Spiritualni feng shui ili intuitivni-objašnjenje od Lilijan Tu

by | Jul 29, 2021 | feng shui, Feng Shui doma, Home | 0 comments


Nemojte da se čudite ako napuštate neke poslove i prelazite na druge. To je sve u direktnoj povezanosti sa otkucajima Univerzuma, srca naše planete i vašeg srca. OVAKO SAM JA URADILA..NAPUSTILA MODU i okrenula se osećajima srca i duše i onoga što mi je intuicija dala. Opisala sam u mojoj knjizi Feng shui-kineska mudrost i balkanska tradicija.

Na kraju teksta sam stavila videa pa pogledajte

Ako želite više da pročitate kako sam spojila modu i feng shui, pređite na ovaj sajt 🙂 www.catyline.com

Otkrivanje istine o vama

Svi mi ovde na zemlji smo zaista duhovna bića koja se manifestuju u fizičkim telima. Kad umremo, skidamo jednu kožu i pripremamo se za drugu, a da biste u potpunosti uživali u svom životu morate otkriti svoje pravo duhovno ja. Tada će božansko u vama isplivati na površinu i zlatna svetlost iznutra će početi da sija. Otkrivajući istinu o sebi, probudićete se u pravoj prirodi stvarnosti i pravoj svrsi svog postojanja. Tek tada postižete trajnu sreću koja dolazi sa konačnom spoznajom.

Duhovno buđenje stvara jasnoću svesti o vašoj stvarnoj svrsi. Kada razmišljate o tome kako izgleda da svi imaju „dar“ – sposobnost da učine nešto mnogo bolje od drugih – počinjete da prihvatate da smo svi mi ovde na ovoj zemlji sa određenom svrhom. Što pre otkrijete koja je vaša svrha, pre ćete moći da učinite svoj život smislenijim.

Pokušajte da saznate šta zaista dobro radite i šta vas zaista čini srećnim. Ništa ne donosi veće ispunjenje nego raditi ono što zaista voliš. Kada saznate šta vas pokreće i inspiriše, hrabrost da sa potrebnim srcem i umom napravite potrebne promene dolazi lakše.

Kad dođe ovo vreme i morate da unesete promene u svoj trenutni život, to može biti teško … ali samo to učinite. Postoje trenuci u vašem životu kada je neophodno slediti svoje srce, posebno kada je u pitanju stvaranje života i načina života koji će vas približiti vašem duhovnom ja. Verujte da će vas svemir pružiti i da živite kosmički plan.

Osamdesetih godina prošlog veka u Hong Kongu, kada sam otkrila da mi je dosta da budem bankar, jednostavno sam dala ostavku i uradila nešto drugo – iako je u to vreme to značilo odustajanje od jednog od najmoćnijih i najuglednijih poslova u Hong Kongu. Odlučila sam da je moja karma kao bankara završena i da je vreme da krenem dalje. I pogledajte šta se dogodilo u ovih poslednjih 30 godina? Srećnija sam i mirnija nego ikada pre!

S ljubavlju

Pratite vaše srce

 

Original tekst:”Discovering the Truth About You-Grandmaster Feng Shui -Lillian Too

All of us here on earth are truly spiritual beings manifesting in physical bodies. When we die we are shedding one skin and preparing for another, and in order to enjoy your life to the fullest you must discover your true spiritual self. It is then that the divine in you will surface and the golden light within will start to shine forth. As you discover the truth about yourself, you will awaken to the true nature of reality and the real purpose of your existence. It is only then that you achieve the permanent happiness that comes with the ultimate realization.

Spiritual awakening creates clarity of awareness about your real purpose. When you think about how everyone seems to have a “gift” – the ability to do something so much better than others – you begin to accept that we are all here on this earth for a purpose. The sooner you discover what your purpose is, the sooner you can begin to make your own life more meaningful.

Strive to find out what it is you do really well and what it is that makes you really happy. Nothing brings greater fulfillment than to be doing what you truly love. When you find out what moves and inspires you, the courage to make necessary changes with a confident heart and mind comes more easily.

photo: Follow your heart
Follow your heart in mind

When this time comes and you must make changes in your current life it may be difficult…but just do it. There are times in your life when it is essential to follow your heart, especially when it comes to creating a life and lifestyle that will bring you closer to your spiritual self. Have faith that the universe will provide and that you are living a cosmic plan.

In the 1980’s in Hong Kong, when I discovered that I had had enough being a banker, I simply resigned and did something else – even though at that time it meant giving up one of the most powerful and prestigious jobs in Hong Kong. I decided my karma as a banker had finished and it was time to move on. And look what has happened in these last 30 years? I am happier and more at peace than ever before!

Love”

 

 

 

 

 

Za vas: Mima Mikovic, inostrano sertifikovani  i akreditovani Feng Shui   konsultant i Kristaloterapeut i licencirani instruktor predavač kod IPHMsertifikat-mima[1]
Inostrani  Certifikat USUI TEATE  &  TRADITIONAL JAPANESE  REIKI by  DAVE KING.          
Life Coach  

tel:061 6343143 ili pišite na info@fengshuisrbija.com  

Knjiga se može kupiti u Laguna knjižarama ili na Laguna sajtu    ili   E-Book  kliknite ovde 

[paypal_donation_button]

Podelite ovaj tekst: 

Za knjigu, kliknite ovde

poručite ovde knjigu

Za E-book kliknite ovde

Mima Miković

  • inostrano sertifikovani i akreditovani Feng Shui konsultant
  • licencirani instruktor predavač kod IPHM
  • Sertifikat USUI TEATE & TRADITIONAL JAPANESE REIKI
  • Style advisor @ CatyLine
  • Autor knjige "Feng Šui: Kineska mudrost i balkanska tradicija"

ZAKAŽITE KONSULTACIJU: Info@fengshuisrbija.com  +381616343143

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Dopašće vam se još: