GDE se drži figura nasmejanog BUDE

Često dobijam pitanja u vezi sa feng shui lekovima ili simbolima

Jedno od pitanja:

Poštovanje, možete li mi reći figuru nasmejanog Bude ili Buda za novac, da li mogu da ga držim u spavaćoj sobi, negde sam prčitalada mogu usamljene devojke, pa me zanima vaše mišljenje?

ODGOVOR: Nasmejani Buda ili Happy Buda je feng shui simbol za materiju, novac, bogatstvo.

Druga krajnost slike ili figurice Bude u postu, molitvama i kontemplacijama, je mršavi Buda. Objasniću šta je razlika i kako je došlo do ovog dijametralno razliitog stanja i z koga su porizašle figurice kao feng shui simboli za materiju i drugi za duhovnost.

Posle spoznaje jedne strane-materijalne, Buda je otišao u drugu krajnost, post i asketizam, duhovnost. Onda je shvatio da je sredina najbolji i najoptimalniji put kroz život.

Dakle, ovaj SIMBOL -figura nasmejanog BUDE se postavlja na mesto gde se vidi sa ulaznih vrata. Takođe na mestu vašeg oltara za novac, na jugoistoku.

Naravno uvek u dnevnoj sobi, jer tu gledate vaše feng shui simbole. Feng shui simboli rade na nivou podsvesti . Neka druga postavka je gde vam kaže feng shui savetnik u ovoj godini, po Letećim godišnjim zvezdama. Postavite ispod ili na njega neku novčanicu ili kovanicu koja je validna.

Ako je veća figura, povremeno ga pomaziti po stomaku. Vremenom, kako raste vaša solventna moć, tako ga promenite za većeg. Dakle kupiti veću figuricu Bude.

Pogledajte VIDEO snimak kako su na Tajlandu postavili Budu u radnji za prodaju nameštaja od tikovog drveta  Buda za novac od tikovine-VIDEO  II deo-Tajland kroz prizmu Feng shui..

 

A možete pogledati i ovog Budu

Feng shui simboli- svi VIDEO

Za vas pripremila: Mima Mikovic,Founder of fengshuisrbija.com&catyline.com Certificated Professional Feng Shui&Crystal Healer by IPHM. Tradicional Japanese Reiki & Life Coachsertifikat-mima[1]

Pogledajte ovde Za feng shui konsultacije ili savete ili na tel. 0616343143

na svim društvenim mrezama samo  #fengshuisrbija  info@fengshuisrbija.com

 

mail

Comments

loli
17/08/2019 at 10:51

A, gde se drzi mrsavi Buda?Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error

Hvala na čitanju