Zašto osećate stari prostor-Feng shui i DNK prostora-video

U ovim vremenima, doći će do JAKOG OSEĆAJA okoline. Nekima će sve živo smetati a drugi će se osećati indiferentno kao da ne pripadaju ovoj vremenskoj liniji. Upravo je to razlika o ulascima 3D u 4D i pred 5 D..kako nam je nagovešteno.
Ima neke stvari koje nikako da ljudi shvate jer ne razmišljaju o tome na drugačiji suptilan ili intuitivan način.
Da li ste se zapitali zašto vam je ČUDNO u nekom starom prostoru? Kao da osećate emocije prethodnih vasnika. DA u pravu ste, svaki prostor je zadržao DNK prethodnih stanara. Imate li blokade i neke probleme zbog toga, šta mislite?

 Čovek ostavlja svoj energetski otisak, na svakom predmetu sa kojim dolazi u dodir, ostavlja svoj DNK i ispunjava sa “sobom” predmet. Zašto je ovo važno?
Zato što prostor u koji ulazite, kupujete stan ili poslovni prostor, nosi energiju bivših stanara ili radnika. Zato je važno poznavati ovo da biste mogli da u svom prostoru budete srećni, opušteni, zadovoljni, da imate uspeh i poslovne benefte. Postoji tehnika kojom se pročišćava prostor posle prethodnih stanara a zove se space clearing, energetsko čišćenje postora. 

Kako čovek ostavlja svoj DNK

 

128_20_09_09_8_51_17

 

 Čovek ostavlja svoj energetski otisak, na svakom predmetu sa kojim dolazi u dodir.  Dakle, ostavlja svoj DNK i ispunjava sa “sobom” predmet.

Naučnici kažu da je to normalno, jer je čovječiji organizam običan nosilac informacija. 

Feng Shui je stara kineska nauka o odnosu čoveka sa prostorom i kosmičkom energijom koja je u nama i svuda oko nas . Feng shui analiza je predstavljena u brojkama, proračunima i kompasnim direkcijama.

Drevni feng shui je rađen po  Školi oblika ili 4 životinje čuvara ( Land Scape School). Ona se bazirala se na osećaju ljudi, oi se još zov intuitivni feng shui, obliku prostora i okoline i njiove interakcije. Otkrićem kompasa, vremenom je  kod nekih  feng shui  škola došlo do promene pregleda prostora i izračunavanja. Stari običaji pregleda i rešenja feng shui su ostali u Školi oblika i koriste se uz ostale Feng shui škole. Takođe  kod BTB Feng shui School.

Ovde pročitajte kakva je Razlika između Klasične kineske Feng shui škole i BTB škole

 

Ovakvo otkriće, da DNK ostaje zauvek u prostoru i na građevinama i predmetima, daje širi  pristup feng shui analizi. Naravno ko ima moć i mogućnost  psihometrije.

No, uz osećaj koji sam opisala OVDE prostor “razgovara” sa onima koji žive ili kratko borave u njemu. Stoga je veoma važno znati i  baznu kinesku školu feng shui i imati osećaj za prostor kao sto su radili drevni Grand Masteri Feng Shui.

  U video klipu koji sledi ćete saznati mnoge tajne koje su sada prezentovane narodu.

 

                                  Vojna tajna – Uticaj čovečijeg PSI – polja na okruženje

 

 

Pogledajte neke video klipove koje sam snimila za vas da budu lakša neka saznanja u vezi sa ovim temama:

Kako da očistite svoje telo..stan..u ovom videu i sunce kao životna energija

 

Novi poslovi u nove kvantne talase koji dolaze na planetu

Za vas pripremila: Mima Miković,  inostrano certifikovani  i akreditovani Feng Shui konsultant i Kristaloterapeut i licencirani instruktor predavač kod IPHM 

   Life Coach  Pitanja – Tel:  061 63 43 143    Pišite: E Mail:  info@fengshuisrbija.com  i    info@catyline.com

Knjiga se može kupiti u Laguna knjižarama ili na Laguna sajtu    ili   E-Book  kliknite ovde 

[paypal_donation_button]

mail

Comments

03/08/2022 at 10:50

Ovo je razlog zasto sam pri kupovini nekretnine volela ipak da se informisem o prethodnim vlasnicima 🙂Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error

Hvala na čitanju