Šta su afirmacije i kako da ih koristite za svoj boljitak-tabla želja-TV KCN

  Šta su afirmacije

Kakve su nam misli takva su nam dela 🙂 stara poznata poslovica.

U jeku jakih energija sa sunca i sa centralnog sunca, dolaze i fotonski talasi koji nam pomažu u uzdizanju i promeni svesti kod ljudi i na celoj planeti. Kako ćete se ponašati zavisi i od toga šta mislite.Kritika, neiskustvo izaziva loše vibracije. To je yin energija koja je u koliziji sa harmonijom yin i yang.

Svedoci smo raznih negativnih dešavanja. Ona nas upućuju da se na iskustvu ovakve vrste, naučimo da iz pada, depresije i propasti podignemo i krenemo dalje.

Da, ovo je najjači način shvatanja svoje misije na ovoj planeti, u ovom životu. Međutim, zbog velikog emitovanja negativnih, zlobnih, emocija, ispoljavanja straha za život, egzistenciju, dolazi do veće kritične mase loše energije. I ona tada ovlada ili nadjača ostalu masu dobre i kvalitetne energije. Ovo je u feng shui predstavljeno kao yin energija. On izaziva bolesti, strahove, udar na zdravlje uopšte.

Dakle, kritikovanje i nemilosrdno savetovnje glupim i nadasve praznim pričama, je odraz neiskustva.

Promene života i poslovanja uz kvantne talase koji dolaze. Manifestacija naših planova kroz ideju i viziju je jača posle ovih fotonskih talasa koji nas menjaju. Poslovni feng shui u novom dobu.

U studiju TV KCN je upravo bila priča o afirmacijama, na koji način da pišemo ili postavljamo te misli i vizije. Poslušajte razgovor, i iskoristite za vas nešto od predloženog jer je konkretno.

(video je skinula tv-kanal im je ugašen, pa imate dalje moje video klipove i pogledajte)

Ako ste u strahovima i nemate ideju šta dalje, dolazi do blokade. Okruženje i mirisi, slike i tiha muzika je feng shui simbolika mira i relaksacije za donošenje planova. Oni pomažu da krenete u realizaciju i dođete do cilja.

Sve o tome više u video klipu TABLA ŽELJA ili visual board

 

Godišnjica izlaska knjige, TV KCN

 

Možete pogledati još videa na ovu temu

ŠTA MISLITE, MANIFESTUJETE

PAZITE DA ME PRETERATE SA EGOM, ONDA NEĆETE MOĆI DA MENJATE STVARI TOKOM OVIH TALASA KOJI DOLAZE

KRITIKA IZAZIVA LOŠE VIBRACIJE

NOVI POSLOVI KOJI ĆE SE TRAŽITI U NAREDNOMM PERIODU

Mima Miković, inostrano sertifikovani Feng Shui konsultant i kristaloterapeut i akreditovani izvršni instruktor predavač i škola  kod IPHM, pišite mi na info@fengshuisrbija.com ili se javite na 061 63 43 143sertifikat-mima[1]

Life Style Coach by Caty Line, Inostrani Certifikat USUI TEATE i TRADITIONAL JAPANESE REIKI by Dave King.

Knjiga se može kupiti u Laguna knjižarama ili na Laguna sajtu    ili   E-Book  kliknite ovde Pogledajte i sajt o life style www.catyline.com

mail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error

Hvala na čitanju