Programski jezik univerzuma

SILA JEDNOG NARODA JE U JEDINSTVU I U SLOVU, NAŠOJ MATRICI RODA

U ovom video materijalu ćete se upoznati sa našim drevno Slovenskim davno zaboravljenim jezikom za koji se smatra da je Programski jezik koji se i danas zadržao u većem delu Slovenskih plemena, a najviše u Ruskom jeziku.

Upoznaćete se sa nekim arheološkim pronalascima koje su davno sakrivali od nas menjajući nam istinu sa lažima. Nova lingvistička istraživanja u Rusiji su otkrila da je Slovenski Jezik u stvari jezik Univezuma i sadrži u sebi prvobitan smisao, energetiku RODA, odnosno matricu i moć stvaranja sveta.

U našem Srpskom jeziku se dosta dobro sačuvao drevno Slovenski jezik i kroz ovaj video mogu da se shvate neke veoma bitne stvari i da se povežu izgubljeni pojmovi.

Snaga jedne nacije je u njenoj pismenosti i rečima koje nose u sebi matricu i energetsku snagu. Svako drevno slovensko slovo ili pojam je vezan za prirodu i naš DNK.

Kosmički paraziti odnosno oni koji vladaju ovom planetom za poslednjih 13,000 godina su uspeli da rasture i unište veliki deo naše Sloveno Arijevske kulture i na taj način su nas razjedinili.

SILA JEDNOG NARODA JE U JEDINSTVU I U SLOVU, NAŠOJ MATRICI RODA.

Za vas pripremila: Mima Mikovic,Founder of fengshuisrbija.com&catyline.com Certificated Professional Feng Shui&Crystal Healer by IPHM. Tradicional Japanese Reiki & Life Coachsertifikat-mima[1]

Pogledajte ovde Za feng shui konsultacije ili savete ili na tel. 0616343143 i 061 6343142

na svim drustvenim mrezama samo  #fengshuisrbija  info@fengshuisrbija.com[subscribe2]

mail

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error

Hvala na čitanju