Kako nered utiče na naš život

by | Sep 11, 2016 | Feng Shui doma, Home, Lični feng shui, PRESS | 0 comments

Prljav, zapušten ili stan prenatrpan nameštajem, blokira energiju doma.

 Osoba koja živi u takvom prostoru ima osećaj da je “zaglavljena” sa gomilom problema koji se na kraju ispoljavaju na svim životnim poljima i ugrožavaju zdravlje

 

fs

Prema feng shui, nered i prljavština u stanu blokiraju energiju. Ta stagnacija ukućanima može doneti nervnu napetost, odredjene zdrastvene probleme, nemogućnost napretka na svim poljima u životu. Zato je važno obezbediti zdravu energij u svom domu i poslovnom prostoru.

Redovno čistite prljavštinu i prašinu jer su oni poznati kao najlošija prizemna bolesna energija ili shi chi.

 

Za početak, napravite veliko spremanje, izbacite sve stare časopise koje većina gomila u stanu, kao i stvari koje više ne nosite. Oslobodite kuću od suvišnih komada nameštaja zbog kojih se ne krećete slobodno po stanu.

Naročito je važno da pri ulaznim vratima nemate blokiran i suvišan nameštaj, kao i ka prozorima i terasi jer odatle dolazi sveža i zdrava chi energija .Nedovoljno je samo srediti stan a da niste sredili i ormane, fioke, komode. iz njih bi trebalo izbaciti sve što godinama čuvate a niste upotrebili ni jednom.

Brisanje loših emocija

Svako od nas je uspomenama vezan za neki predmet, bilo dobrim ili lošim. Budite istrajni u svojoj odluci , oslobodte se predmeta koje vam još izazivaju bolne emocije. Biće vam teško možda ćete i plakati pa tada razmislite zašto vas još vezuju te emocije. Plač i suze očistiće dušu od loših uspomena i otkriti pravi razlog zašto je taj predmet još kod vas. Indiferentnost (bez emocija) prema nekom predmetu dovodi do lakših odluka o čišćenju i bacanju stvari.

Space Clearing ili energetsko čišćenje prostora-VIDEO

Gomilanje ili strah od siromaštva

Prenatrpan ili prljav dom nesvesno utiče na psihu ljudi. Ukućanima donosi konstantan osećaj umora, beznadežnosti, nezadovoljstva, nemgućnosti da se krene u akciju. Ovakav prostor može doneti i odredjene zdravstvene tegobe poput opstipacije (zatvor) kao i konstantnih bolova u ledjima i ramenima.

Čovek nije ni svestan da na podsvesnom nivou nosi na ramenima te nagomilane stvari u stanu.

Gomilanje stvari takodje ukazuje da se plašite budućnosti, imate strah od siromaštva i nemate poverenja u Unverzum. POGREŠNO!

Bacanjem nepotrebnih stvari, čistite prostor od loše i blokirane energije i ostavljate mogućnost ulaska nove i pozitivne, koja donosi napredak na svim nivoima. Oslobadjanjem od starih nepotrebnh stvari, jača vam samopouzdanje , vera u život. Pozitivne misli emituju dobrevibracije i na taj način privlačite izobilje u život.

Kakve veze imaju PROZOR i SUNCE sa energijom NOVCA-magazin Ziveti zdravije

U stanovima gde je prenatrpano stvarima i gde vlada sumorna atmosfera, nema dovoljno svetlosti ni svežeg vazduha, stanari imaju ne samo zdravstvene probleme nego i jedva sastavljaju “kraj sa krajem”.

Kristal CITRIN, da imate više samopouzdanja i NOVCA

Zastanite trenutak i prisetite se  onih trenutaka kada ste imali dobre periode-da li vam je tada stan bio prepun i prljav i zapušten kao magacin?

U svakom slučaju, posle čišćenja i sredjivanja ormana i ostalog po stanu,  nećete biti nervozni, mir će zavladati vašom dušom i harmonični odnosi zavladaće u porodici.

Zapamtite, VI zaslužujete samo najbolje.

Nastavak u sledećem broju : Na koji način da se oslobodite nekih predmeta  stvari

 

AUTOR TEKSTA za magazaninMagična zona

Mima Miković, inostrano sertifikovaniFeng Shui konsultant i kristaloterapeut i akreditovani izvršni instruktor predavač i škola  kod IPHM,pišite mi na info@fengshuisrbija.com ili se javite na 061 63 43 143sertifikat-mima[1]

Life Style Coach by Caty Line, Inostrani Certifikat USUI TEATE i TRADITIONAL JAPANESE REIKI by Dave King.

Knjiga se može kupiti u Laguna knjižarama ili na Laguna sajtu    ili   E-Book  kliknite ovde   Pogledajte i sajt o life style www.catyline.com

[paypal_donation_button]

Podelite ovaj tekst: 

Za knjigu, kliknite ovde

poručite ovde knjigu

Za E-book kliknite ovde

Mima Miković

  • inostrano sertifikovani i akreditovani Feng Shui konsultant
  • licencirani instruktor predavač kod IPHM
  • Sertifikat USUI TEATE & TRADITIONAL JAPANESE REIKI
  • Style advisor @ CatyLine
  • Autor knjige "Feng Šui: Kineska mudrost i balkanska tradicija"

ZAKAŽITE KONSULTACIJU: Info@fengshuisrbija.com  +381616343143

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Dopašće vam se još: