Godina pacova, violetni talas i kristali-TV KCN

Ovog puta sam pričala o svetskoj ekonomiji, novcu, feng shui, kristalima, aroma uljima i bojama u stanu i kući. Takođe o hrani i zaštiti i meditaciji. Prilažem recept slatkiša koji je ispod video klipa.

Godina pacova je pojašnjena detaljno u ovom tekstu Pacov je prvi znak kineskog kalendara i nosi element metala. 

 

 

RECEPT SA TAHINOM iz videa

 

 

 

Ima jedan sjajan recept kada vam se jede slatko, a nemate ništa, od suvog voća i slično–a imate tahin ili tan (susamova pasta). Ja je uvek imam jer je stavljam u salate, u humus koji pravim, ali je koristim i kao bazu za neke prelive. Možete napraviti sami od susama i u nutribuletu samleti, a recept ima na netu.

Dakle, uzmite 2 kašičice, al dobre, tahina i pola kašičice meda.

Umesto meda, koristite sirupod agave, javora ili kokosov šećer, kupuje se u bio radnjama.

Mutite malo i dobićete  pastu sa ukusom alve (ili halve). Zasitiće vas a dobićete i
vitamine B, A, E, lecitin, niacin, brojne minerale poput kalcijuma, kalijuma i magnezijuma, fosfora, gvožđa, cinka i selena. A dobrobiti meda već svi znate.

 

MEDITACIJA I ZAŠTITA VIOLETNIM TALASOM

iz videa

 

Jedna još zaštita na kosmičkom nivou jeste LJUBIČASTI ILI VIOLET TALAS, kao boja kristala ametista. Ko se bavi yogom i meditacijom, znaće a ko ne pojasniću kako da koristite ljubičasti talas zaštite.

Stanite pravo, licem okrenutim ka istoku, kao što uvek radite kada počinjete yogu, zatim stavite šake u namaste pokret (ima na videu) i stavite kod srca pa na treće oko, da iznivelišete sve čakre. Zamislite violetni talas kako dolazi iz kosmosa i kako vas preliva njegova jačina, to je dakle boja ametista ili krunske čakre. Ovaj talas je izuzetno jak i može dati jaku zaštitu i vama, a i zamislite da prekriva i vašu kuću, grad ili zemlju u kojoj živite. Violetni talas daje i moć kreacije, pa kreirajte šta želite, nemojte ružne misli, jer ćete tako i privući. Malo vežbajte do 20.02.2020. kada će taj talas biti najjači

Tekst pisala: Mima Miković

Violet image from https://www.summitlighthouse.org/violet-flame/

[paypal_donation_button]

mail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error

Hvala na čitanju