Simbol bika za novac, uspeh, prosperitet

by | Mar 10, 2023 | Feng shui simboli, Home, Poslovni Feng Shui | 0 comments

Primetili ste koliko je slika ili figura bika primenjeno na mnogim LOGO-ima poznatih firmi. Pogotovo kod firme koja je za kompjutere i IT (Bull) pa i na drugim mestima nekih uspešnih kompanija. Takođe, Feng Shui Bull je sličan onom na Vol stritu (Wall Streetu) koji su stavili kao donosioca novca i prosperteta.

Simbol za ispunjavanje želja

Simbol bika u feng šui je za jačinu, uspeh, prosperitet, sreću, novac. Bik donosi povećanu duhovnu svest bilo u kojoj situaciji i omogućava vam da uočite velike mogućnosti. Donosi pozitivne spoznaje koje povećavaju vaše sposobnosti i samopouzdanje i na taj način vam omogućavaju da donosite najbolje odluke u svim situacijama.

Bik je simbol jačine

Simbol bika je yang energija akcije i prosperiteta i drži se na nekoliko mesta u prostoru. Prvo mesto je jugoistok, koji je u paraleli sa trezorom, novcem, jakom energijom dotoka novca, jačinom svesti i komunikacijom sa Logosom. Ovo je takođe vezano i za znanje IT veština a privatno kod ljudi koji se bave nekim liderskim poslovima. Takođe je u korelaciji sa poznavanjem interneta u privatne svrhe, pa se ne čudite tipovima KUA 4 broja koji se odmah snalaze na bilo kojim gedžetima ili kompjuterima. Oni vrlo brzo nađu sve informacije koje im trebaju baš zahvaljujući odličnoj komunikaciji sa svojim intuitivnim delom sebe, ili višim JA.

Dakle, figuricu bika obavezno držite na jugoistoku. Ali za određene LETEĆE GODIŠNJE ZVEZDE, sledite uputstva vašeg feng shui savetnika jer će vam davati predloge gde ćete pomerati figuricu ili sliku bika baš za tu godinu.

Pročitajte Šta su leteće zvezde

Sve o novčićima, simbolima aktivatorima za privlačenje novca

Šta je KUA broj

Ne morate da imate pravu figuru feng šui bika. Možete samo da dodate par novčića ili ingot pored bika, da pojača njegovo privlačenje novca. Tako taj deo postaje mesto za priziv yang chi energije bogatstva, sreće i finansija.

Kako postaviti figuricu bika

Veoma je važna postavka ili kako ćete okrenuti figuricu, zarad uspeha ili neuspeha u vašem poslovnom životu. Za dobijanje nekih projekata, naplatu faktura, da bi se povećala karijera i uspeh, držite ga na radnom stolu na jugoistočnom delu gledajući od vas gde sedite. Uvek je okrenuta glava ka vama da vam donosi ono što sam napisala. Isto važi i za postavku u svom privatnom prostoru, kući ili stanu. Za pojačavanje dobrobiti u familiji, prosperitetu i novčanoj solventnosti postavite ga u dnevnu sobu na jugoistočnoj strani, neka gleda ka vama.

Za one kojima je urađen projekat godišnje leteće zvezde, sledite upuststva feng shui savetnika. I ovde stavite par novčića pored njega ili par ingota ako imate, i neke druge feng shui simbole za novac kao na slikama ispod.

Dodatak:video klipovi pomenuti u tekstu a ovaj prvi video je samo za godinu 2023.

 

 

 

 

Podelite ovaj tekst: 

Za knjigu, kliknite ovde

poručite ovde knjigu

Za E-book kliknite ovde

<

Mima Miković

  • inostrano sertifikovani i akreditovani Feng Shui konsultant
  • licencirani instruktor predavač kod IPHM
  • Sertifikat USUI TEATE & TRADITIONAL JAPANESE REIKI
  • Style advisor @ CatyLine
  • Autor knjige "Feng Šui: Kineska mudrost i balkanska tradicija"

ZAKAŽITE KONSULTACIJU: Info@fengshuisrbija.com  +381616343143

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Dopašće vam se još: