike. Oštro osvetljenje i reflektore definitivno treba izbegavati. Možete da koristite sveće za romantične trenutke, ali pazite da ih ugasite, da ne dođe do požara.

Ljubavni oltar

Mesto koje je nama kao svetinja, na koji stavljamo neke delove našeg života ili želje i vizije uz feng shui simole za aktiviranje energija. Može da bude blizu vas ili preko puta vašeg kreveta. Ali je običaj da se nalazi tik uz krevet radi jačeg ili intenzivnijeg delovanja feng shui simbola aktivatora na podsvesnom nivou.

Odaberite mesto u neposrednoj blizini kreveta (noćni stočić ili polica) i na njega postavite ljubavne magnete.

Jedan veoma poznati simbol za ljubav, dupli srećni znak koji se drži pored kreveta na zidu ispred ili bilo gde gde ga vidite dok ležite

Okrugla kristalna kugla obešena na jugozapadnom delu, ili na prozoru sobe, odlična je za aktiviranje či energije koja stimuliše romansu. Ovo uvodi vatru u ovom segmentu, koji ima zemlju kao svoj element i donosi sreću u ljubavi.

 

Stavite mandarinske patkice od roze kvarca. Za one koji su sami, da se gledaju licem u lice ili jedne pored drugih, za dobru vezu i brak . Ukoliko ste u vezi ili braku stavite ih u jugozapadni deo stana radi pojačavanja sreće

.

Možete i srce od roze kvarca, jer je to kristal koji deluje na nivou širenja ljubavi.

Ili ovaj veći komad roze kvarc, da širi ljubav u vašoj sobi. Odličan je za sve vidove emocija, pa je dobro i da se drži u dnevnoj sobi ili na poslu.

Sveće u paru, daju romantičnu sliku i pojačavaju vašu želju. Palite ih povremeno dok gledate sliku vašeg partnera ( ili nekog na koga mislite) ali vodite računa da ugasite da ne bi došlo do požara.

Slika zaljubljenog para ili vaša slika sa partnerom, najbolji je magnet za vašu ljubav.

Dodatni video clip, priča o ljubavi

Mima Miković, inostrano sertifikovaniFeng Shui konsultant i kristaloterapeut i akreditovani izvršni instruktor predavač i škola  kod IPHM,pišite mi na info@fengshuisrbija.com ili se javite na 061 63 43 143sertifikat-mima[1]

Life Style Coach by Caty Line, Inostrani Certifikat USUI TEATE i TRADITIONAL JAPANESE REIKI by Dave King.

Knjiga se može kupiti u Laguna knjižarama ili na Laguna sajtu    ili   E-Book  kliknite ovde   Pogledajte i sajt o life style www.catyline.com

 

Podelite ovaj tekst: 

Za knjigu, kliknite ovde

poručite ovde knjigu

Za E-book kliknite ovde

Mima Miković

  • inostrano sertifikovani i akreditovani Feng Shui konsultant
  • licencirani instruktor predavač kod IPHM
  • Sertifikat USUI TEATE & TRADITIONAL JAPANESE REIKI
  • Style advisor @ CatyLine
  • Autor knjige "Feng Šui: Kineska mudrost i balkanska tradicija"

ZAKAŽITE KONSULTACIJU: Info@fengshuisrbija.com  +381616343143

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Dopašće vam se još: