GDE se drži figura nasmejanog BUDE

by | Aug 19, 2015 | Feng shui simboli, Home | 1 comment

Pitanja koja vas ineteresuju u vezi sa figurom Bude. Ima raznih figurica od tankog do nasmejanog Bude. Svi su različiti kao i njihova ismbolika.

Poštovanje, možete li mi reći figuru nasmejanog Bude ili Buda za novac, da li mogu da ga držim u spavaćoj sobi, negde sam prčitalada mogu usamljene devojke, pa me zanima vaše mišljenje?

ODGOVOR: Nasmejani Buda ili Happy Buda je feng shui simbol za materiju, novac, bogatstvo.Druga krajnost slike ili figurice Bude u postu, molitvama i kontemplacijama, je mršavi Buda. Objasniću šta je razlika i kako je došlo do ovog dijametralno različitog stanja iz koga su porizašle figurice kao feng shui simboli za materiju i drugi za duhovnost.

Posle spoznaje jedne strane-materijalne, Buda je otišao u drugu krajnost, post i asketizam, duhovnost. Onda je shvatio da je sredina najbolji i najoptimalniji put kroz život.Dakle, ovaj SIMBOL -figura nasmejanog BUDE se postavlja na mesto gde se vidi sa ulaznih vrata. Takođe na mestu vašeg oltara za novac, na jugoistoku.

Naravno uvek u dnevnoj sobi, jer tu gledate vaše feng shui simbole. Feng shui simboli rade na nivou podsvesti . Neka druga postavka je gde vam kaže feng shui savetnik u ovoj godini, po Letećim godišnjim zvezdama. Postavite ispod ili na njega neku novčanicu ili kovanicu koja je validna.

Ako je veća figura, povremeno ga pomaziti po stomaku. Vremenom, kako raste vaša solventna moć, tako ga promenite za većeg. Dakle kupiti veću figuricu Bude.

Pogledajte VIDEO snimak kako su na Tajlandu postavili Budu u radnji za prodaju nameštaja od tikovog drveta  Buda za novac od tikovine-VIDEO  II deo-Tajland kroz prizmu Feng shui..

A možete pogledati i ovog Budu

Feng shui simboli- svi VIDEO

 

 

Mima Miković, inostrano sertifikovani Feng Shui konsultant i kristaloterapeut i akreditovani izvršni instruktor predavač i škola  kod IPHM, pišite mi na info@fengshuisrbija.com ili se javite na 061 63 43 143sertifikat-mima[1]

Life Style Coach by Caty Line, Inostrani Certifikat USUI TEATE i TRADITIONAL JAPANESE REIKI by Dave King.

Knjiga se može kupiti u Laguna knjižarama ili na Laguna sajtu    ili   E-Book  kliknite ovde Pogledajte i sajt o life style www.catyline.com

 

Podelite ovaj tekst: 

Za knjigu, kliknite ovde

poručite ovde knjigu

Za E-book kliknite ovde

<

Mima Miković

  • inostrano sertifikovani i akreditovani Feng Shui konsultant
  • licencirani instruktor predavač kod IPHM
  • Sertifikat USUI TEATE & TRADITIONAL JAPANESE REIKI
  • Style advisor @ CatyLine
  • Autor knjige "Feng Šui: Kineska mudrost i balkanska tradicija"

ZAKAŽITE KONSULTACIJU: Info@fengshuisrbija.com  +381616343143

1 Comment

  1. loli

    A, gde se drzi mrsavi Buda?

    Reply

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Dopašće vam se još: