Razlaz ili gubitak posla lakše uz čišćenje emocija i prostora

by | Oct 29, 2017 | Feng Shui doma, Home, PRESS | 0 comments

Svako od nas je uspomenama vezan za neki predmet, bilo dobrim ili lošim. Budite istrajni u svojoj odluci , oslobodte se predmeta koji vam još izazivaju BOLNE EMOCIJE.Biće vam teško možda ćete i plakati pa tada razmislite zašto vas još vezuju te emocije.

Plač i suze očistiće dušu od loših uspomena i otkriti pravi razlog zašto je taj predmet još kod vas. Indiferentnost (bez emocija) prema nekom predmetu dovodi do lakših odluka o čišćenju i bacanju stvari.

Ima više načina kako da se krene u nov život, posle mnogih bolnih prekida, promena posla, gubitka posla..odlaska voljenih itd. Naravnone osuđujte sebe ali ni drugoga za vaš problem. Ne kritikujte jer to izaziva dodatno loše stanje vas i vaših ukućana kroz reči koje ostaju u prostoru

Da ne bi pali u depresivno stanje, počnite da čistite stan, fizički. Ovde pročitajte kako da operete stan.

Sledi drugi deo čišćenja koji se zove space clearing, energetsko čišćenje.
Možete uraditi čišćenje ili okaditi prostor tamjanom. Drugi način mirisnim štapićima.
Možete i eteričnim uljima.

Ako smatrate da nije jasno, pročitajte i ovo Kako da eliminišete stres

Kristali su uvek dobri za emocije i prostore pa i ljude.
Takodje i za purifikaciju i dobro emitovanje njihove zemaljske energije.

DODATAK:Meditacija ili molitva

 

 

 

Molitva ili meditacija dovode do balansa i mira u svakoj osobi.  Do ljubavi prema sebi i Kosmosu. Mislima stvorite zaštitni štit protiv Panike i Straha

Snižava se krvni pritisak, nervoza, smanjuje agresija i strahovi. Tako uspostavljate ravnotežu u organizmu. Na vama je da odaberete šta više volite u zavisnosti od vašeg vaspitanja ili opredeljenja. Kada započinjete meditaciju i opuštanje, postajete svesni onih delova tela koji su napeti, nervozni ili bolni a koje pod stresom niste mogli da osetite.

Usmeravajući svoje misli u taj deo tela, opuštate ga dajući mu energiju što se pozitivno odražava na celokupno stanje organizma.

Udobono sedite, uspravnih leđa, nogu prekrštenih u “polu-lotus” položaj, spustite ruke na kolena dlanovima okrenutim na gore. Zatovrite oči i usmerite pažnju na disanje kroz nos. Tokom udisaja napunite stomak vazduhom, a tokom izdisajata izbacite preostali deo vazduha iz stomaka, uvucite ga unutra i za trenutak ga zgrčite kako bi izašao sav vazduh. Fokus je na disanju, a ako vam misli odlutaju , samo se usredsredite na disanje. Takođe možete brojati vaše udisaje i izdisaje, od 1 do 10, pa onda ponovo početi od 1.

Cilj meditacije jeste “odmaranje uma”, stanje bez misli. Da sebe dovedete u stanje bez straha i otvorenost ka univerzalnoj ljubavi. U početku meditirajte  5-10 minuta, a kada u narednom periodu steknete praksu produžite na 15-20 minuta. Ako vam je lakše, možete da idete na jogu gde će vas instruktor navoditi kao da meditirate tokom poslednjih minuta opuštanja tela.

 

Podelite ovaj tekst: 

Za knjigu, kliknite ovde

poručite ovde knjigu

Za E-book kliknite ovde

<

Mima Miković

  • inostrano sertifikovani i akreditovani Feng Shui konsultant
  • licencirani instruktor predavač kod IPHM
  • Sertifikat USUI TEATE & TRADITIONAL JAPANESE REIKI
  • Style advisor @ CatyLine
  • Autor knjige "Feng Šui: Kineska mudrost i balkanska tradicija"

ZAKAŽITE KONSULTACIJU: Info@fengshuisrbija.com  +381616343143

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Dopašće vam se još: