Značenje niza brojeva 777

by | Feb 29, 2020 | Blog, Home | 0 comments

Poslednjih godina ste primetili da se u vašem vidokrugu nalaze neki sklop brojeva koji se kontinuirano ponavljaju. Jedno od značenje brojeva 777:oslobodi se strahova, prekini da kontrolišeš, pronađi svoju unutrašnju snagu.Neki iz redova white hats, zovu  niz brojeva 777 kao BOŽIJI KOD.

Dobro vam je poznato šta je kvantna medicina. Nekima nije objašnjiva, ali je vrlo prihvatljiva. Vezana je za nešto što se konkretno ne vidi ali se zna da postoji. To je:Duh, Bog, Kosmos, Univerzum, kosmička energija, Prana, Chi, Ki..Andjeli i SVETI DUH. Oni  će uvek naći put kako da komuniciraju sa vama u toku vašeg života. Jedan način jeste kroz BROJEVE. O njihovom značenju je pisano u više tekstova.

Značenje brojeva možete pogledati ovde gde je pojašnjen sklop skoro svih brojeva od 1-9 . ZNAČENJE BROJEVA OD 1-9. I značenje brojeva 888

Značenje brojeva 999 ovde gde objašnjavam  razvoj daljih dešavanja tog dana kao i od 09.9.2019. ZNAČENJE NIZA BROJEVA 999. Na kraju, simbol za finoću zlata je 999, da li mislite da je slučajno?

 

Šta je spiritualno značenje brojeva 777

Znači smirivanje bilo kojih strahova od misli koje ste baš sada imali. Anđeli i čuvari su tu da vas usmere i pomognu. Tražite od njih da vam daju snagu i kuražnost.Previše ste zabrinuti za fizički svet, u ovom trenutku, opustite se i pustite da vas vaši vodiči (anđeli) vode. Previše se trudite da kontrolišete stvari u životu oko sebe. Dozvolite da vaš unutrašnji vodič, sistem kako ga zovu, transformiše vaše strahove, duboko udahnite i znajte da vas u ovom trenutku vaši vodiči okružuju ljubavlju. Oslobodite svoje strahove u univerzum i zatim recite hvala.

Značenje 777 u Numerologiji

Kada pogledate sam broj 7, uočite kako liči na munju. Ovo je broj koji predstavlja bljeskove uvida, laserskog fokusiranja i trenutnog znanja. Broj 7  otvara se s leve strane (misli se kada pišete broj 7), što nam omogućava pogled na naše prethodne izbore, ali ukazuje na gornju desnu stranu, što vam daje priliku da gledate prema budućnosti.

Broj 7 traži od vas da pogledate svoje prošle izbore, ali ne i da se na njima zadržite. Kada gledate izbore donesene u prošlosti, zapitajte se kakav ste uvid stekli. Koristite ove informacije za pomeranje prema napred u budućnost.

Kada utrostručite cifre na 777, pojavljuje se kao podsetnik da zatražite pomoć od  vaših vodiča (anđela) i pustite ih da vas vode ka otkrivanju novih spoznaja.

Broj 7 se u Bibliji pominje u više nivoa, da je za 7 dana posto svet..pa na dalje.

Kristali imaju 7 nivoa svetlosti, boja.

Neki zovu red brojeva 777 kao BOŽIJI KOD.

Pa, onda ga upišite uvek kada osetite strahove, bilo na papiru ili u svojim mislima, kako vi više volite.

Ne zaboravite, brojevi su pismo i  kodovi univerzuma po Nikoli Tesli i njegov čarobni niz 3, 6 i 9. Pročitajte više na linku o ovome.

Još jedanput, recite NE zlu.

Podelite ovaj tekst: 

Za knjigu, kliknite ovde

poručite ovde knjigu

Za E-book kliknite ovde

<

Mima Miković

  • inostrano sertifikovani i akreditovani Feng Shui konsultant
  • licencirani instruktor predavač kod IPHM
  • Sertifikat USUI TEATE & TRADITIONAL JAPANESE REIKI
  • Style advisor @ CatyLine
  • Autor knjige "Feng Šui: Kineska mudrost i balkanska tradicija"

ZAKAŽITE KONSULTACIJU: Info@fengshuisrbija.com  +381616343143

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Dopašće vam se još: