Šta nas čeka ulaskom u kinesku godinu pacova, 2020.g

by | Jan 23, 2020 | Blog, feng shui, Home | 0 comments

Nova kineska godina počinje 25.januara 2020. i to po elementu metal a horoskopski znak pacova. Ovo je početna godina novog ciklusa, koji traje  60 godina. Zato je jako bitan ovaj period pred ulazak u ovo novo razdoblje. Mnogo promena, na svim nivoima se desilo prošlih godina, klimatske, valutne, promene u nivou razmišljanja, smanjenje ratova, podizanje štrajkova i pobune naroda.

Šta je godina pacova, metal yin

Pacov je prvi znak kineskog kalendara i nosi element metala. To je vezano za teoriju od pet elemenata koji je bazno učenje u feng shui (zemlja, metal, voda, drvo, vatra).

 

Pacov je kineski znak koji je okrenut ka severnoj strani i predstavljen je elementom metal, yin. U  teoriji od 5 elemenata, metal kao zlato i srebro i zemlja; podržava zemlja, a troši ga voda 🙂 Njegova misija je snalaženje, gomilanje a kod nas to zovu pacovski kanali.

Kako inače feng shui majstori sa Dalekog istoka najavljuju, štednja, pametno korišćenje zaliha, promena  valutnih sistema, i mnogo drugih težih stvari. S obzirom da je pacov pod yin energijom, potrebna mu je yang, koja je energija akcije, vatre, zanosa, uspeha, vrhunca bilo u poslu, bilo u životu. Yin energija je predstavljena sporošću, difuznom snagom rasipanja, bolesnom energijom, lošim osećajima i svim što nas usporava. Dakle, upravo smo ušli u period inhibiranog uspeha, zato su rekli grand masteri da se smire i balansiraju energije rasipništva.

Uspeh je naravno predviđen onima koji su već imali vizije i kreacije, uspehe u vidu dobro pripremljenog i utemeljenog puta kojim su išli poslednjih godina. Svako ko ima viziju, doslednost u koju je ušao bez ego tripova, bez udaranja glavom i bez bahaćenja, svako od takvih ljudi će se održati u harmoniji.

Upravo je harmonija i balans postulat naše planete zemlje, feng shuija i svega u prirodi. Plus i minus, dan i noć, muško i žensko, yang i yin.

Zato svi vi koji imate petlje da sprovedete ono što ste godinama razmišljali, radili na tim vizijama, kreirali svoj put, manifestovali vaša uskraćivanja sa jedne strane i davanja sa druge strane, budite sigurni da ćete ove i sledećih godina, uspeti.

Ova godina je metalna, jer vlada metal, a element voda je deo znaka pacova. Zato je to tajnost, mnogo mističnih i zaštićenih misli i stvaraoca novih informacija koje će izaći na vidno polje. Tajne će biti otkrivene, nove tehnologije, novi pristupi životu, misije pojedinaca, misije naroda i nacija. Isto nam sledi još 2 godine dok ne dođe više vatrene i yang chi koja je potrebna za rast i razvoj, cvetanje privrede i svega što nam je svima potrebno na planeti. Takođe i kao yin metal, dolazi do stvarnog shvatanja šta je prava vrednost novca, neke države i zato će se vratiti novac ka zlatnoj podlozi. Do sada je bilo štampanja valute kako je kome dunulo i nije ni čudo što će sve puknuti kao balon. Tome smo svi bili svedoci krize 2007. a sada se isto najavljuje, pa i nešto gore. Zato svi najavljuju već 2 godine da se kupuje zlato i srebro, platina i vrednosti nekretnina, koje uvek imaju cenu.

Svako od nas ima svoju ličnu misiju, ali i određeni narodi svoju. Mi na Balkanu imamo posebnu ali će se i to otkriti redom, što će nas posebno impresionirati.

Mnogi pojedinci mogu odabrati ove godine da se bave naučnim istraživanjima kroz profesionalna otkrića, drugi će zarad svojih novih informacija koje žele da podele svetu, postati interesantni svima, pa i hvaljeni. Novi anonimci izlaze na scenu, jer se traži nešto novo i prirodno u skladu sa zakonima Univerzuma  🙂

Da li vam je čudno što su mnoga naša deca prvaci u skoro svim naukama i IT i robotike, na svetu? Pa nije, to će konačno svima biti jasno.

 

Da se vratimo na godinu početka NOVOG CIKLUSA, 2020.

Godina kao yin metal je u sferi pronalaženja i kanalisanja vodenog puta, dakle voda pravi put i razliva se, da nema metala (2020.god) koji će je usmeriti i uputiti u pravi  tok. Voda je zastupljena kao element crna, plava, tirkiz, azurno plava. Metal koji joj pomaže je zlatna, srebrna boja, bakarna, mesingana, boja bela kao vrhunac jačine i čistoće.

I sada je jasno što je Melania Tramp dekorisala Belu kuću i jelku za Božić u zlatno i belo.

Zlatno predstavlja godinu uspeha i prelaska u novo doba, novu valutu koja ima zlato kao bazu ili podlogu (misli se i na sve dragocenosti neke države) i belo, čistoća i otkrivanje tajni.

U svakom slučaju, opredelite se za neke od ovih boja kao moguće pojačavanje u vašoj solventnosti i samim nošenjem nekog zlatnog ili srebrnog nakita.

Boje vode su odabir u vašem stanu za centar ove godine ali i za vašu odeću koja može biti bar u nekom detalju.

citrin kristal

Crvena kao bordo, kardinal crvena ili kraljevska crvena,  ljubičasta, roze  ili žuta su boje vatre koje su u periodu od sledeće 2 godine manjak, zato se potrudite da ih imate kao dobrodošlicu ljubavi, komunikaciji, uspehu kroz dijalog, razumevanje, empatiju.

Možete imati detalje  u stanu na jugozapadu, zapadu, severozapadu ili  na svojoj odeći. Ali je i to vezano za KUA broj i određeni  kineski horoskopski znak.

 

roze kvarc

Koristite neke lepe kristale koji vam mogu dati jaču energiju ove godine, od korala, ametista, roze kvarca i citrina do crnog turmalina kao zaštitnika.

 

crni turmalin

Tekst pisala:Mima Miković

izašlo u Aura.ba

Podelite ovaj tekst: 

Za knjigu, kliknite ovde

poručite ovde knjigu

Za E-book kliknite ovde

<

Mima Miković

  • inostrano sertifikovani i akreditovani Feng Shui konsultant
  • licencirani instruktor predavač kod IPHM
  • Sertifikat USUI TEATE & TRADITIONAL JAPANESE REIKI
  • Style advisor @ CatyLine
  • Autor knjige "Feng Šui: Kineska mudrost i balkanska tradicija"

ZAKAŽITE KONSULTACIJU: Info@fengshuisrbija.com  +381616343143

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Dopašće vam se još: