Šta je duša, kako da pomognemo sebi

SRCE emituje ljubavnu auru oko vašeg tela. Zato se kaže Budite srčani- Budite dobri

Mnogo pitanja je do sada bilo o ulozi DNK, i našeg prostora. Komunikacija sa sobom, prostorom je jedan duboki nivo poznavanja feng shui. To je samo delić razgovora sa Dejanom Rakovićem..

No, vama je svakako poznato da kada udjete u prostor bilo koji, imate osećaj:ili da ostanete jer vam je milo i prijatno. Ili momentalno da izadjete jer vas nešto “guši”.

Takodje, ako je telo hram naše duše…kuća ili prostor naše duše, onda i treba da imate komunikaciju sami sa sobom. MOĆ MISLI je jača bilo od koje sile. To su poznate reči našeg voljenog naučnika Nikole Tesle. 

Misli nisu važne ako ih niste “osetili” u srcu ili duši. Samo takve misli, takve reči će biti u novoj 4 i 5 D na planeti..od skoro.

Zato se pripremite na naučnike koji konačno, produhovljeno objašnjavaju svet oko sebe…fiziku, hemiju, matematiku (kao Nikola Tesla), produhovljenu geografiju i slično. 

 Gost emisije ” A ŠTA VI MISLITE” autora i voditelja Ratka Dmitrović, ove nedelje je bio prof. dr DEJAN RAKOVIĆ. Inače profesor na Elektrotehničkom fakultetu, u ovoj emisiji je govorio o molitvi, Bogu, Nikoli Tesli…itd. Šta je to molitva, kada deluje, naučnom pogledu na molitvu, šta je to Bog i kako ga treba doživljavati, tehnikama Nikole Tesle, pogledajte u emisiji “A ŠTA VI SMISLITE”

Label and copyright: Tv Ras Management: +381 11 311 02 16

Tekst pisala: Mima Mikovic, inostrano certifikovani  i akreditovani Feng Shui   konsultant i Kristaloterapeut i licencirani instruktor predavač kod IPHMsertifikat-mima[1]

Inostrani  Certifikat USUI TEATE  i  TRADITIONAL JAPANESE  REIKI by  DAVE KING.    Life Coach  tel:061 6343143 ili 0616343142

[subscribe2]

mail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error

Hvala na čitanju