Kakve veze imaju PROZOR i SUNCE sa energijom NOVCA-magazin Ziveti zdravije

PROZOR, SUNCE I ENERGIJA NOVCA

 Magazin “Živeti zdravije”,MART 2012

Da li znate da su prozori po feng shui vezani za priliv novca?

Postoje neka feng shui pravila koja se obično ne pričaju, ali se logički potvrdjuju.

Pogledajte kod vas u stanu, da li ste blokirali prilaz prozorima? Da li su vam spuštene roletne na pola? Navučene zavese i u sred dana upaljena svetla?

Ako je odgovor DA, onda imate problem sa manjkom energije, strahom od života i finansijskih problema.

Strah od promena i večito pitanje:Kako dočekati sledeću platu?

Ovo je tipičan primer blokade chi energije po feng shui
Prozori su, pored vrata drugi način ulaska či energije u stan. Či je energija kosmosa čija harmonizacija i balansiranje pomažu život ljudi u prostoru.

Vazduh i kiseonik je osnovni ekvilalent života

Disanje je jedna od glavnih misterija čoveka. Ključ je za mnoge tajne. Pogledajte  OVDE video-Tajne ZDRAVLJA, tajne PRODUŽETKA života i tajne NAŠIH prirodnih MOGUĆNOSTI. Samo se po disanju razlikuje naša Planeta od svih ostalih u Sunčevom sistemu. Posle 2-3 minuta, ako ne dišete, život se prekida.

Ulaz sveže energije i provetravanje je starim narodima, pa i kinezima po feng shui bio način uspostavljanja balansa vetra, sunca, vode i drveta spoljne sredine sa prostorom i ljudima u njima..

Kako nered u stanu utiče na naš život-magazin Magična zona

Da bi ušla osvežavajuća i lekovita či, potrebno je otvarati prozore u celoj svojoj širini. Nije dovoljno otvaranje na kant ili samo pola prozora.

Već znate po feng shui da je naš stan, naš hram. Tako su prozori oči našeg stana. Ako su prljavi, polomljeni, naprsli ili jednostavno zatamnjeni i pokriveni.. vidik je skučen.

Vidik ili horizont, predstavlja u feng shui, širi spektar mogućnosti, oblasti i ideja za poslovne i životne ciljeve. Pojačava moć u ljudima za prevazilaženje trenutnih problema. Kreira energiju ugleda i ponosa kod pojedinaca i kod familije u celosti. Sunce kao izvor životne energije je vezan za vatru i pročišćenje.Vatra je jedan od pet kosmičkih elemenata na kojima je bazirano mnogo nauka, pa i feng shui.

Sijalice i lampe su zamena za sunce, ali ne stalno.

U stanovima sa prozorima koji su niski ili mali, bez dovoljno dnevne svetlosti, uslovi životne sredine čoveka su MRAK, STAGNACIJA, BLOKADA.

Beživotna, negativna energija će se manifestovati na promeni psihe i karaktera ličnosti.

Lišavanje svetlosti kod dece je u vezi sa gradjenjem njihove ličnosti. Kod starijih je vezano za trenutno stanje optmizma ili suprotno, depresije.

Zato pregledajte da li vas blokira neki deo nameštaja da pridjete prozoru.

Raširite zavese da udje sunce. Otvaranjem prozora i provetravanjem je omogućeno či energiji da smireno i savršeno udje u stan. Da vam unese dobar priliv vazduha i energiju novca i mira u kući.

KRISTALI LEČE PROSTOR- magazin Magična zona jul

AUTOR TEKSTA:Mima Miković,  inostrano certifikovani  i akreditovani Feng Shui   konsultant i Kristaloterapeut i licencirani instruktor predavač kod IPHM  sertifikat-mima[1]

Inostrani  Certifikat USUI TEATE  i  TRADITIONAL JAPANESE  REIKI by  DAVE KINGLife Coach

telefon 061 63 43 143 i 061 6343142  info@fengshuisrbija.com

[subscribe2]

9 thoughts on “Kakve veze imaju PROZOR i SUNCE sa energijom NOVCA-magazin Ziveti zdravije”

  1. Da li su prozori lucnog oblika sa gornje strane i vise precki, prihvatljivi za jugozapadnu stranu kuce,na fasadi od cigle(imitaciji stare)

    • U sustini moze ali bih vas molila da slikate i posaljete mi fotografiju cele fasade. Jugozapad je predstavljen elementom zemlja a kruzni oblik je metal koji je zapad i severozapad. Zato bi bilo dobro da jos jedanput premerite kompasom i da procitate koji je broj i pravac na njemu. Tek kada vidim sliku cele zgrade i fasade i kompasnu direkciju, mogu da vam dam poslednju potvrdu.

    • U tekstu vam je opisano. Zapad je akumulacija, planovi, deca, ideje i kreacija. Dakle akumulacija novca..skupljanje. Za brz ulazak novca je jugoistok.

  2. Sta raditi kad je stan okrenut severu i prozora ima malo, u spavacoj samo jedan uzani koji propusta tek toliko svetlosti da se odredi da li je dan ili noc? Kada se zivi u zgradi gde je rusenje zida (radi dobijanja vise svetlosti) direktno povezano sa bezbednoscu, malo je tesko….pa, sve.

    • Naravno da sve zavisi od gradjevine, starosti iste, dozvola..Ako je moguce, deo zida uraditi u staklu ili ciglama od stakla-prizme. Ako nije, onda se stavljaju feng shui lekovi:ogledala, svetiljke…da se uhvat”i” sunce..pozz

  3. Radim stolariju na kuci, sta je najbolje staviti, drvenu, pvc ili aul drvo? Da bi energija kruzila kroz kucu bez blokadi. Hvala

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.