KRISTAL-pustinjska ruža

ŠTA JE PUSTINJSKA RUŽA

PUSTINJSKA RUŽA je kristalna forma selenita ( poznat kao gips). Nalazi se u pustinjama i ima predivne oblike koji se formiraju od peska, vetra i vode ( iz vazduha). Ta forma stvara prirodne kristale koji izgledaju kao cvetovi ruže, čemu se objašnjava naziv ovog minerala.

U ČEMU OVAJ KRISTAL POMAŽE

 

U  FENG SHUI   kao skupljač negativne (shar chi) energije. Blokirane i zatomljene energije. Takođe sakupljač podzemnih loših vibracija ispod stanova i kuća. To su podzemne vode, cevi, čvorovi ili magnetni čvorovi poznati kao Hartmanov čvor, gd je najlošija energija zemlje.Imajte na umu da je ova zaštita privremena dok se ne posavetujete sa svojim feng shui konsultantom kako da pomerite krevet, stolicu, trpezarijski sto i drugo da se ne bi zadržavali na tom mestu.

Zbog svoje higroskopske moći (skuplja vlagu) ne drži se u  kupatiluIsključivo u sobama na mestima podzemnih voda  i zračenja.  Ili tamo gde vam je feng shui majstor odredio mesto posle energetskog pregleda stana  viskom,  rašljama, ili kristalima. Taj pregled se radi uz čišćenje stana ili na engleskom Space Clearing (pogledajte ovde).

 Pomaže kod podmladjivanja ljudi, jer smiruje nerve.

Protiv stresa i  za opuštanje mišića. Za jači intenzitet  moći i snage.

Koriste ga šamani u svojim ritualima. Čisti auru, čakre  viših dimenzija ( 5, 6,7)  i za meditaciju i čišćenje uma.


LAKO SE ČISTI

Samo se stavi na sunce  par sati svakih mesec dana i ponovo vrati na odredjeno mesto u stanu. 

Energetsko čišćenje prostora

 

*Odricanje:Ne garantujem niti potvrđujem bilo koji od tvrdnji koje se odnose na metafizičke i alternativne isceliteljske moći ovog ili bilo kojeg drugog kristala ili kamena. Ove informacije se ni na koji način ne smeju koristiti kao zamena za medicinski savet.

Autor teksta:  Mima Miković,  inostrano certifikovani  i akreditovani Feng Shui   konsultant i Kristaloterapeut i licencirani instruktor predavač kod  IPHMsertifikat-mima[1]

 Life Coach  Inostrani  Certifikat USUI TEATE  i  TRADITIONAL JAPANESE  REIKI by  DAVE KING

[paypal_donation_button]

 

mail

Comments

Slavisa
19/06/2015 at 04:35

Interesantno!…Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error

Hvala na čitanju