Značenje broja 13

 PETAK 13

 

Samo jedno kratko uputstvo za petak 13 je namerno naduvan dan kao loš, užasan, opasan, itd..znate već!
Međutim, simbol broja 13 je posebno naglašen kao odličan, po Kabali (ne mešati sa onom kabalom) koja koristi znanje numerologije po Pitagori (najjača numerologija koju je koristio i Nostradamus).
U FENG SHUI se ne sabiraju brojevi, nego se daju pojašnjenja za 1 i 3 posebno, što uopšte nije loše.(trebalo bi mi više mesta da posajnim)
Drugo petak je dan VENERE..koja je Boginja lepote ali i novca i blagostanja, rađanja i oplodnje, što i predstavlja onaj gore broj 1 tj. pravljenje novca i karijere.
Boja je zelena, azurno zelena ili boja mora do tirkizne..što je i boja broja 1. a broj 3 je pod elementom drveta ili bambusa pa je takva boja još više zastupljena . Vodeći se pozitivnim ciklusom elemenata voda (1) zaliva drvo (3) što je sve u dobrom odnosu sa Venerom (ili boginjom Isis kod Sumera ili izidom kod Egipćana)
ZATO…ne bojati se sutrašnjeg dana nego se prepustiti energiji YIN ili žene…Dame da daju svoju energiju YANG muškarcima uz interakciju iste.
Da ne zaboravite, mračni uvek koriste najbolje i najjače simbole antičkih naroda da bi sebi pojačali dejstvo a da bi nas zaplašili okreću ga nama kao negaciju i kao negativan simbol da ga MI ne bismo koristili.
Možda vas interesuje-
Za vas napisala Mima Miković 0616343143  IPHM member
[paypal_donation_button]
mail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error

Hvala na čitanju