Poslednjih godina se proširila priča o citrin kristalu kao jakom kamenu ili mineralu za mnogo stvari. Jedna od tih funkcija je i postizanje više novca, veći priliv u novčanik. Zašto je to tako?

Šta su kristali i citrin

Prvo jer ima svojstvo kao svaki kristal zbog svoje posebne hemijske formule, raspored atoma u molekulu. Ima svoju kristalnu rešetku i ona pomaže u svojstvima koja sam već opisivala kod 5 kristala koji su sa tim takođe.

Kvarc kristal sa svojim velikim zadatkom u IT industriji i kompjuterskih čipova i LCD ekranima.

Ametist, ljubičasti prelepi kristal za opuštanje i moć vizija.

 

Dimni kvarc ili čađavac, za potiranje prošlih karmikih ili predačkih čak problema, prokletstava, svađa ibilo čega sličnog. Takođe i za uzemljenje i čišćenje ako se koristi u kristaloterapiji.

Roze kvarc ili rozen kvarc kako ga zvu,divni roze kamen sa takođe mnogo dejstava. Pomaže u emocijama, smirivanju (ali i plakanju) i otpuštanje negativnih emocija. Ljubavni kamen i vrlo dobar je za komunikaciju i smirivanje na poslu.

Gde se postavlja citrin kristal

U feng shui je jako važno da namenski koristite kristae jer su oni veoma jaki feng shui simbli. Možete ga nositi i kao privezak na ključevima za nov stan ili novi poslovni prostor, kao i za nov početak posla.

Oko vrata na lančiću, kao pomoć pri varenju hrane ili ljudi oko sebe. Pojačavanju životne energije i samosvešću, dolazi se do boljih odluka i prvihkoraka. Ili nekih novih poteza.

Možete koristiti u svojstvu priveska u autu.Ili kao kristalno drvce, kao što sam pojasnila u videu.

 

 

 

Kristalni privesci za vas i neke koje volite

Kristali u svakodnevnom životu-video

Kristali za prostor

Citrin kristal

****Ne garantujem niti potvrđujem bilo koji od tvrdnji koje se odnose na metafizičke i alternativne isceliteljske moći ovog ili bilo kojeg drugog kristala ili kamena. Ove informacije se ni na koji način ne smeju koristiti kao zamena za medicinski savet.

Mima Miković, inostrano sertifikovani Feng Shui konsultant i kristaloterapeut i akreditovani izvršni instruktor predavač i škola  kod IPHM, pišite mi na info@fengshuisrbija.com ili se javite na 061 63 43 143sertifikat-mima[1]

Life Style Coach by Caty Line, Inostrani Certifikat USUI TEATE i TRADITIONAL JAPANESE REIKI by Dave King.

Knjiga se može kupiti u Laguna knjižarama ili na Laguna sajtu    ili   E-Book  kliknite ovde Pogledajte i sajt o life style www.catyline.com