Šta su afirmacije i kako da ih koristite-tabla želja-TV KCN

by | Nov 3, 2022 | Blog, Feng Shui doma, Home, PRESS | 0 comments

Kakve su nam misli takva su nam dela 🙂 stara poznata poslovica. U jeku jakih energija sa sunca i sa centralnog sunca, dolaze i fotonski talasi koji nam pomažu u uzdizanju i promeni svesti kod ljudi i na celoj planeti. Kako ćete se ponašati zavisi i od toga šta mislite.

  Šta su afirmacije

Kritika, neiskustvo izaziva loše vibracije. To je yin energija koja je u koliziji sa harmonijom yin i yang.Svedoci smo raznih negativnih dešavanja. Ona nas upućuju da se na iskustvu ovakve vrste, naučimo da iz pada, depresije i propasti podignemo i krenemo dalje. Da, ovo je najjači način shvatanja svoje misije na ovoj planeti, u ovom životu. Međutim, zbog velikog emitovanja negativnih, zlobnih, emocija, ispoljavanja straha za život, egzistenciju, dolazi do veće kritične mase loše energije. I ona tada ovlada ili nadjača ostalu masu dobre i kvalitetne energije. Ovo je u feng shui predstavljeno kao yin energija. On izaziva bolesti, strahove, udar na zdravlje uopšte.

Dakle, kritikovanje i nemilosrdno savetovnje glupim i nadasve praznim pričama, je odraz neiskustva. Promene života i poslovanja uz kvantne talase koji dolaze. Manifestacija naših planova kroz ideju i viziju je jača posle ovih fotonskih talasa koji nas menjaju. Poslovni feng shui u novom dobu. U studiju TV KCN je upravo bila priča o afirmacijama, na koji način da pišemo ili postavljamo te misli i vizije. Poslušajte razgovor, i iskoristite za vas nešto od predloženog jer je konkretno.

(video je skinula tv-kanal im je ugašen, pa imate dalje moje video klipove i pogledajte) Ako ste u strahovima i nemate ideju šta dalje, dolazi do blokade. Okruženje i mirisi, slike i tiha muzika je feng shui simbolika mira i relaksacije za donošenje planova. Oni pomažu da krenete u realizaciju i dođete do cilja.

Sve o tome više u video klipu TABLA ŽELJA ili visual board

 

Godišnjica izlaska knjige, TV KCN

 

Možete pogledati još videa na ovu temu:ŠTA MISLITE, MANIFESTUJETE

PAZITE DA NE PRETERATE SA EGOM, ONDA NEĆETE MOĆI DA MENJATE STVARI TOKOM OVIH TALASA KOJI DOLAZE

KRITIKA IZAZIVA LOŠE VIBRACIJE

NOVI POSLOVI KOJI ĆE SE TRAŽITI U NAREDNOMM PERIODU

 

Podelite ovaj tekst: 

Za knjigu, kliknite ovde

poručite ovde knjigu

Za E-book kliknite ovde

Mima Miković

  • inostrano sertifikovani i akreditovani Feng Shui konsultant
  • licencirani instruktor predavač kod IPHM
  • Sertifikat USUI TEATE & TRADITIONAL JAPANESE REIKI
  • Style advisor @ CatyLine
  • Autor knjige "Feng Šui: Kineska mudrost i balkanska tradicija"

ZAKAŽITE KONSULTACIJU: Info@fengshuisrbija.com  +381616343143

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Dopašće vam se još: