Šta nas čeka u 2020.-TV KCN

Šta nas očekuje u ljubavi, novcu? Muška energija je u 2020.je podržana sa boljim solventnim prilikama, poslovima. Ujedno je tu i jaka ženska eneregija koja je ove godine dobila sjajnu zvezdu romanse i ljubavi, edukacije i akademskih učenja.

Svake godine se spremamo za proslavu nove godine. Čistimo stan, završavamo neke poslove, obračune, dugove ili opraštamo i idemo u novu dimenziju ljubavi i shvatanja. Uvek se nadamo da će biti bolja nego prošla. Ovo je samo  deo od nekih običaja za novu godinu.  Kako da okitimo jelku, koji su simboli na jelci, šta od feng shui simbola staviti na nju.

Uz Novu godinu i nova energija

Kako da okitimo jelku, koji su simboli na jelci, šta od feng shui simbola staviti na nju. Možete staviti novčiće za privlačenje bogatstva, faset kuglu, slon figuricu, srca za ljubav, sveća kao element vatre.

Za ovu Novu godinu, predlog je da se obuče nešto zlatno, belo i crveno.  Ako više volite, možete i crno /elemen tvode/ zlatno /element zlata i bogatstva/ i crveno /vatra/. Stavite u tašnicu ili džep zlatne novčiće, ingot, citrin kristal.

Muška energija je u 2020.je podržana sa boljim solventnim prilikama, poslovima. Ujedno je tu i jaka ženska eneregija koja je ove godine dobila sjajnu zvezdu romanse i ljubavi, edukacije i akademskih učenja. Što je jača ljubav i shvatanje, to je bolji odnos muške yang i ženske yin enegije na celoj planeti.

Boje u feng shui

Elementi voda, zlato, vatra

Obucite crno i crveno

Mima Miković,  inostrano certifikovani  i akreditovani Feng Shui konsultant i Kristaloterapeut i licencirani instruktor predavač kod IPHM  sertifikat-mima[1]

Inostrani Certifikat USUI TEATE  i  TRADITIONAL JAPANESE  REIKI by  DAVE KING.   Life Coach.  061 63 43 143 info@fengshuisrbija.com

mail

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error

Hvala na čitanju