Postanak planete, VEDE RUNE, arijevci

by | May 19, 2018 | Blog, Home | 0 comments

Za shvatanje postanka čoveka na Zemlji, arheologija, je učinila jedan deo. Ali čitanje starih zapisa bilo na čemu:kamenu, glinenim pločicama, metalnim….moglo je ako su arheolozi poznavali pismo. Vinčansko pismo je otkrilo mnogo istine o Vinči i postanku naše civilizacije..

Programski jezik univerzuma je pojasnio da je sila jednog naroda u jedinstvu i u slovu, dakle našoj matrici roda, što možete videti na linku.Svima vam je poznato štivo-knjige VEDA. Na kraju teksta je video iz VEDA RUNA. Imate pojašnjenja i nazive čakri ..(ČAK-energija  RA-vrtlog) kao što suusta, ledja,život, rodnik..dakle veoma poznata u našem govoru 🙂

Vedi-znanje  i RA- svetlo

AU-sopstveno RA-svetlo

U videu ćete pogledati prvi deo nastanka naše planete Zemlje.

SLOVENSKO-arijevske VEDE KNJIGA PRVA

“SANJTIJE Perun VEDE- KNJIGA Perun MUDROSTI

Sanjtije Perun Vede (Knjiga Perun Mudrosti) su jedno od najstarijih slovensko-arijskih svetih predanja. Sačuvali su ih žreci – čuvari drevnoruske inglističke crkve pravoslavnih staroveracainglinga. Originalne Sanjtije samo se naizgled mogu nazvati knjigom, jer su to zapravo ploče od plemenitog, nerđajućeg metala ispisane drevnim h’Arijevskim runama.

Drevne rune nisu slova, a ni hijeroglifi onako kako ih danas shvatamo. Rune – to su tajni likovi koji nose u sebi ogromnu količinu drevnih znanja. Ta stara runska forma pisma nije iščezla u dubini minulih vekova i hiljada godina poput drugih drevnih alfabeta, azbuka i bukvica. Ona je za žrece drevnoruske inglističke crkve pravoslavnih staroveraca – inglinga i dalje osnovni oblik pisma.

U stara vremena, h’Arijevska runika poslužila je kao temelj za izgradnju različitih uproštenih oblika pisma: drevnog sanskrta, čert i rezovi crta i razreza, devanagari pisma, anglo-saksonske i gremano-skandinavske runike, i mnogih drugih.

H’Arijevski runski oblik pisma se predaje na duhovnim seminarima drevnoruske inglističke crkve pravoslavnih staroveraca-inglinga, kako bi se sačuvao i dalje, za naše potomke, i kako drevna mudrost ne bi zamrla u bezvremenu, već da bi se i u buduće predavala s pokoljenja u pokoljenje.

Da bi se zamislilo kako Sanjtije izgledaju, treba imati u vidu da se svaka Sanjtija sastoji od 16 sloka. Svaka sloka sadrži 9 redova, a u svakom redu pod jednom crtom, koja se zove podnebesnica, iscrtano je po 16 runa.

Na svakoj ploči su po 4 sloka, po dve sa svake strane. Devet Sanjtija na 36 ploča sastavljaju Jedan Krug, i te ploče, koje sadrže ukupno 144 sloka, povezane su pomoću tri alke koje simbolizuju tri sveta: Javu (svijet ljudi), Navu (svet duhova i duša predaka) i Pravu (svetli svet slovensko- arijevskih bogova).

Devet krugova Sanjtija, koji sadrže 1296 sloka, ili 11.664 redova, ili 186.624 međusobno dejstvujućih h’Arijevskih runa, sačinjavaju smisleni likovni zbornik koji se od najdrevnijih vremena naziva –
VEDA, ili, ako koristimo latinski oblik – EDDA.

Sanjtije su pisane u formi dijaloga a zapisane su pre oko 40 000 godina. U Prvom Krugu priča se o zapovedima koje je narodima Velike Rase i Nebeskog Roda dao bog Perun; o događajima koji predstoje u budućnosti, tokom Svarogovog Kruga i Devedeset devet krugova Života, tj. tokom 40.176 godina, i mnogo o čemu drugom….”

dodatak videa iz fengshuisrbija you tube kanala

Podelite ovaj tekst: 

Za knjigu, kliknite ovde

poručite ovde knjigu

Za E-book kliknite ovde

Mima Miković

  • inostrano sertifikovani i akreditovani Feng Shui konsultant
  • licencirani instruktor predavač kod IPHM
  • Sertifikat USUI TEATE & TRADITIONAL JAPANESE REIKI
  • Style advisor @ CatyLine
  • Autor knjige "Feng Šui: Kineska mudrost i balkanska tradicija"

ZAKAŽITE KONSULTACIJU: Info@fengshuisrbija.com  +381616343143

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Dopašće vam se još: