Opis dešavanja, veza sa Letećim zvezdama-2020.

Update 26.juna 2020.
Šta su nam to najavile  Melania i Ivanka Tramp, šta sam predsednik Donald Tramp tokom posete Indiji? 25.februar 2020.
Pogledajte haljine, šare, cveće i ostalo što je uočljivo, sećate se da sam pisala da pratimo šta nam poručuju nekim svojim simbolima?
I za Božić, Melania je posebno dekorisala Belu kuću,  pogledajte ponovo ovaj tekst jer sam stavila video klip.

Godina pacova, yin, metal i veza sa trenutnim dešavanjima

Pacov je kineski znak koji je okrenut ka severnoj strani i predstavljen je elementom metal, yin. Njegova misija je snalaženje, gomilanje a kod nas to zovu pacovski kanali. 

Feng shui majstori sa Dalekog istoka su najavljivali štednju, pametno korišćenje zaliha, promena valutnih sistema i mnogo drugih težih stvari. S obzirom da je pacov pod yin (bolesnom) energijom, potrebna mu je yang (lekovita) energija, koja je energija akcije, vatre, zanosa, uspeha, vrhunca bilo u poslu, bilo u životu. Yang je i energija sunca, violetnog zraka i sve što sam pisala o tome.

Yin energija je predstavljena sporošću, difuznom snagom rasipanja, bolesnom energijom, lošim osećajima i svim što nas usporava.

Dakle, od početka februara, ušli smo u period inhibiranog ili sporog uspeha, zato su rekli grand masteri da se smire i balansiraju energije rasipništva. Više o ovom tekstu pročitajte ovde

 

Ivanka, sa specifičnom šarom na haljini (da ne kažem da liči na onaj virus, da ga ne pominjem)

 

Godišnje Leteće zvezde 2020. i dešavanja

Ko god je ispratio Godišnje leteće zvezde za 2020. imao je priliku da shvati šta znači žuta petica-5- koja je ove godine na istoku. Pošto je to najgora zvezda (bolesti, najgore ishodi), moglo se i očekivati ono što se desilo baš na Dalekom istoku, prvo u Kini!
Zemlje istoka, gledajući od Srbije su: Rumunija, Kina, Baku, Južna Koreja, Daleki istok…itd
Na severozapadu je ove godine dobra zvezda 8 ali…..vidite šta se dešava. Ona traži rad i red, disciplinu i umeće, razmenu iskustava, neprekidno informativno polje i seniore, mentore, to je važno. Pomoć od mentora, starijih ali i boga-kosmosa je ogromna. Jedni drugima prenose iskustvo i znanje, tako da ne bi trebalo da  kritikuju sve penzionere, oni su uglavnom uredni i imaju znanje i mudrost. A oni koji su prošli 1941-1944. policijski čas, možda su bili mali ali se sećaju svega, pa sve to dobro poštuju.
Severozapad je sa brojem 8 koji će duplirati težinu uspeha, kao težak rad do završetka i na kraju uspeh. Ovaj broj jeste sveti broj u kineskoj filozofiji koju svi znate kao feng shui. Nosi dupliranje bogatstva, nepresušan izvor informacija, ljubav, yin i yang, mir i kontemplaciju i novac.
S obzirom da  donosi ove godine neprekidna znanja i izvor informacija od mentora, a to je trenutno (zbog virusa) razmena iskustava iz zemalja, pomoć i na kraju uspeh. Pogotovo od mudrih glava, savetnika i mentora, jer je u ovim trenucima jako važno biti u timu.
Nemojte olako prihvatati savete na internetu, imajte pametnan pristup i istražujte, čitajte i razmislite da li je tačno. Sada je googl, you tube, face book i tviter pod jurisdikcijom saveznika predsednika Trampa, oslobodioca od zla. Zato, ništa više nije cenzurisano pa čitajte i istražujte. Ako nalete neke cenzure, to su jako duboke vladavine, što su nakraju prouzrokovale i otkrivanje ili curenje vesti iz Vikiliksa (u martu, aprilu 2020. update).
Zemlje severozapada, gledajući od Srbije su: Slovenija, Engleska, Francuska, Kanada itd.
 
Na strani jugozapada je zvezda broj 4, ove godine. Velika pomoć od strane žena, i to je jedna od najvažnijih stvari sada jer je primarna dobra komunikacija, saosećajnost, ljubav, empatija i sve što čini žensku dušu, a pomaže planeti zemlji i nama zemljanima.
Majčinska ljubav se stacionirala baš na svom mestu jugozapada, ove godine, što je tripliralo njen važan uticaj. Energija žena će smirenijim tonom pojačati razum muškaraca, pogotovo profesora, doktora i onih na vrhu vlasti. Njihova smirenost je presudna u komunikaciji, pa nemojte da vas čudi što su oko mnogih političara po svetu trenutno žene koje su savetnici.
Traži se način dobre kordinacije svih postupaka jer žene imaju drugačiji duh, majčinski osećaj i pristup svim odlukama i odnosu prema planeti, neki vid više tolerancije i smirivanja panike.
Sledi nam, posle teškog rada oko ove pošasti, velika ljubav prema svima koju  će žene podeliti kroz svoje srce.
Zato se opustite i budite uredni u pravlima koja su nam se sad globalno nametnula. Svaka zemlja ima svoja pravila ali kao što primećujete, polako nam se pravila usaglašavaju, što će dovesti do planetarno istih stvari, a to je završetak pandemije i boljitak. Sve ima svoje vreme, pa ga sačekajmo kako treba.
(26.6.2020  dopisano-Nakon dešavanja oko pandemije, nagovestili su drugi talas koji se naprasno pojavio opet u Kini, Pekingu, koji se proširio po Balkanu. Kako tako, nikome nije jasno, ali je evidentna panika i strah koja je nazvana feardemija-strah pandemija. Zato se vi držite saveta iz gornjeg teksta, samo ljubav i mir).
Na severu, ove godine je zvezda broj 3 ali još gore je što je ovde i lošija energija zvana Veliki Vojvoda Jupiter, strog i jak general. Gore u skandinavskim zemljama, dakle na severu, ljudi  su generalno okrenuti više ka razumu nego ka srcu, pa slušaju šta vlast govori i biće mirnije kod njih. Samo je važno smiriti se i ne biti paničar.
Zemlje severa gledajući od Srbije su:Finska, Poljska, Norveška, Švedska, Mađarska, Češka, Slovačka itd.
(update 26.6.2020. Kao što ste videli, svi su na kraju pominjali najpametniji potez ovih zemalja oko pandemije koji su nazvali “švedski scenario”.)
Na jugu, gde su inače narodi sa većim temperamentom, se desila eskalacija jer su buntovnici, ljudi koji slušaju dušu,time mislim i na dolazak imigranata i sve što se dešava. Upravo se na jugu nalazi  bolesna zvezda 2 koja je samo još više rasturila nervozu i unela više nereda i haosa. Podsećam na dešavanja u Turskoj i Grčkoj oko migranata.
Zemlje juga gledajući od Srbije su: Makedonija, Grčka, Egipat, Kipar, Afrika itd.

 

Ova 2020.godina zlatnog metala -pacova, najavljivala je bogatstvo, mada i sakrivenih rupa na koje sam skretala pažnju, oko kupovine zlata i srebra kao i pada berze i većih gubitaka. To je zbog moćne ratoborne zvezde 7 koja je ove godine zaposela centar stana, cetar države, centar kontinenta.

Tako da nam globalno predstoji ili sukob na svim nivoima ili tolerancija i mirno rešavanje problema koji su trenutno izazvani na celoj planeti. To može da znači i pomoć od strane okolnih dobrih zvezda po feng shui, ali i dobrih zemalja koje nam nude pomoć.

Lokalno gledajući, mi na Balkanu, više ex YU smo taj centar. Zato je jako važna komunikacija, saveti i tolerancija od strane žena, stvaranje timskog rada, pažljivo saniranje situacije u kojoj smo sada.

Timski rad sa svim zemljama. (kao što jei vidno, od pisanja ovog teksta do 26.juna došlo je do mnogih promena u vidu mirne komunikacije među državnika. Jedini sukob je u samoj Americi gde je došlo do nereda i mnogih divljaštava što je nezapamćeno. Vidite da je to baš kulminiralo u centru Amerike gde je ova 7 ratoborna zvezda).

Sa severoistoka nam dolazi nov život, nove stvari i neka inovacija pa bih mogla samo da nagađam, možda i lek za virus. Tamo je zvezda broj 1 i ona nagoveštava mnogo promena, uspeha, a na toj strani je Rusija ( Ukrajina, Kazahstan i još par zemalja), pa možemo shvatiti da će odande sve novo krenuti.
Nije za nagađanje, ali njihovi lekari i naučnici već imaju dosta novih tehnologija koja su obelodanjene ili će tek biti.  Sačekajmo ovo sa radošću 🙂
Zapadna strana je vezana ove godine za zvezdu 9 koja najavljuje nova dešavanja u sledećem periodu globalno, smiraj, skupljanje svih dostignuća, razmišljanje o ukidanju starog sistema i najavu novog. Možda izgleda teško, ali će zapad imati ključnu ulogu u završetku navika, odnosa ka porodici, hrani, novcu, koje se nisu pokazale najbolje.
Zemlje zapada gledajući od Srbije su: Italija, Španija, Portugalija, Amerika itd.
Spas za ekonomiju posle svega kroz šta planeta zemlja prolazi  je na jugoistoku, gde je zvezda broj 6.
Taj sektor je dobra veza sa Logosom, sa višim sferama u koje ubrajam i IT i sve što nam internet i elektronski digitalni svet daje kroz nove tehnologije. Broj 6 je vezan za više novca, bolju solventnost, promenu finansijskog sistema i nov način rada.
Zemlje jugoistoka su:Turska, Saudi Arabija, Kipar, Izrael, Indija,  Sri Lanka, Tajland, Australija itd.
(up date 26.6.2020.-Najavljivali su da će krenuti odavde novi finansijski sistem i zlato. Kao što se pričalo, nove stvari su i krenule iz Indonezije, a sada su Belu kuću i Tramp tower obojili u zlatno. Znači da se već krenulo sa novim novcima koji su sa zlatnom podlogom (ne kao ove što su se štampale bez pokrića- you tube https://youtu.be/0AVjU2z-bHw
Sačekajmo da vidimo, neka se sve zemlje ujedine, jedna drugoj da pomažemo i uspostavimo timski rad za spas planete zemlje.
Srećno nam svima, zemljani.
mail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error

Hvala na čitanju