Opis dešavanja, veza sa Letećim zvezdama-2020.

Šta su nam to najavile  Melania i Ivanka Tramp, šta sam predsednik Donald Tramp tokom posete Indiji? 25.februar 2020.
Pogledajte haljine, šare, cveće i ostalo što je uočljivo, sećate se da sam pisala da pratimo šta nam poručuju nekim svojim simbolima?
I za Božić, Melania je posebno dekorisala Belu kuću,  pogledajte ponovo ovaj tekst jer sam stavila video klip.

Godina pacova, yin, metal i veza sa trenutnim dešavanjima

Pacov je kineski znak koji je okrenut ka severnoj strani i predstavljen je elementom metal, yin. Njegova misija je snalaženje, gomilanje a kod nas to zovu pacovski kanali. 

Feng shui majstori sa Dalekog istoka su najavljivali štednju, pametno korišćenje zaliha, promena valutnih sistema i mnogo drugih težih stvari. S obzirom da je pacov pod yin (bolesnom) energijom, potrebna mu je yang (lekovita) energija, koja je energija akcije, vatre, zanosa, uspeha, vrhunca bilo u poslu, bilo u životu. Yang je i energija sunca, violetnog zraka i sve što sam pisala o tome.

Yin energija je predstavljena sporošću, difuznom snagom rasipanja, bolesnom energijom, lošim osećajima i svim što nas usporava.

Dakle, od početka februara, ušli smo u period inhibiranog ili sporog uspeha, zato su rekli grand masteri da se smire i balansiraju energije rasipništva. Više o ovom tekstu pročitajte ovde

 

Ivanka, sa specifičnom šarom na haljini

 

Godišnje Leteće zvezde 2020. i dešavanja

Ko god je ispratio Godišnje leteće zvezde za 2020. imao je priliku da shvati šta znači žuta petica-5- koja je ove godine na istoku. Pošto je to najgora zvezda (bolesti, najgore ishodi), moglo se i očekivati ono što se desilo baš na Dalekom istoku, prvo u Kini!
Zemlje istoka, gledajući od Srbije su: Rumunija, Kina, Baku, Južna Koreja, Daleki istok…itd
Na severozapadu je ove godine dobra zvezda 8 ali…..vidite šta se dešava. Ona traži rad i red, disciplinu i umeće, razmenu iskustava, neprekidno informativno polje i seniore, mentore, to je važno. Pomoć od mentora, starijih ali i boga-kosmosa je ogromna. Jedni drugima prenose iskustvo i znanje, tako da ne bi trebalo da  kritikuju sve penzionere, oni su uglavnom uredni i imaju znanje i mudrost. A oni koji su prošli 1941-1944. policijski čas, možda su bili mali ali se sećaju svega, pa sve to dobro poštuju.
Severozapad je sa brojem 8 koji će duplirati težinu uspeha, kao težak rad do završetka i na kraju uspeh. Ovaj broj jeste sveti broj u kineskoj filozofiji koju svi znate kao feng shui. Nosi dupliranje bogatstva, nepresušan izvor informacija, ljubav, yin i yang, mir i kontemplaciju i novac.
S obzirom da  donosi ove godine neprekidna znanja i izvor informacija od mentora, a to je trenutno (zbog virusa) razmena iskustava iz zemalja, pomoć i na kraju uspeh. Pogotovo od muderih glava, savetnika i mentora, jer je u ovim trenucima jako važno biti u timu.
Nemojte olako prihvatati savete na internetu, imajte pametnan pristup i istražujte, čitajte i razmislite da li je tačno. Sada je googl, you tube, face book i tviter pod jurisdikcijom saveznika predsednika Trampa, oslobodioca od zla. Zato, ništa više nije cenzurisano pa čitajte i istražujte.
Zemlje severozapada, gledajući od Srbije su: Slovenija, Engleska, Francuska, Kanada itd
 
Na strani jugozapada je zvezda broj 4, ove godine. Velika pomoć od strane žena, i to je jedna od najvažnijih stvari sada jer je primarna dobra komunikacija, saosećajnost, ljubav, empatija i sve što čini žensku dušu, a pomaže planeti zemlji i nama zemljanima.
Majčinska ljubav se stacionirala baš na svom mestu jugozapada, ove godine, što je tripliralo njen važan uticaj. Energija žena će smirenijim tonom pojačati razum muškaraca, pogotovo profesora, doktora i onih na vrhu vlasti. Njihova smirenost je presudna u komunikaciji, pa nemojte da vas čudi što su oko mnogih političara po svetu trenutno žene koje su savetnici.
Traži se način dobre kordinacije svih postupaka jer žene imaju drugačiji duh, majčinski osećaj i pristup svim odlukama i odnosu prema planeti, neki vid više tolerancije i smirivanja panike.
Sledi nam, posle teškog rada oko ove pošasti, velika ljubav prema svima koju  će žene podeliti kroz svoje srce.
Zato se opustite i budite uredni u pravlima koja su nam se sad globalno nametnula. Svaka zemlja ima svoja pravila ali kao što primećujete, polako nam se pravila usaglašavaju, što će dovesti do planetarno istih stvari, a to je završetak pandemije i boljitak. Sve ima svoje vreme, pa ga sačekajmo kako treba.
Na severu, ove godine je zvezda broj 3 ali još gore je što je ovde i lošija energija zvana Veliki Vojvoda Jupiter, strog i jak general. Gore u skandinavskim zemljama, dakle na severu, ljudi  su generalno okrenuti više ka razumu nego ka srcu, pa slušaju šta vlast govori i biće mirnije kod njih. Samo je važno smiriti se i ne biti paničar.
Zemlje severa gledajući od Srbije su:Finska, Poljska, Norveška, Švedska, Mađarska, Češka, Slovačka itd
Na jugu, gde su inače narodi sa većim temperamentom, se desila eskalacija jer su buntovnici, ljudi koji slušaju dušu,time mislim i na dolazak imigranata i sve što se dešava. Upravo se na jugu nalazi  bolesna zvezda 2 koja je samo još više rasturila nervozu i unela više nereda i haosa. Podsećam na dešavanja u Turskoj i Grčkoj oko migranata.
Zemlje juga gledajući od Srbije su: Makedonija, Grčka, Egipat, Kipar, Afrika itd.

 

Ova 2020.godina zlatnog metala -pacova, najavljivala je bogatstvo, mada i sakrivenih rupa na koje sam skretala pažnju, oko kupovine zlata i srebra kao i pada berze i većih gubitaka. To je zbog moćne ratoborne zvezde 7 koja je ove godine zaposela centar stana, cetar države, centar kontinenta.

Tako da nam globalno predstoji ili sukob na svim nivoima ili tolerancija i mirno rešavanje problema koji su trenutno izazvani na celoj planeti. To može da znači i pomoć od strane okolnih dobrih zvezda po feng shui, ali i dobrih zemalja koje nam nude pomoć.

Lokalno gledajući, mi na Balkanu, više ex YU smo taj centar. Zato je jako važna komunikacija, saveti i tolerancija od strane žena, stvaranje timskog rada, pažljivo saniranje situacije u kojoj smo sada.

Timski rad sa svim zemljama.

Sa severoistoka nam dolazi nov život, nove stvari i neka inovacija pa bih mogla samo da nagađam, možda i lek za virus. Tamo je zvezda broj 1 i ona nagoveštava mnogo promena, uspeha, a na toj strani je Rusija ( Ukrajina, Kazahstan i još par zemalja), pa možemo shvatiti da će odande sve novo krenuti.
Nije za nagađanje, ali njihovi lekari i naučnici već imaju dosta novih tehnologia koja su obelodanjene ili će tek biti.
Sačekajmo ovo sa radošću 🙂
Zapadna strana je vezana ove godine za zvezdu 9 koja najavljuje nova dešavanja u sledećem periodu globalno, smiraj, skupljanje svih dostignuća, razmišljanje o ukidanju starog sistema i najavu novog. Možda izgleda teško, ali će zapad imati ključnu ulogu u završetku navika, odnosa ka porodici, hrani, novcu, koje se nisu pokazale najbolje.
Zemlje zapada gledajući od Srbije su: Italija, Španija, Portugalija, Amerika itd.
Spas za ekonomiju posle svega kroz šta planeta zemlja prolazi  je na jugoistoku, gde je zvezda broj 6.
Taj sektor je dobra veza sa Logosom, sa višim sferama u koje ubrajam i IT i sve što nam internet i elektonski digitalni svet daje kroz nove tehnologije. Broj 6 je vezan za više novca, bolju solventnost, promenu finansijskog sistema i nov način rada.
Zemlje jugoistoka su:Turska, Saudi Arabija, Kipar, Izrael, Indija,  Sri Lanka, Tajland, Australija itd
Sačekajmo da vidimo, neka se sve zemlje ujedine, jedna drugoj da pomažemo i uspostavimo timski rad za spas planete zemlje.
Srećno nam svima, zemljani.
Please follow and like us:
mail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error

Hvala na čitanju