Merkaba telo-vozilo za ulazak u 5 D

by | Mar 22, 2020 | Blog, Home, Opšti progres | 0 comments

Aura oformljena je isto što i merkaba, i ostali nazivi sa slike. Potrebno zbog mnogih stvari, ponajviše da vam daje mir, osećaj sigurnosti, zaštitu, dodir sa višem JA i česticom stvaraoca u sebi, dodir sa Kosmosom, dodir sa samim sobom.

Promene ulaskom u novo godišnje doba

Kada je promena i ulazak u novo godišnje doba, dolaze nam promene na planeti u vidu jakih talasa. Sada su krenule oko 20.marta kada smo ušli u prolećni ekvinocij.
Očekuju nas novi jaki talasi, u sledećih par sati../danas je 22.3. 2020-13,20/ osetićete čudan osećaj u srčanoj čakri kao i u korenskoj ili prvoj čakri.
Dešavaju se dodatne promene u vidu talasa koji dolaze na planetu.  Zbog toga je potrebno da o, aura oformljena je isto što i merkaba, i ostali nazivi sa slike. Potrebno zbog mnogih stvari, ponajviše da vam daje mir, osećaj sigurnosti, zaštitu, dodir sa višem JA i česticom stvaraoca u sebi, dodir sa Kosmosom, dodir sa samim sobom.jačamo svoje telo i stvorimo jaku energetsku zaštitu koja nam pomaže da lakše  pređemo u 5.dimenziju.
Pisala sam o tome u više tekstova, pa pronađite u ovom tekstu neke. To je potvrđeno i današnjom slikom šumanove rezonance 22.3.2020..
Zbog toga je potrebno dobro uraditi na svom merkaba telu ili takozvanom vozilu, koje se nalazi oko vas, kao romboidi a zaslužno je da nam pomogne prelaz iz 3-dimenzije u 5.dimenziju.

Šta je Merkaba telo

Merkaba telo je nevidljivo telo ili vozilo, koje vam pomaže da se laganije i manje naporno uvedemo u petu dimenziju ili 5D. To je dosta naporan proces bio od prethodne 2 godine a sada još traje.
Oko vaše aure se stvara i pojačava merkaba telo koje vam pomaže da dobro primite ovaj bljesak koji inače dolazi iz kosmosa.

Kako da uđemo u stanje meditativno i pojačamo merkaba

 

Potrebno je da se opustite, da stanete, okrenite se kao u jogi ka istoku i uradite ovu vežbu:
Čvrsto, bosim nogama stanite na površinu, u ovom slučaju naše sobe jer smo u izolaciji. Svoj prostor očistite reiki ili nekom tehnikom koju poznajete. Možete i kristalima kao vid energetskog čišćenja prostora. Takođe imate i način zaštite i čišćenja u položaju piramide samo oko vas ili celog vašeg stana.
Uradite sinhronizovanje vaših čakri kroz položaj namaste kod srca, polako.
Smirite se i polako povucite energiju majke zemlje kroz čakre na stopalima, ka gore, kroz 1.čakru ili korensku. To izgleda kao da neku nit svetlosti povlačite odozdo ka gore. Sve radite zatvorenih očiju, da biste mogli da vizualizujete taj snop energije ili tu nit kako sam je nazvala.
I idite do srca, pa gore ka 6. i 7. čakri i do 8. i 9. koje se nalaze nekih 50 cm iznad naše glave. Ili iznad temene čakre, na vrhu glave.
Kada formirate taj snop energije izgledaće kao gejzir pa ga iskontrolišite da se vrati ka vama. To ovako izgleda:
Napravite u mislima kao neki tuš koji vas odozgo posipa i provucite ga mislima do dole, oko vašeg tela. Ovaj tuš je energetski i može biti zlatno beli, zlatno plavi, zeleni ili samo zlatne boje.
Ovo je vežba za pojačavanje vašeg tela, vašeg vozila u 5 dimenziju. zvanog merkaba.

Mima Miković, inostrano sertifikovani Feng Shui konsultant i kristaloterapeut i akreditovani izvršni instruktor predavač i škola  kod IPHM, pišite mi na info@fengshuisrbija.com ili se javite na 061 63 43 143sertifikat-mima[1]

Life Style Coach by Caty Line, Inostrani Certifikat USUI TEATE i TRADITIONAL JAPANESE REIKI by Dave King.

Knjiga se može kupiti u Laguna knjižarama ili na Laguna sajtu    ili   E-Book  kliknite ovde Pogledajte i sajt o life style www.catyline.com

[paypal_donation_button]

Podelite ovaj tekst: 

Za knjigu, kliknite ovde

poručite ovde knjigu

Za E-book kliknite ovde

Mima Miković

  • inostrano sertifikovani i akreditovani Feng Shui konsultant
  • licencirani instruktor predavač kod IPHM
  • Sertifikat USUI TEATE & TRADITIONAL JAPANESE REIKI
  • Style advisor @ CatyLine
  • Autor knjige "Feng Šui: Kineska mudrost i balkanska tradicija"

ZAKAŽITE KONSULTACIJU: Info@fengshuisrbija.com  +381616343143

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Dopašće vam se još: