Kako zračiš, tako privlačiš

KO SMO MI?

Generacija i generacija nas smo naučeni da sledimo pravila koja je neko smišljao duboko i posejao nam strahove, patnju, ljutnju, zavist, kritiku sve loše emocije…

Molili smo se nekom verskom Bogu..a najviše Kosmosu, Univerzumu ili Vaseljeni. I nismo pogrešili, jer “neko ” nas je čuo.

Ono što smo zaboravili, to je KO SMO MI?

Tolika snaga u ljudima je neosvešćena a MI IMAMO u sebi ODGOVOR!

 

Kosmos ne čuje vaše želje nego prima frekvenciju koju emitujete.
Strah je jedan od oruđa i veoma se koristi (kod vladara sveta), ako se bojite, on vam šalje probleme sa strahovima, patnjama itd.
Suprotno. ako razmišljate pozitivno, u smislu, nema straha nego smišljate ŠTA DA DALJE PREDUZMEM…dakle tražite rešenje, onda emitujete tu frekvenciju.

Opušteno i bez straha tražite rešenje, pomoć od sebe samih ili od prijatelja, bilo koga, na kraju.

I ŠTA SE DEŠAVA?

 

Pa Kosmos vam je poslao rešenje u vidu dobre misli ili vas pošalje na to neko mesto, pa vi pročitate na zgradi neku reklamu koja vam završava sve. Ili čujete na radiju, ili vam prijatelj da rešenje. Dakle, dobili ste poruku od Vaseljene.

ŠTA JE POTREBNO

 

ŠTA je potrebno, biti smiren i opušten..sesti i razmišljati, pričati sa nekim, dakle podeliti vaš problem ..rešenje je tu..
Tako Kosmos čita našu frekvenciju…
Zato se kaže : “Kako zračiš, tako i privlačiš”

 

Mima Mikovic, inostrano certifikovani  i akreditovani Feng Shui   konsultant i Kristaloterapeut i licencirani instruktor predavač kod IPHMsertifikat-mima[1]

Inostrani  Certifikat USUI TEATE  i  TRADITIONAL JAPANESE  REIKI by  Dave King.    Life Coach  tel:061 6343143 ili 0616343142

 

mail

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error

Hvala na čitanju