Feng shui saveti za deciju sobu-Jutarnji program TV HAPPY

Postavka namestaja i detalja kod svakog uzrasta je razlicita.

Najbitnije kod predškolskog uzrasta su jake boje, kvalitetan krevet od drveta sa tapaciranim uzglavljem. I naravno i odlican tepih da se deca igraju na podu. Ovde je jako bitna higijena, pa spremite nered po feng shui principima. nastavak teksta..Kod škol ske dece, akcenat je na odličnom krevetu i dobrom položaju za spavanje. Takodje bitan je radni sto i postavka kompjutera.  Ovde je primarno i svetlo i osvetljenje u feng shui pa procitajte na linku.

Kod studenata je pored kreveta, veliki akcenat na ostalim delovima sobe i koristi se znanje  Raspored stana po feng shui. To je jedan  ceo stan u sobi.

Dakle,  vodi se racuna kako se postavlja  krevet i koja vrsta: na razvlacenje ili iz jednog dela. TV, radni kutak deo za sedenje kada dodju  prijatelji  i ljubavni partner. Posebno obratiti paznju o postavci radnog stola, vrsti stolice kao i u kom pravcu je namešten monitor kompjutera.

Autor teksta:

TEKST NAPISALA:MIMA MIKOVIC, Sertifikovani profesionalni Feng shui konsultant,&kristaloterapeut i licencirani instruktor kod IPHM

061 63 43 143   www.fengshuisrbija.com  info@fengshuisrbija.com

     FejsBuk strana

SLIČNI TEKSTOVI:   OSVETLJENJE      ULAZNA VRATA       DNEVNA SOBA          POSTAVKA OGLEDALA
   INDIGO I KRISTALNA DECA ,  KRISTALI kao lekovi    ORBS-svetleće kugle    

[subscribe2]