Leteće zvezde

by | Apr 25, 2017 | Blog, Home | 0 comments

Poznata je suština i rad svega na Planeti Zemlji: promena i kretanje kao izlazaki zalazak sunca, dan i noć, promena godišnjih doba, hladno  toplo. Udrevnoj kineskoj nauci feng šui, svakog minuta, dana i godine dolazi do menjaja dobrih i loših energija.

Eenergija promena ili godišnje leteće zvezde

Tako postoji promena energije u prostoru koja se dešava svake Nove Kineske godine koja se zove GODIŠNJE LETEĆE ZVEZDE. Ako još uvek niste uradili postavku nekih feng shui simbola, sada je vreme da to uradite.

Nisu bukvalno zvezde, jer nemaju veze sa astronomijom ili astrologijom. One se cirkularno kreću po prostoru i svake godine se pomeraju za jedan drugi sektor u prostoru. Predstavljaju živi simbol za definisanje energija, koje se nalaze u prostoru.Ove godine je po kineskom kalendaru 28.januara 2017.

Postoje dobre i korisne zvezde koje pojačavaju energiju u tom delu prostora.Takodje loša energija zvezde izaziva probleme na tom sektoru stana.  Zato bi  trebalo da se postave posebni feng šui lekovi baš za tu oblast.

 

Dobre zvezde i odlične energije

Maksimalno pojačati uticaj dobrih zvezda za dobijanje najbolje iz godine

 

kristalna drvca

#1      Zvezda  pobede se nalazi u CENTRU

 

Donosi  pobedu nad konkurencijom, u karijeri, učenju kao i uspeh na svim nivoima u kući, poslu, državi, planeti. Godina vatrenog petla ima dosta mogućnosti stvaranje novca i potencijala za bogatstva. Boje ove godine su plava i njene nijanse, siva, bela, metalne boje.    Šta je CENTAR prostora 

FENG SHUI POJAČIVAČI: Drvce od kristala, metalni dekori, voda i fontana

 

 

#4      Zvezda romanse i učenja  je na SEVEROISTOKU

 Ova zvezda je vezana za romansu i brak ili partnerstvo. Tako i donosi sreću  uškoli, fakultetu, uspeh u bilo kom učenju i polaganju nekih ispita ili sertifikata.

Za učenje je dobro staviti neke knjige iz oblasti koja vas interesuje.

Boje su plava, tirkiz, crna, siva, ili čak neka vazna u tim bojama. Takodje okrugla posuda od stakla sa vodom. Lepe slike zaljubljenog para, labudova, mandarinske patkice, figurice u zagrljaju ili u paru.Fotografije voljene osobe da pojača ljubav.

 

zlatni ingot

 #6       NEBESKA SREĆA zvezda je na SEVERU  

Sever je inače mesto karijere i vodenog elementaDonosi sreću  i to kroz teoriju i komunikaciju i dobra uopšte za posao i karijeru.

 

Boje za ovu godinu su siva, srebrna, zlatna, bela i sve što volite od metalnih boja kao i boje plava, tirkiz, crna. Ovde postavite dosta metalnih detalja, ali i predmete u staklo plavkastoj boji, dakle kao nebo i ogledalo  jer je to pojačivač vode i karijere.

Možete i plave kristale, drevnih kineskih 6 novčića ili drevni kineski novčić zlatni ingot.

 

# 8    Zvezda izobilja i bogatstva  je na ISTOKU ove godine

Ona donosi obilje i bogatstvo,sreću i  energiju novca, zvezda uspeha i napretka. Istok je mesto inovacija i novih mudrih saveta. Stavitekao dekor više zemljanih boja kao braon, pesak, glina, terakot. Jako su dobri i stakleni  detalji ali i kristal citrin, pirit, aventurin, ametist, koji će pomoći ovoj zvezdi u uspehu, ove godine. Koristite u broju 8 jer pojačava dejstvo zvezde. Biljke i drvo novca ili krasula, obavezno.

 

   #9     Zvezda  je na JUGOISTOKU

Zvezda budućnosti ili sveukupna zvezda.Jačina i moć zvezde #9 je vezana i za broj 9 kao završetak ciklusa, skup svih iskustava, prelazak u novo doba, nova iskustva i ono što vas čeka usledećoj godini.Donosi sreću, priznanja, budući prosperitet.

Dekorišite prostor sa 9 brojem. Izuzetno je dobar feng shui simbol 9 ili 3 komada srećnih bambusa. Postavite i drvene biljke i cveće šta se vama dopada i zavisi od veličine prostora. Faset kristalnu kuglu za pojačavanje sreće

 

LOŠE ENERGIJE VELIKOG VOJVODE JUPITERA, TRI UBISTVA i ZVEZDE

 

 

 

Način smirivanja ili kontrole loših zvezda jeste da se otkriju  sve loše zvezde koje aktiviraju nesreću i onda ih smiriti sa feng shui simbolima i lekovima.

Oni mogu biti u obliku boja, materijala za tu stranu sveta, nekih mirisa ili ogledala, akvarijuma, fontanebiljaka, kristala itd. Drugi feng shui lekovi su drevni kineski koje možete da stavljate isključivo ako volite.

*ISTOK je napadnut energijom koju zovemo TRI UBISTVA, koji može da donese stres i tugu u život a i donosi prirodne katastrofe na prostorima na istoku i na istoku planete zemlje.

Poznate figurice protiv ove zvezde su PI YAO i FU psi.

ZAPAD pogadja VELIKI VOJVODA JUPITER,ne voli da se uznemirava,ali nevoli ni da se direktno gleda u njega. Bez renoviranja, galame, jakog zatvaranja vrata i svadje. radicionalan lek je Pi Yao.

*ŽUTA PETICA je locirana na je na strani sveta JUGA, sektor prostora treba da se tretira kao i ostale bez adaptacije, lomljenja renoviranja, buke. Ako se uznemirava ovaj deo prostora, može momentalno da utiče na zdravlje. Lek je metal.

 NEGATIVNE ZVEZDE

 

 # 2     Bolesna zvezda na SEVEROZAPADU

  Utiče na zdravlje, u kući i u poslovnom prostoru, bolesti, lošu sreću, stres, stomačne probleme, ogovaranja, nož u ledja, disharmoniju u okviru porodice ili firme, medju kolegama.

Boje koje možete koristiti su siva, bela, metalna i metalni detalji kao što je zlato srebro bakar.Izbegavajte crvenu, ljubičastu, jaku žutu ili oranž boju.

Takodje plavi kristal ili poludragi kamen koji se zove LAPIS LAZULI, ili SODALIT, jer su to jako dobri kristali za umirenje.ili 6 novčića uvezanih u crvenu vrpcu.

 

Veliki Vojvoda Jupiter

#3    Svadljiva zvezda  je na ZAPADU

 

Ona donosi svadje, ljutnju, rasprave, nesporazume i probleme sa zakonom, napetost i stres.

Postavite neke crvene vatrene dekore ili jako ljubičasta purpurna boja.Takodje metalne detalje, metalni ram za slike, boje siva, metalno bakar, zlatna, srebrna.

 

  

 Najlošija ŽUTA PETICA #5 zvezda je na JUGU

Može  doneti ozbiljne nesreće, nezgode i opasnosti ako nije potisnuta ili ukroćena, kako se to kaže feng shui rečnikom. Koristite boje metala kao zlatna, srebrna i vode, plava, tirkiz.

Postaviti metalne predmete ili ornamente, ovalnog ili okruglog oblika, metalne sprave za vežbanje, alat ili ukrase.Čuvajte prostor na jugu u miru, tišini, bez jake muzike i slično.

 

    Zvezda  #7 je na strani JUGOZAPAD

Donosi pljačke, provale, uznemirenja i sukobe, kradje i pucanje brakova i partnerstva. Boje su plave teget, tirkiz ili nešto crne, ako volite. Takodje dekor u tim bojama ili figurice koje su vezane za vodu (kormilo, slika vode, mora, delfini, gejzira, broda) brodić, teget. Plavi kristali tirkiz, crni obsidijan, pirit metalni kristal, hematit.

I najjači simbol je plavi slon.

Paziti na vatru i dim.Čuvajte prostor u miru i tišini i glavna vrata i prozore zatvorene.

Za Magičnu zonu piše Mima Miković

 

Tekst napisala: Mima Mikovic, inostrano certifikovani  i akreditovani Feng Shui   konsultant i Kristaloterapeut i licencirani instruktor predavač kod IPHM  sertifikat-mima[1]
Inostrani  Certifikat USUI TEATE  i  TRADITIONAL JAPANESE  REIKI by  DAVE KING.    Life Coach  tel:061 6343143 ili 0616343142          Email: info@fengshuisrbija.com 

Pogledajte i sajt o life style www.catyline.com

[paypal_donation_button]

Podelite ovaj tekst: 

Za knjigu, kliknite ovde

poručite ovde knjigu

Za E-book kliknite ovde

<

Mima Miković

  • inostrano sertifikovani i akreditovani Feng Shui konsultant
  • licencirani instruktor predavač kod IPHM
  • Sertifikat USUI TEATE & TRADITIONAL JAPANESE REIKI
  • Style advisor @ CatyLine
  • Autor knjige "Feng Šui: Kineska mudrost i balkanska tradicija"

ZAKAŽITE KONSULTACIJU: Info@fengshuisrbija.com  +381616343143

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Dopašće vam se još: