Da li odabrati kristal ili orgonit i neke zablude

by | Dec 2, 2016 | Home, Kristali | 5 comments

ORGON je energija koju smo do sada poznavali kao “kosmička energija”. Meni veoma važna jer  se FENG SHUI  bazira na harmonizaciji i balansiranju kosmičke energije, čoveka i prostora. Kod kineza je ČI, u Japanu KI, u Indiji PRANA, u hrišćanskom svetu SVETI DUH, u nauci  ELEKTROMAGNETNA SNAGA…

Svuda oko nas i jeste kosmička energija, ali u različitim zemljama je poznata pod drugim nazivom. Kod kineza je ČI, u Japanu KI, u Indiji PRANA, u hrišćanskom svetu SVETI DUH, u nauci  ELEKTROMAGNETNA SNAGA
Samo saznanje za postojanje te energije, navelo je mnoge da se preispituju da li je uopšte stvarna. Praktično, sve što nije vidljivo ljudskom oku, mnogi ne veruju i da postoji. Nevidljivi tokovi energija su poznati od pronalaska električne stuje, ultra zvuka, gravitacije  i sličnih energija. Pa se opet njihovo prisustvo ne vidi. U ČIŠĆENJU prostora po feng shuiju, veoma su zastupljeni kristali, neki metali kao i sveže biljke.

Tako se pojavilo i mišljenje da su orgoniti daleko bolji od samih kristala. Ono što bih posebno naglasila jeste da je ORGONIT  veštačka tvorevina stvorena od strane američkih naučnika. Dakle sistem veštačkog nadograđivanja prirodne energije kristala.

Tačno je da orgonit ima trenutno i snažno delovanje. Ali je poznato da sve što u prirodi podignete ne energetski  viši nivo od prirodnog, to se inverzivno ili obrnuto i vrati.
Već do sada znate da prirodni KRISTALI imaju svoju svest (kako je Nikola Tesla govorio) i da nose informacije Planete Zemlje. Samim tim, svaki vid loma kristala dovodi do nekih promena u njima. U orgonitu se koristi lomljeni kristal, pa je energija “stresa” kristala od lomljenja zadržana u tom istom orgonitu. Stoga, ja ne bih koristila neku veštačku tvorevinu pored savršenih prirodnih kristala koji  imaju visoku moć zaštite, čišćenja, i svih funkcija koje su do sada poznate.

U donjem tekstu je opisano šta su kristali i na koji način deluju.

Kristali kao feng shui simboli-aktivatori

U sledećem tekstu je opisano kako su naučnici pokušavali da dokažu postojanje te energije ORGON, takođe i način zaštite. Zato sam ceo tekst postovala u originalu. Takođe je opisan i način pravljenja orgonita iako ja ne volim veštačke tvorevine, svako ima pravo odabira.

ORGON-životna energija

*Odricanje:Ne garantujem niti potvrđujem bilo koji od tvrdnji koje se odnose na metafizičke i alternativne isceliteljske moći ovog ili bilo kojeg drugog kristala ili kamena. Ove informacije se ni na koji način ne smeju koristiti kao zamena za medicinski savet.

Podelite ovaj tekst: 

Za knjigu, kliknite ovde

poručite ovde knjigu

Za E-book kliknite ovde

<

Mima Miković

 • inostrano sertifikovani i akreditovani Feng Shui konsultant
 • licencirani instruktor predavač kod IPHM
 • Sertifikat USUI TEATE & TRADITIONAL JAPANESE REIKI
 • Style advisor @ CatyLine
 • Autor knjige "Feng Šui: Kineska mudrost i balkanska tradicija"

ZAKAŽITE KONSULTACIJU: Info@fengshuisrbija.com  +381616343143

5 Comments

 1. loli

  …ali, u Orgonitu nema ništa veštačko, zašto kažete da je veštačka tvorevina?

  Reply
  • Mima Miković

   Pa zato sto se pravi a nije direktno iz zemlje. Kako ne shvatate, to je napravljena tvorevina od izlomljenih kristala i ostalog sto je napisano-dakle to je objasnjenje naucnika.

   Reply
 2. Ceca

  Orgonit je otkriće Wilhema Rajha a ne američkih naučnika.
  Stavite špic gorskog kristala na aktivnu utičnicu produžnog kabla a stavite orgonit privezak, mereći stepen negativnog zračenja aparatom namenjenim za to. Razlika je očigledna u korist orgonita.
  Nadam se da ćete odobriti ovaj komentar.

  Reply
 3. Ceca

  Orgon je otkriće a orgonit tvorevina Dr Wilhema Rajha a ne američkih naučnika.

  Reply

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Dopašće vam se još: