Feng šui i veza sa magnetnima u centru planete

by | Apr 7, 2018 | Blog, feng shui, Home | 0 comments

Svi se pitamo šta se dešava sa vremenom na Planeti Zemlji u poslednjih par godina

 

S obzirom da je feng shui nauka vezana, pored chi ili kosmičke energije, za zemlju i magnete u centru zemlje /zbog merenja kompasom/ onda je sasvim jasno da se bavim svim mogućim istraživanjima kako bih shvatila promene.  Na kraju teksta je video o Mona Lizi i DaVinčijevom tajnom kodu na njegovim slikama ili sakralnoj geometriji.

Naime, promene su evidentne i kod merenja kompasom, jer strane sveta korespondiraju sa trigramom, elementom i osobinama prostora. Što feng shui savetniku  implicira koje smernice / feng shui simbole/da implementira u nekom prostoru.

Pogrešno izmerena kompsana direkcija ili strana sveta dovodi do pogrešno odabranog trigrama. Samim tim i do pogrešnih saveta kao pravila po feng shui,  raspored stana, postavka rasveteboja, oblika nameštaja, feng shui simbola  i svega čime se bavi feng shui.

Ovde je deo teksta, a ceo je na engleskom. Original je napisan 3.aprila 2018. pa pogledajte

…….“Zemaljska 3D realnost se razvija i raste efikasno. Promena je neizbežna. Kako svest raste, postaje sve dinamičnija.

Ovo je otvorilo portale pomoću kojih strategija našeg tima može da se infiltrira ili popuni rupe stvorene Gaijinim /zemljanim prim.prev/ povećanjem frekvencije i smanjenjem magnetnih i gravitacionih polja.

Dali smo vam/GF prim.prev./ model kako se Zemlja pretvara iz bi-polarne u jednopolarno okruženje. Biopolarni eko-sistem vas zatvara u ograničenoj svesti.

Monopolarni sistem će održati svoju novu jedinstvenu svest na mestu. Ovaj proces oživljavaju događaji posmatrani od strane klimatologa i geologa. Cela magnetna i gravitaciona polja vaše planete se pomeraju. važno To znači da struje i aurora borealis (Severna svetlost) migrira na jug, pokrivajući površinu Zemlje.

 pročitajte o geomantiji

Vaši geolozi su izmerili migraciju severnog magnetnog polja sve do ekvatora. OVO je važno za feng shui 

Aurora australis (južna svetlost) se kreće unutra na južnom polu. Naučnici ne znaju šta da naprave od ovih promena (tumaranje ili smucanje 🙂 prim.prev.) magnetnog polja, zato što i dalje veruju da je Zemlja čvrsta.

Promena magnetnog polja utiče na okeanske struje Zemlje, što prouzrokueje da se zima kreće dalje na jug.

Ovo je osnovni razlog za mnoge neracionalne vremenske uslove širom sveta. Severnoatlantska struja ne teče normalno, što rezultuje ekstremnim vremenskim uslovima – hladnijim zimama i vrelim letima – širom sveta. Takođe, pacifička struja pokazuju neracionalni vremenski ciklus. Japanska i Humbolt struja više ne protiču na način na koji su to radili vekovima. Ovo sve najviše zbunjuje naučnike.

Promena gustoće stvara novu realnost koja, kao džinovska jastučnica za igle, proizvodi rupe u prostornom vremenu naše 3D realnosti. Kako gravitacija postaje nepravilna, tako i naša atmosfera.

Kao prostorno-vremenska smena, ona stvara nove realnosti. Oni su kao efekat jastuka za špenadle ( izbušene prim.prev.) na koje se pozivamo i stvaraju razlike u onome što se dešava u gravitaciji i magnetnim poljima. Ova strategija dodatno utvrdjuje simptome koji vam se javljaju u glavi, srcu i grlu kao i u mnogim drugim delovima vašeg fizičkog tela.

Zapravo, niže čakre počinju da komuniciraju sa višim čakrama. Ovo je poboljšano promenama u frekvencijskom razvoju unutar vaše trenutne realnosti.

Imamo dinamiku koja menja svaki detalj. Kako svest raste, čakre postaju sve aktivnije i vi se više budite. U tom procesu počinjete da dovodite u pitanje status quo i tražite veće značenje života. S obzirom na promenu vaših misli o tome kako reagujete jedna na drugu, stvorena je mreža ljudi koji žude da pronađu Istinu.

Razvijate se u pravcu kojim se kabala (elita na zemlji u kojima je zlo, satanska energija prim.prev.) trudila da spreči, ali više ne može. Broj onih koji su se probudili više nije u staroj realnosti koja se zasnivala na ratu, pohlepi i konkurenciji.

Ljudska srca žele mir, sveobuhvatnost za sve i saradnju.

/ pisala o promenama i emptiji za 2018. godinu/

Pobeda je osigurana..….nastavak na linku na engleskom

Malo više o sakralnoj ili svetoj geometriji pogledajte na video klipu o Da Vinčijevoj Mona Lizi…

 

Tekst pripremila  Mima Mikovic, inostrano certifikovani  i akreditovani Feng Shui   konsultant i Kristaloterapeut i licencirani instruktor predavač kod IPHM  sertifikat-mima[1]
Inostrani  Certifikat USUI TEATE  i  TRADITIONAL JAPANESE  REIKI by  Dave King.    Life Coach  tel:061 6343143 

     Email: info@fengshuisrbija.com

[paypal_donation_button]

Podelite ovaj tekst: 

Za knjigu, kliknite ovde

poručite ovde knjigu

Za E-book kliknite ovde

Mima Miković

  • inostrano sertifikovani i akreditovani Feng Shui konsultant
  • licencirani instruktor predavač kod IPHM
  • Sertifikat USUI TEATE & TRADITIONAL JAPANESE REIKI
  • Style advisor @ CatyLine
  • Autor knjige "Feng Šui: Kineska mudrost i balkanska tradicija"

ZAKAŽITE KONSULTACIJU: Info@fengshuisrbija.com  +381616343143

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Dopašće vam se još: